یادداشت شناور بر موج...
«چون، برای لحظهای، وقتی در بدترین حالت خودم بودم، احساس قدرت میکردم، و بیشتر اوقات، احساس ناتوانی.» نمیدانم آن پایان چه بود، اما از گریه کردن از روی شادی خالص و بیپرده به گریه کردن از روی ناامیدی تبدیل شدم. با این کتاب، کل سهگانهی «مردم هوا» خیلی سریع از ۰ به ۱۰۰ میرسد. میتوانستم افزایش سرعت را در کتاب اول (که پر از اکشن بود) حس کنم، سرعتی که در این کتاب کمی کند شده بود، اما به سمت انتها سرعت بیشتری گرفت. این کتاب اکشن فوقالعادهای دارد. «یک پادشاه یک نماد زنده است، یک قلب تپنده، یک ستاره که آیندهی الفهام بر اساس آن نوشته شده است.» من شروع کردم به اینکه از شخصیتهای مختلف این کتاب بیشتر از ابتدا بدم بیاید تارین هیچوقت جزو شخصیتهای مورد علاقهام نبود، اما نقشش در این کتاب باعث میشود کمتر به چشم بیاید. با اینکه خودش آشفته به نظر میرسد، اما خیلی سادهلوح است و به راحتی توسط تمایلات مطلقش برای عادی بودن، بازی داده میشود. و در مورد آنها هم لجباز است. ویوی در کتاب اول کاملاً عالی به نظر میرسید. من واقعاً عاشقش شدم. اما در این کتاب، او قطعاً تغییر کرده است. برخی از کارهای خاص او آنطور که باید، او را نشان نمیدهند و بنابراین، او در فهرست شخصی من از شخصیتهای مورد علاقهام در کتاب، چیزی کم ندارد. با این حال، کسانی که واقعاً عاشقشان شدم، روچ و بمب هستند. در ابتدا فکر میکردم که آنها خوب هستند، اما بعد از این، خدای من، عاشقشان شدم. مخصوصاً بمب. انگار واقعاً باحال است و میداند چطور همه چیز را به بازی بگیرد. و همچنین او استاد مواد منفجره است، بنابراین واقعاً شخصیتی جذاب دارد. «نکته نگرانکننده در مورد کاردان این است که چقدر خوب نقش احمق را بازی میکند تا زیرکی خودش را پنهان کند.» قبلاً هم این را گفتهام، اما دوباره تکرار میکنم: من عاشق کاردان هستم. او هنوز «پسری است که هنوز امیدوار بود دوست داشته شود». دوستت دارم، پسر کاردان، نگران آن سر قشنگت نباش با ادامهی داستان، نمیتوانم جلوی خودم را بگیرم و با هر فصل عاشقش نشوم. او... چنان شخصیت شگفتانگیزی است که گاهی اوقات احساس میکنم تنها کسی است که از عمق شخصیتی برخوردار است (حتی با اینکه به نظر میرسد پروفایلهای احساسی خود شخصیتها در این کتاب بیشتر از کتاب اول عمیقتر شده است). کاردان مدام بهتر و بهتر میشود و بیش از یک بار با حیلهگری و خردش مرا شگفتزده کرد. «او مثل همیشه به طرز مسخرهای زیباست، دهانش نرم است، لبهایش کمی از هم باز هستند. مژههایش آنقدر بلند است که وقتی چشمانش بسته است، روی گونهاش قرار میگیرند.» نمیتوانم از این تصویر کاردان که جود به ما نشان میدهد، بگذرم، کسی که با دقت هر حرکت پادشاه اعظم را بررسی میکند. او آشکارا و دیوانهوار عاشق اوست، اما مگر همه ما اینطور نیستیم؟ (حداقل برخی از ما این را اعتراف میکنیم، برخلاف دیگران *اهم* جود) رابطه آنها هنوز عجیب است. باید این را بگویم. اما فکر میکنم حتی این عجیب بودن هم منحصر به فرد بودن خودش را دارد، ویژگی جالب خودش را که نمیتوانم از آن دست بکشم، اما نمیتوانم هم آن را محکوم کنم. این یک چیز فوقالعاده جالب است که بین این زوج در جریان است و من به نوعی از آن خوشم میآید. «آنقدر از تو متنفرم که گاهی اوقات نمیتوانم به چیز دیگری فکر کنم.» بعد از این کتاب، هنوز هم جود را دوست دارم باز هم، او گاهی کمی آزاردهنده است، عجول است و تا مرز بیمنطقی تمایل به منطقی بودن دارد. اما من هنوز به او علاقه دارم. و تقریباً هر کاری که میکند را درک میکنم، چون او فقط یک دختر فانی است که در سطح بالایی از زندگی بازی میکند. با اینکه او یک بازی خطرناک و ناآشنا را انجام میدهد، هنوز لازم نیست همه حرکات را بداند. من از آن دسته افرادی هستم که در حین انجام کارها، آنها را کشف میکنم، بنابراین جود و تمام ناپیوستگیهایش در زندگی را کاملاً درک میکنم. با این حال، هنوز کمی با 20 صفحه آخر کتاب موافق نیستم. واقعاً مرا بسیار احساساتی و آسیبدیده کرد و با اینکه از آن متنفر بودم، اما پیچش داستانی آن را نیز دوست داشتم. کتاب خیلی خوبی بود و تنها چیزی که بعد از خواندن کتاب دوم برایم باقی ماند، احساس بیشتر بودن بود. تا اینجا، فکر میکنم کمی سخت است که عاشق کل این طرح داستان نشوم. واقعاً فوقالعاده است