یادداشتهای مصطفی زریگانی (123) مصطفی زریگانی 2 روز پیش ببرهای زخمی حکیمیه حسام حیدری 3.9 2 بامزه بود 0 2 مصطفی زریگانی 5 روز پیش رویای نیمه شب مظفر سالاری 4.1 262 این سوم کتاب از آقای سالاری است که خواندم کتاب شیوا بسیار جذاب . یاد حرف شهید مطهری افتادم که با ید معارف دین را با داستان به مردم آموزش داد 0 4 مصطفی زریگانی 7 روز پیش خرده جنایت های زناشوهری اریک امانوئل اشمیت 3.9 46 کشش داستان جوری بود یک ساعته خواندم بسیار آموزنده 1 9 مصطفی زریگانی 1404/3/8 زیبا صدایم کن فرهاد حسن زاده 3.9 95 همانند اسم کتاب زیبا بود آدمی را وسوسه می کند فیلمش را در سینما نگاه کند از اول سالها حالا این پنجمین کتابی است که فیلم سینمایی دارد 0 6 مصطفی زریگانی 1404/2/30 لا به لای درختان بلوط مهدیه عیناللهی 3.9 7 از نشر خوب روایت فتح در خواستی داشتم چرا این کتاب را خوب تبلیغ نشده . دلیل دیگری این کتاب را خواندم یاد دوستی افتادم سال ۹۲ بحث های مثل برجام مطرح شد دوست ما مخالف بود و دلیلی را بیان می کرد نحو شهادت قهرمان کتاب شهید داریوش رضایینژاد بود . جالبی این کتاب همسر این شهید است که چه روح بزرگی دارد 0 3 مصطفی زریگانی 1404/2/23 رئیسی روحانی بود گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 5.0 1 اولا شمارا دعوت به گوش دادن به پادکست کتاب گرد قسمت ۹۵ ،لازم به توضیح است تنها گوش کنید دوم اینکه من در سال۹۰ ویا ۹۱ به راهیان نور رفتم آن سالها مصادف با اختلاس ۳۰۰۰ هزار میلیاردی بود وسخنران یکی از شب ها آقای رئیسی بود من در جلسه به حالت کسی طلبی ازایشان دارد نگاه می کردم سید این جلسه را تمام رفت و از سوال نکرد وحال با گذشت این همه سال من ماندم یک دنیا حسرت چطور از سید حلال کنند 0 6 مصطفی زریگانی 1404/2/20 خدا می خواست زنده بمانی: کتاب صیاد شیرازی جلد 7 فاطمه غفاری 4.8 3 این کتاب را باشخصیت شهید صیاد شیرازی میخوانید، شهید حاضر نبود هیچ گونه پارتی بازی کند حتی برای نزدیک ترین فرد خانواده مثل پدر ، بسیار منظم وزمان برای او حکم طلا داشت، بسیار متواضع بود 0 4 مصطفی زریگانی 1404/1/30 انجمن شاعران مرده ان.اچ. کلاین بام 4.1 119 آخر کتاب خیلی هیجان داشت، 0 2 مصطفی زریگانی 1404/1/23 هجوم دوباره مرگ ژوزه ساراماگو 3.4 11 اولا آشنایی من با این کتاب از کتاب مبل بنفش ولیو تالتسوی بود دوم ، این هست در جهان آخرت مرگ وجود ندارد پس قدر همدیگر بدانیم 0 3 مصطفی زریگانی 1404/1/11 هوری: زندگینامه و خاطرات سردار شهید علی هاشمی گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 6 زیبا ودلنشین بود فرمانده ای بود که به نیروهایش فرمان میداد که بیا 0 3 مصطفی زریگانی 1404/1/9 سه گزارش کوتاه درباره ی نوید و نگار مصطفی مستور 3.4 13 آخر داستان هیجان انگیز نبود 0 1 مصطفی زریگانی 1404/1/8 سه رنگ: غذانوشت های سفر ایتالیا منصور ضابطیان 4.2 27 خاطره بامزهای از کتاب شنیدم ، نویسنده کتاب در به سفر اصفهان یک روز سری به کتابفروشی می زند از کتاب فروش سراغ این کتاب را میگیرد وفروشنده می گوید کتاب چهار رنگ دارد ، ونویسنده فکر می کند این شوخی اصفهانی هست ،وقتی کتاب را مشاهده میکند کتاب در فتوشاپ هست پس چارهای جز خریدن کتاب را ندارد 0 0 مصطفی زریگانی 1404/1/7 پروژه ی پدری عقیل بهرا 3.9 36 جالب بود 0 1 مصطفی زریگانی 1404/1/1 تولد در سرزمین مارادونا مهری السادات معرک نژاد 4.4 4 دوستی دارم که طلبه هست کاش می شد این کتاب را به او هدیه بدهم 0 7 مصطفی زریگانی 1403/12/17 آداب کتابخواری احسان رضایی 4.0 83 دراین کتاب نویسنده شما را به جهان کتاب آشنا میکند وفقط یک جای کتاب لنگ میزند که در خرید کتاب ، خریدار کتاب دوجور است خرید کتاب آسان هست که اطرفیان هم کتابخوان باشد دوم اینکه اطرافیان کتابخوان نباشند باید کتاب را با هزار ترفند به کتابخانه اضافه کنی 0 4 مصطفی زریگانی 1403/12/7 کامبوزیا: زندگینامه و خاطرات دانشمند شهید امیر توکل کامبوزیا گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.3 12 نظر استاد درباره ذوالقرنین جالب بود 0 4 مصطفی زریگانی 1403/12/5 فتح خون سید مرتضی آوینی 4.7 78 صوتی کتاب را گوش کردم ، اگر کتاب را با دو صدایی زیبا بیان شده است ولی بهتر بود صدای روایی مرتضی آوینی بود کل کتاب را می خواند 0 4 مصطفی زریگانی 1403/12/4 تن های هزار ساله مهدی سیم ریز 4.2 19 نمای از تاریخ غیبت صغری به شما نشان می دهد 0 1 مصطفی زریگانی 1403/12/2 چه احساسی داری لویی؟ لیز فلچر 2.7 7 چقدر زیبا حالت غم ،عصبانی و ... را خوب تعریف کرده 0 2 مصطفی زریگانی 1403/11/27 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 113 کاش زودتر این کتاب راخوانده بودم 0 4