معرفی کتاب مگره و دیوار سنگی اثر ژرژ سیمنون مترجم محمدابراهیم اقلیدی کودک مگره و دیوار سنگی ژرژ سیمنون و 1 نفر دیگر 3.2 6 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 10 خواهم خواند 2 ناشر هرمس شابک 9789643637309 تعداد صفحات 166 تاریخ انتشار 1393/6/2 توضیحات کتاب مگره و دیوار سنگی، مترجم محمدابراهیم اقلیدی. داستان معمایی ادبیات بلژیک دهه 1930 میلادی ادبیات داستانی ادبیات فرانسه مجموعه داستان یادداشتها محبوبترین جدیدترین فاطمه 1403/10/10 مگره و دیوارهای سنگی، یه کتاب معماییِ معمولی. کتاب سومی بود که از ژرژ سیمنون میخوندم، و برخلاف دو کتاب قبلی ("مگره و مرد تنها" و "مگره و یکصد چوبه دار") خیلی سطح پایان بود. طوری که اواسط کتاب دوست داشتم رهاش کنم و ادامه ندم. البته تا پایان کتاب، قاتل و معمای قتل قابل حدس نبود برام، اما طوری هم نبود که ذهنم درگیرش باشه. در کل پیشنهادش نمیکنم. 0 2 yaghoob samsami 1403/10/9 کتاب نسبت به بقیه داستان های مگره جذابیت کمتری داشت. در این داستان علیرغم اینکه تا انتهای داستان قاتل مشخص نیست اما به علت اینکه روند داستان بر اساس تغییر نام شخصیت اصلی پیش میره و در بیشتر داستان مگره توضیح میده این تغییر اسم ها و روابطی رو که شکل گرفته، داستان هیجان خاصی نداره. 0 0