یادداشتهای maryamtp (16) maryamtp 1403/10/16 شب های روشن: داستانی عاشقانه از خاطرات یک رویاپرداز فیودور داستایفسکی 4.0 304 من نسخه صوتی این ترجمه از انتشارات واوخوان رو گوش کردم و واقعا عالی بود. 0 0 maryamtp 1403/10/1 بادام حمیده پیرایش 3.3 2 من خیلی خوشم اومد. مخصوصا پایان بندیش عالی بود. 0 0 maryamtp 1403/9/14 سین سوگ، عین عشق؛ زندگی پس از مرگ عزیزانمان غزاله صدر 4.4 2 با همهی نظرات نویسنده موافق نبودم اما در کل کتابیه که خیلی خیلی به تجربهی سوگم کمک کرد. اگر خودتون یا اطرافیانتون عزیزی رو از دست دادید حتما این کتابو بخونید. 0 0 maryamtp 1403/9/7 فرداها ملیسا ده کوستا 4.0 2 پيشنهادهایی برای کمتر کردن درد و رنج سوگ و برگشت به زندگی رو در غالب رمان بیان کرده. واقعا خیلی عالی و حرفهای نوشته و ترجمه شده. 0 0 maryamtp 1403/8/27 1984 جورج اورول 4.2 165 به نظرم شاهکار این کتاب در اخرشه. جایی که وینستون تغییر میکنه. با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 maryamtp 1403/6/20 سیر عشق آلن دوباتن 4.0 32 هرچقدر جلوتر میرفت قشنگ تر میشد و شاهکارش فصل اخرش بود. به نظرم لازمه که همه بخونن. 0 0 maryamtp 1403/6/4 تاکسی سواری سروش صحت 3.2 44 شاید اولش به نظرتون تکراری یا بی محتوا بیاد اما به مرور متوجه منظور اصلی و هوش نویسنده میشین. نکته های مهمی رو توی چندتا جملهی ساده گنجونده. لذت بردم از خوندنش 0 0 maryamtp 1403/6/1 عشق در روزگار وبا گابریل گارسیا مارکز 3.6 45 ایده اصلی کتاب قشنگ و جدید بود اما توضیحات الکی ، شاخ و برگ های اضافه و روابط متعدد واقعا خسته کننده بود. با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 3 maryamtp 1402/12/23 آبنبات هل دار مهرداد صدقی 4.3 253 اگر بتونین با لهجهی کتاب کنار بیاید داستان و شخصیت پردازیها عالی و گیراست. واقعا بدون توقف خوندم و لذت بردم. 0 3 maryamtp 1402/10/6 ناطور دشت جی. دی. سلینجر 3.7 167 برخلاف تعریف های زیادی که از این کتاب شنیدم اصلا دوستش نداشتم و نتونستم ارتباط برقرار کنم. ثانیه شماری میکردم تا کتاب تموم بشه و فکر نمیکنم هیچوقت دوباره بخونمش یا به کسی معرفیش کنم . 0 7 maryamtp 1402/9/7 زندانیان باور: راهنمای کاربردی تغییر باورها استیون فانینگ 4.1 2 اگر با باورهای اصلی زندگیتون مشکل دارین این کتاب به طور عملی بهتون کمک میکنه. مطالب خیلی کاربردی و واضحه. مثال های زیاد و خوبی هم داره. 0 5 maryamtp 1402/9/7 اما جین آستین 3.4 35 قلم جین آستین قشنگه ولی در کل به نظرم این کتاب حرفی برای گفتن نداشت و خیلی کسل کننده بود. قابل مقایسه با شاهکاری مثل غرور و تعصب نیست. 0 7 maryamtp 1402/7/6 یکی بود و یکی نبود سیدمحمدعلی جمالزاده 3.7 13 اصلا در خوندنش تردید نکنید که دیدگاهتونو نسبت به همهی داستانهایی که تا حالا خوندین عوض میکنه 0 0 maryamtp 1402/7/6 کمال گرایی یا کامل گرایی: خوب بودن کافی نیست من باید عالی و بی نقص باشم علی شمیسا 2.5 3 کتاب هیچ راه حلی در رابطه با کمال گرایی به شما ارائه نمیده فقط باهاش میتونین تشخیص بدین که آیا کمال گرا هستین یا نه و اگر هستین در چه زمینه ایه 0 3 maryamtp 1402/7/6 خرده عادت ها: راهی آسان و اثبات شده برای ایجاد عادت های خوب و از بین بردن عادت های بد جیمز کلییر 4.2 111 بر خلاف کتاب های معروف دیگه بسیار کاربردیه و به همه توصیه میکنم حتما بخونن. اصلا جملات انگیزشی عجیب غریب نداره بلکه راه حل هایی داره که به راحتی میتونین توی زندگی روزمره تون بزارین و تاثیرشو ببینین 0 3 maryamtp 1402/7/6 خاطرات سفیر نیلوفر شادمهری 4.1 243 کتابی که به سختی تمومش کردم از بس چرت بود. طرف تخیلاتشو به اسم خاطره وارد کتاب کرده . در عرض یک سال یه مسیحی رو مسلمون کرده و یه سنی رو شیعه. خود پیامبر خدا هم نتونست یه ساله کسیو هدایت کنه. خیلی بده که خواننده رو احمق فرض کنن. کاملا مشخصه ایشون یه سنی یا مسیحی رو از نزدیک ندیده. سنی که به قصد بحث وارد صحبت با شیعه میشه کتابهای علمای خودشو نمیشناسه؟ استدلالهای فوق بچگانه که تو کتاب دینی مدرسه پیدا میشه. توهین به افرادی که از نظر علمی و جایگاه بسیار بالاترن هم که مثل نقل و نبات بود. 2 3