علی شمیسا علی شمیسا پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها کمال گرایی یا کامل گرایی: خوب بودن کافی نیست من باید عالی و بی نقص باشم علی شمیسا 2.5 3 بازی های روانی مردم: چگونه در روابط اجتماعی فریب نخوریم؟ علی شمیسا 3.5 0 خلاقیت و نوآوری علی شمیسا 4.5 1 حذف افکار و احساسات سمی با خاطره نویسی علی شمیسا 4.0 0 الفبای تغییر: می خواهم تغییر کنم! علی شمیسا 3.0 0 مردان مجنون، زنان لیلی: روان شناسی خانواده جلد 1 علی شمیسا 5.0 1 خاطره درمانی علی شمیسا 4.0 1 همسرگزینی امروزی: می خواهم در انتخاب همسر بهترین باشم! علی شمیسا 3.0 0 نوازش در روابط زناشویی: هر روزتان را با نوازش همسر خود جشن بگیرید! علی شمیسا 0.0 0 بازی های روانی مردم علی شمیسا 0.0 0 اعتماد به نفس علی شمیسا 0.0 0 نوازش در روابط زناشویی علی شمیسا 0.0 0