یادداشتهای Danesh (18) Danesh 19 ساعت پیش برپا سید مرتضی میرعزآبادی 4.6 9 نقاط قوت: طنز بودن خاطرات ، بیان و لحن سرگرم کننده...و بسیار آموزنده و خلاق نقاط ضعف: کمی ریز بود نوشته، اینطوری که میگفتی هر چی میخونم تموم نمیشه ، چرا؟چون به نظرم تعداد سطر های یک صفحه کمی بیش از کتاب های عادی بود. با فاصله های کم. من معلم پرورشی نیستم (گرچه دوست دارم تجربه ش کنم ♡) اما به نظرم در هر جای آموزش و پرورش که هستید این رو بخونید............. چقدر خوبه هر سال تقدیر بشه و معرفی بشن این طور معلمان... یک معلم خوب میتونه واقعا اثر گذار باشه ... یک جو ناامید کننده ای در بین معلمان هست که بچه های الان فرق دارند و ... اما به نظرم کار اون قدر ها سخت نیست... این کتاب رو که بخونید متوجه میشید با چه کار های کوچیکی، میتونید فضای کلاستون رو بهتر کنید و دوست داشتنی تر...🌷🌱 روزی این یادداشت به روز میشه و از تجربیاتم مینویسم... شایدم هم پست گذاشتم💡💫 0 6 Danesh 20 ساعت پیش و کسی نمیداند در کدام زمین میمیرد مهزاد الیاسی بختیاری 3.7 52 من این کتاب رو خیلی دوست داشتم .... انگار بخش هایی، نویسنده، خودِ من بودم... این اولین تجربه من از جستار بود خیلی چسبید و در کنار دوستان مبنایی خوندمش🌱 0 4 Danesh 20 ساعت پیش کاهن معبد جینجا، داستان سفر ژاپن وحید یامین پور 4.0 86 باهاش به ژاپن سفر کردم... فهمیدم که چقدر میتونه جستار/سفرنامه حالمو تغییر بده... تجربه حیلی خوبی بود خوندنش... بخونید حتی اگر آقای یامین پور نویسنده مورد علاقتون نیست 0 5 Danesh 6 روز پیش صراط مستقیم در حدیث عنوان بصری و حدیث معرفت امیرالمومنین (ع) ابراهیم خانه زرین 5.0 1 🕯توصیه آقای سید علی قاضی به شاگردانشون: حدیث عنوان بصری را بنویسید همراه داشته باشید در جانماز خود بگذارید و هفته ای یکبار آن را مطالعه کنید....👌🌱 0 4 Danesh 1403/9/1 ایلیا: تولد یک قهرمان امین توکلی 4.3 1 خیلیی برام جذاب بود این کمیک... یادمه آخرین بار که کمیک خوندم توی مجلات رشد نوجوان بود سال های آخر راهنمایی و سالای اول دبیرستانم.... داستان مصور از بهترین راه ها برای کتاب خون کردن نوجوون هاست خصوصا الان ... 👌 بشتابید برای نوجوون های اطرافتون که حال کتاب خوندن ندارن کمیک هدیه بدید🤌 این ممکنه دروازه ورود اونها به دنیای جذاب کتاب باشه... و بعد دیگه نتونن کتاب خوندن رو زمین بگذارن... و بعد ها یاد کنن از این اتفاق... که فلانی منو با کتاب آشنا کرد... خدا خیرش بده:))) و قطعا خیلی برکات توی زندگی شما و اون افراد داره... برید همین الان یه کمیک جالب بخرید به یه نوجوون هدیه بدید 🏃🏻♀️🏃🏻♀️🏃🏻♀️🏃🏻♀️🏃🏻♀️🏃🏻♀️... 0 10 Danesh 1403/9/1 قصه های ادواردو: قصه مردی ایتالیایی که عاشق امام زمان شد محسن نعماء 4.4 12 درود کتاب به زبان ساده و قصه طور نوشته شده آنهایی که دم از اسلام و انقلاب میزنند اما بخاطر کم و کاستی ها و مشکلات جامعه بعد از انقلاب سرخ میشوند ، غر میزنند، ناامید میشوند و ناامید میکنند، بخوانند. این هم نمونه خارجی. اسلام حقیقی اگر در قلب کسی آمد، (که البته همینجوری نمیآید، توجه و مراقبه و مقدمات میخواهد) ، فرد دیگر مانعی نمیبیند... غر نمیزند. ناامید نمیکند ناامید نمی شود... امام زمان فقط مخصوص جمعه ها و دعای ندبه و عهد بعد از نماز صبح و ... نیست... امام زمان مالِ کسی نیست! امام زمان صادراتی نیست!! تفکر دعای برای فرجش هم. نمیشود به زور کسی را امام زمانی کرد. صاحب ثروتی آنچنانی باشی، مادرت شاهزاده باشد، در کل ایتالیا صاحب نام باشی و ... و... درآمد سالانه ات سه برابر درآمد نفتی ایران باشد و... کم نیست اینها! اما کم است... اگر بی هدف زندگی کنی و بی هدف بمیری، بی عشق زندگی کنی بی عشق بمیری ده برابر اینها داشته باشی کم است در آخر هم غریب ادامه بدهی... و غریب کشته شوی... مثل پیشوایت... بی غسل و کفن و به آیینی دیگر در دهکده ای دور افتاده به خاک سپرده شوی...💔 ♡مهدی آنیلی زنده ست و با مسیح و مهدی رجعت میکند♡ 🌻سلام علی آل یاسین🌻 0 20 Danesh 1403/9/1 چیزی بگو پیتر همیلتن رینولدز 3.9 19 جالب بود 0 7 Danesh 1403/8/24 رابعه و بکتاش؛ عاشقانه ای از الهی نامه عطار امیر عباسیان 3.9 11 کوتاه بود :((( دوست داشتنی ... 0 11 Danesh 1403/8/9 هادی سفر عشق؛ در شناخت عقل جلد 1 فاطمه میرزایی اهرنجانی 5.0 1 بخوانید و روشن شوید.. نور🌱🕯 0 2 Danesh 1403/7/30 چرا عاشق می شویم؟ ماهیت و فرایند عشق رمانتیک هلن فیشر 3.9 2 در نوع خودش خوب پرداخته بود و من راضی بودم ... ولی در نهایت ، اون چیزی که میخواستم رو ازش نگرفتم... 0 4 Danesh 1403/7/13 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 151 قاضی حقیقتی ثابت در تاریخ است که همچون ماجرای کربلای جد بزرگوارش گرفتار حجاب زمان نیست. باید سر برآورد و این آیت الهی را که تمام آبرویش را از درگاه مولی الموحدین علی (ع) و دردانه اش اباعبدالله الحسین(ع) به دست آورده بود، با شکافتن حجاب زمان و مکان به نظاره نشست و از منظر چشمان او به حقیقت ولایت و فنای في الله نگریست... 0 30 Danesh 1402/11/21 گفتا من آن ترنجم محمد قاسم زاده 4.3 3 آه... حس عجیبی دارم کتاب خیلی خوبی بود به نظرم، اول چیزی بود که از مولانا میخوندم، دلچسب بود... 0 22 Danesh 1402/11/17 صرف و نحو کاربردی (1) (رشته الهیات) سیداحمد امام زاده 3.0 1 کتاب جامعی ست اما غلط دارد بعضی تمرینات... 0 1 Danesh 1402/11/16 نامه های بلوغ علی صفایی حائری 4.4 17 دوستش داشتم... یک پیشنهاد ، کاش نامه ها یا بخش های این کتاب رو در قالب کتابچه های کوچیک هم منتشر میکردن همراه با تصویر! جذابیت بصری مهمه بالاخره... خصوصا برای قشر نوجوان ... 0 3 Danesh 1402/7/13 شازده کوچولو آنتوان دو سنت اگزوپری 4.4 380 نتونستم خیلی ارتباط بگیرم 2 14 Danesh 1402/7/13 بورخس و اورانگوتان های ابدی لوئیس فرناندو وریسیمو 2.7 2 اصلا جالب نبود:/ با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 1 12 Danesh 1402/7/9 طلوع صحرا واریس دیری 4.4 3 ...سال ها بعد از دست پدرم و آن کشور خشن فرار کردم اما از خیلی جهات زندگی در غرب خشن تر بود. سیلیِ پدرم بهتر از تنهایی در دنیای مدرن بود. وقتی در آمریکا یا بریتانیا در هتل تنها میماندم، تنها چیزی که میخواستم تماس دستانِ یک انسان بود حتی به شکل سیلی از کسی که مرا دوست داشت. چشمانم از شدت گریه ورم میکردند و میسوختند. احساس میکردم گم شده ام و زندگی ام جهت ندارد. صفحه ۲۳ 1 25 Danesh 1402/7/5 جمال مستور (شناخت جایگاه زن): برگرفته از سخنان استاد فاطمه میرزایی (لطفی آذر) موسسه فرهنگی سائحات 5.0 2 عالی عالی عالی... نمیدونم در وصفش چی بگم! باید دوباره بخونمش 0 7