یادداشت‌های فهیمه ناصری (33)

فلسطین از منظر رهبر معظم انقلاب اسلامی
کتاب « فلسطین از منظر حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (مد ظله العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی» به بیان مواضع رهبر انقلاب می‌پردازد. این اثر از سوی انتشارات انقلاب اسلامی منتشر و مطالب آن توسط سعید صلح میرزایی گردآوری شده است.

این کتاب در سال 99 به چاپ ششم رسید و موضوع کتاب حاضر، دیدگاه‌های آیت‌الله خامنه‌ای دربارة فلسطین و پیام‌ها و سخنرانی‌های ایشان دربارة مسئله خاورمیانه است. بخش ابتدایی کتاب، به سخنان کوتاه و گفتارهای ایشان راجع به مسئله فلسطین و جایگاه آن در میان سرزمین‌های اسلامی اختصاص یافته است. در ادامه، سخنرانی‌های ایشان در جمع کارمندان و کارکنان ادارات دولتی و سازمان‌های مرتبط با شکست‌ها و پیروزی‌های فعالیت‌های اسرائیل و قیام انتفاضه فلسطینیان آمده است. از دیگر محورهای موضوعی سخنرانی‌های ایشان می‌توان به این موارد اشاره کرد: مسئولیت‌های دیگر اقوام مسلمان و کشورهای عربی در قبال مسئله فلسطین، شرح‌ جنایات رژیم صهیونیستی، راه‌حل‌ها و راهکارهای استقامت و ادامه مبارزه و آینده‌نگری‌های لازم در این زمینه.

اولین بار
          اولین بار که کتاب رو دیدم ویه تورقی داشتم  جذب جملات ادبی زیبا وتعابیر جذاب آقای شجاعی شدم . تصمیم گرفتم بخونم و  هنگام خوندن گریه میکردم ...
پارسال بود که تصمیم گرفتم هییت های هفتگی ای که از طرف بسیج  داخل دانشگاه بر گزار میکنیم متفاوت باشه وبذهنم رسید کتاب محور باشه
۲ هدف داشتم اول اینکه ناراحت بودم و دغدغه جدی داشته  نسبت به میزان مطالعه دانشجو جماعت .
بعد اینکه هییت هم باید متفاوت برگزار بشه والبته هدف مند
توی مسیر گلزار شهدا با فاطمه علی اکبری  داشتم درباره  برگزاری  یه هییت متفاوت  صحبت می‌کردم  که این کتاب رو پیشنهاد دادم
فاطمه   عین (شاید دوست نداشته باشه فامیلش رو بیارم ) متوجه شد  وگفت که کتاب رو مطالعه کرده و پیشنهاد جالبیه
همونجا ازش خواستم تا کتاب رو توی روضه آخر هفته بیاد وبخونه
الحمدالله  مجلس اون هفته برگزار شد خیلی متفاوت وجالب
کتاب استاد فوق العاده بود وگویش فاطمه  عزیزم منحصر به فرد
بعدجلسه اون شب ۹۰ درصد از دانشجو هایی که آمده بودند قا کتاب رو امانت گرفتن ویا کتاب رو خریدن .
*میتونید توی روضه های خونگی ای که برگزار میکنید کتاب رو بخونید البته بریده هایی ازش
*دلم چقدر برای اون روز ها تنگ شده 💔🫂

داستان این
          داستان این کتاب برای من خیلی جالبه
مسله اینجاست که چندین بار کتاب رو برداشتم که بخونم اما نشد مثل کتاب کهکشان نیستی که خریدمش ولی هنوز قسمت نشد
جدی جدی قسمت نشد
کتاب رو امانت گرفتم از کتابخانه  تا توی مسیر ۷ ساعته تا یه جاهایی بخونمش
خلاصه برنامه ریزی شدو ... که به دوستم معرفیش کردم
فاطمه هم گرفتش وخوند وکل این هفت  هشت ساعت سرش توی کتاب بود
یه جوری غرق کتاب می‌شد که صداش میزدم واون  نمیفهمید .
خلاصه که خیلی برام جالب بود که بعد برگشتن از مسافرت حتما بخونمش
 برگشتم اما متاسفانه  یا خوشبختانه باز به یه دوست دیگه امانتش دادم
وامان از دست خودم ....
خلاصه که تو زمان امانت من  کتاب رو به بقیه امانت میدادم که بخونن والبته چه جراتی داشتم 😄
خلاصه که کتاب هاهم بنظرم منتظر فرصت مناسب هستن تا بیان واجازه بدن ما بخونیمشون    والان منتظرم که اون زمان مناسبه برسه وانشااله من بتونم بخونم
🥲🌱
پ.ن :عکس مربوط به فاطمه  +وکتاب =چایی که من براش شیرین کردم 🥲😄

این اولین کتابی هست که هدیه گرفتم
از دبیر ادبیات سال هفتم خانوم نوروز نژاد یادمه  توی مدرسه  قول وقرار گذاشتیم یه روز وسط تابستون وسط تعطیلات بیایم مدرسه وهم رو ببینم  تابستون اون سال خانوم نوروز نژاد به قولش وفاکرد واومد مدرسه اما من اون روز فراموش کردم ویادم رفت که برم وببینمش 🥲💔
ازونجایی که عاشق ادبیات بودم دبیر ادبیات روهم خیلی دوست داشتم دوستم  محدثه کتاب روآرد وگفت  خانوم این رو برات فرستاده وگفته   خیلی منتظرت موندم ولی نیومدی اما کتابو برات فرستادم
همراه با یه بوک مارک که روباه شازده کوچولو روش بود .
انقدر ناراحت بودم که چرا چرا منه حواس پرت نباید یادم باشه وبرم ببینمشون
از کتاب بدم اومد ونخومدمش
مامانم کتاب رو خوند واز اونجایی که دوست داشت منم بخونم  میومد وبخش هایی از کتاب رو شبا موقع خواب برام تعریف میکرد🥲
وسطای کتاب دیگه تعریف نکرد وگفت برو خودت بخون یادمه هی التماسش میکردم بگو حوصله ندارم فلانم بهمانم اما کوتاه نمیومد خلاصه که کتابو برداشتم وخوندمش وچه خوندنی
کتابو که میخوندم بلند بلند حرف میزدم  بلند بلند میخندیدم بلند بلند عصبانی میشدم و....
خلاصه که 😄😪
قبل این کتاب کتاب میخوندم  اما نه زیاد خلاصه مهر ماه دوستت دارم  خانوم نوروز نژاد بیشتر دوستت دارم (کاش دوباره ببینمتون 🥲💔🫂)
مامان بیشتر تر دوستت دارم 🫀

دوست دارم دوباره بخونمش

ب قول شاعر
        ب قول شاعر هرچند سهم شادی ام از این جهان کم است
آنچه مرا به شعر گره می زند، غم است

آنچه مرا به شعر های جناب نظری وصل می‌کند غم است 🥲
انگار ترو دیده و برای تو فقط شعر سروده   شعر های جناب فاضل مثل  آب می‌مانند  در ظرف هر آدمی که ریخته می‌شوند  همان غم را بیان میکنن
غم اگر به سینه تان فشار آورد فاضل بخوانید ...

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.