نامه های فهیمه عمومیفلسفهاسلامی نامه های فهیمه فهیمه باباییان پور و 1 نفر دیگر 3.8 22 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 47 خواهم خواند 13 خرید از کتابفروشیها ناشر شرکت انتشارات سوره مهر شابک 9789644715969 تعداد صفحات 184 تاریخ انتشار 1396/8/21 نسخههای دیگر نشر شرکت انتشارات سوره مهر توضیحات کتاب نامه های فهیمه، نویسنده فهیمه باباییان پور. لیستهای مرتبط به نامه های فهیمه فهیمه ناصری 1403/5/11 زن زندگی آزادی 🖇 23 کتاب زن؟ زندگی؟ آزادی؟ از کدام زن صحبت میکنید ؟از کدام آزادی واز کدام زندگی ؟زنی که ملعبه دست است یا زنی که فرمانده مدبر رهبر و مقتدر است درعین مردانگی مادر است ودر عین جنگ زنانگی اش را از دست نمیدهد زن زندگی میبخشد زن زندگی میدهد زن آفریننده است زن است که بشر آزاد میکند وزن است که بشر را تربیت میکند زنان این سرزمین آزاده اند ومردان آزاده تربیت میکنند زنان ایرانی وزنان مسلمان را میخواهید بشناسید اینها را بخوانید زنان سرزمین من زندگی میبخشند وازادند از بند تمام بدی ها وهرزگی ها 1 35 فهیمه ناصری 1403/4/9 🌱♡ 4 کتاب البته برای خودم ایجاد این لیست خیلی جالب ، بامزه ، و درواقع پرویانه بود اما خب چه میشه کرد دیگر گفتم شاید دوست داشته باشید محبتتان را در هدیه دادن با کتاب نشان بدهید گفتم حداقل راه را اشتباه نروید کتاب هایی که دوست دارم هدیه بگیرم را زحمت بکشید هدیه بدهید .😁 البته که هر چ از دوست رسد نیکوست اما خب ... خلاصه که عزیزم من کتاب های پایین جذابند و... حالا نخواستی به من هدیه بدهی برای دیگری ایده خوبیست 😄❤️🩹 درحال بروز رسانی 🖇 0 6 مظفری 1401/8/22 روایت زنانههای جنگ 16 کتاب نقش زنان در جنگ، به واسطه کتاب دا، کمی بیشتر از قبل دیده و شنیده شد. تا قبل از آن اکثر روایتهای زنانه جنگ، مربوط به همسران شهدا، جانبازان بود که دورادور طعم تلخ جنگ را چشیده بودند. الحق صبر، ایستادگی و همراهیشان ستودنی بوده و هست. این همسران و همسفران گاهی به واسطه اسکان در مناطق نزدیک جبهه، روی دیگر جنگ را بیشتر لمس کرده بودند. اما بودند زنانی که نه فقط به واسطه مردانشان، بلکه خودشان در این دفاع مقدس، اثرگذار بودند. به عنوان رزمنده، امدادگر، پشت جبهه... این روایتها باید پا به پای روایات مردانه و قابل تحسین جنگ نگاشته و گفته شود. 0 28 محمد قنبری 1402/11/6 ستاره های ره نما و ره بر 9 کتاب نسیم و نمایی از زندگانی انسانهای زنده 0 10 یادداشتها محبوبترین جدید ترین مظفری 1401/8/22 بسمالله الرحمن الرحیم دوستداشتنی، خاص و خواندنی... 0 0 سقا علمدار 1402/1/13 این کتاب رو توی دوره مجردی خوندم و خیلی دوستش داشتم. هم عاشقانه و هم عارفانه و هم آرمانگرایانه. عاشق شخصیت و زندگی فهیمه شده بودم. خودش هم نهایتا با مرگی شبیه به شهادت از دنیا رفت. به خاطر تصادف در راه تبلیغ دین. «نامههای فهیمه (فهیمه بابائیانپور)» را از طاقچه دریافت کنید https://taaghche.com/book/39366 0 0