یادداشتهای Pomme verte (25) Pomme verte 2 روز پیش شب های روشن فیودور داستایفسکی 4.0 447 داستایفسکی یکی از بهترین نویسنده ها از نظر منه متن کتاب رو کاملا درک میکردم و راحت ارتباط برقرار میکردم... 0 0 Pomme verte 2 روز پیش در راه ویلا: مجموعه داستان فریبا وفی 3.3 8 میتونم بگم از بهترین کتاب هایی بود که خوندم 0 0 Pomme verte 2 روز پیش ناتوان لورن رابرتس 4.3 91 عالی بود از نظر من 0 0 Pomme verte 2 روز پیش آن شرلی در گرین گیبلز لوسی مود مونتگمری 4.6 190 این کتاب و شخصیاتای ناز نازیش فوق العاده ان و حین خوندن حس عجیبی بهت منتقل میکنن 0 1 Pomme verte 2 روز پیش خانواده آقای چرخشی طاهره ایبد 3.7 12 کتاب بسیار خنده داری بود و خواننده رو جذب میکرد اما برای کودکان اصلا مناسب نیست چون از الفاظ نامناسب استفاده شده بود و اصلا مناسب کودک نیست 0 0 Pomme verte 2 روز پیش طعم شیرین خدا محسن عباسی ولدی 4.7 45 کتاب خوبی بود 0 0 Pomme verte 3 روز پیش من میترا نیستم: روایت زندگی شهید زینب کمایی معصومه رامهرمزی 4.5 65 از بعترین کتاب های شهدایی بود 0 1 Pomme verte 3 روز پیش کرنشاو و پاستیل های بنفش کاترین اپلگیت 4.0 1 خیلییی خوبه این کتابببب 0 1 Pomme verte 3 روز پیش آبنبات هل دار مهرداد صدقی 4.3 291 وای این مجموعه و کتاباشششششش🛐🛐🛐 0 1 Pomme verte 3 روز پیش آبنبات نارگیلی جلد 4 مهرداد صدقی 4.4 75 این کتاب انقدررر قشنگه انقدر قشنگه که اصن>>>>>>> 0 1 Pomme verte 3 روز پیش کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 85 کتاب مفهومی روانشناسی هست که ادمو رشد میده و کلن خیلی خوبههه 0 1 Pomme verte 3 روز پیش شازده کوچولو آنتوان دو سنت اگزوپری 4.4 472 عالیه این کتابببب 0 1 Pomme verte 3 روز پیش آب نبات پسته ای مهرداد صدقی 4.3 88 از بهترین های ابنباتههه 0 1 Pomme verte 3 روز پیش آنشرلی در گرین گیبلز لوسی مود مونتگمری 4.6 190 اگه بخوام نظر واقعیم رو راجب این کتاب بدم باید بگم پر از حس سبز و شیرینه پر از زیبایی که دید شمارو نسبت به هر چیزی عوض می کنه 0 1 Pomme verte 3 روز پیش قصر آبی لوسی مود مونتگمری 4.4 211 عالییه این کتاب دختری که پر از حس زندانی بودن و درد و رنج... الان به خوشبختی رسیدههه>>>> 0 1 Pomme verte 3 روز پیش قصر آبی لوسی مود مونتگمری 4.4 211 انقدرررر قشنگ و پر از حس خوبه این کتاب>>>> 0 1 Pomme verte 3 روز پیش حرف هایی که کاش میگفتم 2.8 2 این کتاب بر خلاف اینکه معروف شده بود و اینا... اصلن قشنگ نبود و به قول دوستمون انگار دختر بچه ۱۲ ساله که شکست عشقی خورده نوشتش😑 0 0 Pomme verte 3 روز پیش مربع های قرمز: خاطرات شفاهی حاج حسین یکتا از کودکی تا پایان دفاع مقدس زینب عرفانیان 4.3 48 کتاب قشنگی عه اما زیاد روون نیست متاسفانه 0 0 Pomme verte 3 روز پیش با خانمان هکتور هانری مالو 4.3 3 انقدرررر این کتاب قشنگ و پر اززز حس امیده که اصن>>>>>> 0 0 Pomme verte 3 روز پیش ترگل عماد داوری دولت آبادی 4.0 7 کتاب بسیار مفیدی هست برای نوجوون های دختر. 0 0