یادداشتهای مریم بهنام پور (16) مریم بهنام پور 1401/10/28 مرد رویاها سیدمهدی شجاعی 4.4 27 من در دامان فقر به دنیا اومدم و رشد و کردم.اما چه فقری؟ فقر عفیف ، فقر نجیب ، فقر سازنده ، فقر سرافراز. بخشی از زندگی شهید مصطفی چمران که به شکل فیلمنامه نوشته شده ، و قسمتی از زندگیشون رو روایت میکنه که در امریکا زندگی میکنن. جذاب و خواندنی 🥰 0 22 مریم بهنام پور 1401/10/26 چراغ ها را من خاموش می کنم زویا پیرزاد 3.8 113 چقدر چسبید 🌝 سادگی و روزمرگی یک زن با بیانی دلنشین و پر کشش. من که خیلی لذت بردم🥰 0 24 مریم بهنام پور 1401/10/26 خاطرات سفیر نیلوفر شادمهری 4.1 220 بیست سال با تئوریام کنفرانس دادم و برام دست زدن... و امروز هروه خلاف اون حرفا رو ثابت می کنه و همون قدر براش دست میزنن... 《حضار》 کارشون دست زدنه... این تویی که باید بدونی زندگی تو داری وقف اثبات چی می کنی... همین چند خط دنیا دنیا حرف داره....👌 0 5 مریم بهنام پور 1401/10/26 پدر، عشق و پسر سیدمهدی شجاعی 4.5 115 این کتاب ، کتاب عشق است...💔 0 10 مریم بهنام پور 1401/10/26 رویای نیمه شب مظفر سالاری 4.1 214 نثر بسیار روان و ساده ، اگر علاقه مندید لحظاتی همراه یک زوج عاشق و مذهبی شوید پیشنهاد میشه👌 0 0 مریم بهنام پور 1401/10/26 دا سیده اعظم حسینی 4.3 55 یک لحظه احساس کردم بهتر است خودم پیکر بابا را توی قبر بگذارم. در حالی که صدایم از بغض میلرزید، ولی خودم را کنترل میکردم تا نشکنم. گفتم: «من خودم میرم توی قبر.» صدای گریۀ همکاران بابا بلند شد. همۀ آنها و غسالها میگفتند: «ما هستیم. ما این کار رو میکنیم.» روزهایی که داشتم این کتاب را میخواندم حقیقتا از لحاظ روحی فشار زیادی رو تحمل کردم اما نمیتوانستم کتاب را زمین بگذارم ، کتاب سنگینیه از لحاظ فشار روحی ولی بسیار ارزش دارد. 1 16 مریم بهنام پور 1401/10/26 نامیرا صادق کرمیار 4.4 170 ای دل تو چه میکنی ؟ میمانی یا میروی ؟ کتاب بسیار زیباییه ، توصیه میکنم برای کسانی که دوست دارند خواص کربلا را در رمانی زیبا بشناسند حتما این کتاب را بخوانند. 0 3 مریم بهنام پور 1401/10/26 یوزپلنگانی که با من دویده اند بیژن نجدی 3.8 63 کتاب رو دوست داشتم و فکر میکنم کسانی که علاقه مند هستند به ادبیات ایران حتما این کتاب رو باید بخوانند. با خوندن هر داستان خودت را هر لحظه در همان موقعیت احساس میکنی .👌 0 15 مریم بهنام پور 1401/10/26 اجاره نشین خیابان الامین: هشت سال معرکه سوریه با جمال فیض اللهی علیاصغر عزتیپاک 4.2 53 علاقهمندان به داستانهای واقعی را به خواندن این کتاب دعوت میکنم. رمانی درباره زندگی یک ایرانی که به عنوان قاچاقچی به ترکیه میرود اما سرنوشت دیگری برایش رقم میخورد. 0 8 مریم بهنام پور 1401/10/26 کاهن معبد جینجا، داستان سفر ژاپن وحید یامین پور 4.0 84 سفرنامه ژاپن با خواندن این کتاب فقط تنها چیزی که میتونم بگم اینه که اصلا دوست ندارم به این کشور سفر کنم😅🤪 0 0 مریم بهنام پور 1401/10/26 آبنبات دارچینی جلد 3 مهرداد صدقی 4.4 66 عاشق بی بی شدم رفت😂 انقدر شخصیت ها قوی هست که احساس می کنی داری سریال طنز رو تماشا میکنی👌 0 4 مریم بهنام پور 1401/10/26 آب نبات پسته ای مهرداد صدقی 4.2 63 و همچنان جذاب...🤩 اگر خواستید کتاب را دنبال کنید به ترتیب بخوانید آبنبات هل دار ، آبنبات پسته ای ، آبنبات دارچینی ، آبنبات نارگیلی 0 6 مریم بهنام پور 1401/10/26 آبنبات هل دار مهرداد صدقی 4.3 226 با این کتاب فقط باید خندید😅 لهجه ی زیبای بجنوردی به شدت به دل می نشیند. از آن دست کتاب هایی ست که دلتان نمی آید تمام شود. 0 1 مریم بهنام پور 1401/10/26 کشتی پهلو گرفته سیدمهدی شجاعی 4.5 93 - مادر! در کربلا هیچ زنی میان در و دیوار قرار نمیگیرد.😭😭 خودت گفتهای. ما حداکثر تازیانه میخوریم، اما میخ آهنین بدنهایمان را سوراخ نمیکند. مادر! وقتی تو را از پشت در بیرون کشیدند، من میخهای خونین را دیدم. نگو گریه نکن مادر! باید مُرد در این مصیبت، باید هزار بار جان داد و خاکستر شد. ما سختجانی کردهایم که تاکنون زنده ماندهایم. نگو که روزی سختتر از عاشورا نیست. در عاشورا کودک ششماهه به شهادت میرسد، اما تو کودک نیامدهات -محسنات- به شهادت رسید. من دیدم که خودت را در آغوش فضه انداختی و شنیدم که به او گفتی: -مرا بگیر فضه که محسنام را کشتند. پیش از این اگر کسی صدایش را در خانه پیامبر بالا میبرد، وحی نازل میشد که: «پایین بیاورید صدایتان را.» اگر کسی پیامبر را به نام صدا میکرد، وحی میآمد که: «نام پیامبر را با احترام بیاورید.» فقط آه از این روضه مجسم😭 0 0 مریم بهنام پور 1401/10/26 از چیزی نمی ترسیدم: زندگی نامه خودنوشت قاسم سلیمانی 1335 تا 1357 قاسم سلیمانی 4.5 143 با قلم سردار دلها در کوچههای کودکیاش قدم بزنیم، ذرهای از مهر مادری و لقمه حلال پدریِ سردار را بچشیم، تا بفهمیم که مردی به وسعت دریاها چگونه دریا دل شد. 0 2 مریم بهنام پور 1401/10/26 ارتداد وحید یامین پور 3.7 149 اگر سال ۵۷ آنچه باید نمی شد سرنوشت همه ما چه بود ؟ کل داستان جواب همین سوال است ، البته با روایتی عاشقانه. ایراداتی دارد اما در کل مجذوبش شدم و دو بار کتاب را خوانده ام😊 و البته هزار بار این پاراگراف را ..👇 بلا را ما انتخاب نمیکنیم. بلا غالبا خودش سرزده می آید و ماهیچه های کرخت و خواب آلود تاریخ را به تحرک وامی دارد. بلا می آید تا تاریخ زخم بستر نگیرد. دقیقا لحظه ای که همگان در شهری پرپیچ و خم و خاموش گم و گور شده اند و بی مقصد به دیوارهای بلند روزمرگی می خورند، فتنه ای جرقه میزند و وقت و هنگامه ای تجلی میکند تا چشم ها برای لحظاتی مبدأ و مقصد را ببینند و راه را از سر بگیرند. فتنه ترفند خداوند است برای ورق زدن تاریخ ، برای زیر و رو کردن همه چیز ، از ارباب و رعیت ، ظالم و مظلوم، گمراه و هدایت شده، دارا و ندار، غمگین و سرخوش، نگران و امیدوار. 0 1