یادداشتهای پریزادِ غزل (30) پریزادِ غزل 6 روز پیش Adulthood Is a Myth سارا اندرسن 4.1 10 مجموعه اش فوق العاده سرگرم کننده ست. 0 11 پریزادِ غزل 6 روز پیش رابعه و بکتاش؛ عاشقانه ای از الهی نامه عطار امیر عباسیان 4.1 15 چقدر پایان غم انگیز و در عین حال زیبایی داشت🫠 0 8 پریزادِ غزل 6 روز پیش دور دنیا در 80 روز ژول ورن 4.1 50 خیلی خوب بود🫠سفر کردن با فیلاس فاگ خیلی بهم حال داد 0 10 پریزادِ غزل 6 روز پیش مردی به نام اوه فردریک بکمن 4.1 304 اوه مرد بداخلاق دوست داشتنی✨🦋 قانونمند بودنش خیلی قشنگ بود و از اون قشنگتر عشق و علاقه ای بود که نسبت به زنش داشت. با مردم بداخلاقی میکرد چون اونی رو که دوست داشت دیگه کنارش نبود🫠 0 4 پریزادِ غزل 6 روز پیش هیچ وقت دروغ نگو جلد 4 فریدا مک فادن 4.1 104 پایان شوکه کننده ای داشت اصلا انتظار نداشتم اینطوری تموم بشه.اولین کتابی بود که از نویسنده اش خوندم برای همین یکبار خوب بود اما فکر نکنم دلم بخواد بازم از کتابای نویسنده اش بخونم 0 5 پریزادِ غزل 6 روز پیش شاهزاده و گدا کتلین اومستد 4.2 46 خیلی قشنگ بود پیوسته توی سفر خوندمش و حسابی بهم چسبید . ماجراهای جالبی داشت و همین مخاطب رو جذب میکنه. 0 6 پریزادِ غزل 6 روز پیش کتاب فروشی کوچک بروکن ویل کاتارینا بیوالد 3.4 30 چقدر دلم می خواست منم یک کتابفروشی داشتم تا بتونم به بقیه کتاب معرفی کنم🫠🦋 0 5 پریزادِ غزل 7 روز پیش شعرهای شیرین وحشی بافقی داود لطف الله 5.0 1 باعث خوشحالی جان غمین من کجاست؟ 0 4 پریزادِ غزل 7 روز پیش سنگ کاغذ قیچی آلیس فینی 3.8 125 به عنوان یک کتاب جنایی اونقدری که باید هیجان نداشت. اولین کتاب جنایی بود که میخوندم و فکر میکردم خیلی خوبه اما وقتی چندتا کتاب دیگه هم خوندم فهمیدم خیلی ساده و بی هیجان بود. 0 6 پریزادِ غزل 7 روز پیش مردان کوچک لوییزا می الکوت 3.7 8 قشنگ بود اما به پای زنان کوچک نمی رسید 0 4 پریزادِ غزل 7 روز پیش کیلمنی بانوی باغ لوسی مود مونتگمری 3.3 16 این کتاب با بقیه کتاب های مونتگمری یک فرقی داشت و فرقش این بود که از زبان پسر روایت میشد و این تغییر دیدگاه خیلی برام جالب بود و خوشم اومد. مونتگمری همیشه کتاب هاش پایان خوش دارن و اشاره کمی به درد و اندوه میکنه شاید یکی از دلایلی که دوستش دارم همینه تو زندگی واقعی به اندازه کافی درد و اندوه هست .... 0 4 پریزادِ غزل 7 روز پیش عاشقانه های عجیب؛ از قاهره با عشق نانسی کمبل الن 2.7 2 ساده و مختصر بخوام بگم قلبمو تسخیر کرد.💖 0 4 پریزادِ غزل 7 روز پیش امیلی در نیومون جلد 1 لوسی مود مونتگمری 4.5 34 اوایل کتاب خیلی دلم برای امیلی می سوخت اما بعد فهمیدم دختر جسوری و بلده راه خودشو بره دومین کتابی بود که از مونتگمری خوندم خیلی قشنگ و دوست داشتنی بود 0 4 پریزادِ غزل 1404/3/3 آوای وحش جک لندن 3.5 6 کتاب قشنگی بود. خیلی جاها برای باک ناراحت شدم و دلم از عمق وجود سوخت اما خب این احساس همدردی نشونه از این بود که کتاب تاثیر خودش رو گذاشته و تونسته خواننده رو جذب خودش کنه. 0 6 پریزادِ غزل 1404/3/3 انیسه خاتون و توپازخان؛ عاشقانه ای از هزار و یک شب سولماز خواجه وند 3.5 8 اولین کتابی بود که از مجموعه اش خوندم . فضای بسیار زیبا و موضوع جذابی داشت . جزء مورد علاقه هام از این مجموعه ست 0 6 پریزادِ غزل 1404/3/2 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 155 خیلی اهل خوندن کتاب های روانشناسی نیستم ولی کتاب خوبی بود و کم و بیش کمکم کرد. زمان زیادی صرف شد تا بخونمش چون معمولا کتاب های روانشناسی رو پشت سر هم نمی خونم ، بنظرم برای درک شدن احتیاج به زمان دارن 0 10 پریزادِ غزل 1404/3/2 پری کشی: تاریخ عشق به روایت پریان شمال علیرضا حسن زاده 4.0 4 موقع خوندن این کتاب فکر کردم که چقدر این داستان مثل اوضاع الان می مونه. مردمی که دوست دارن شاد باشن و شاد زندگی کنن اما شادی شون سرکوب شده. و خوشحال شدم که در پایان کتاب ظالم به سزای اعمال خودش رسید . 0 8 پریزادِ غزل 1404/3/2 حکایت های عبید زاکانی محمد شیخ الاسلامی 3.6 3 خیلی جالب نبود 0 5 پریزادِ غزل 1404/2/27 سفر به دنیای نت ها پرنیان پارسا 4.8 1 باعث افتخارمه کتابی که خودم نویسندهاش بودم رو حالا چاپ شده در دستم بگیرم و دوباره بخونمش 2 16 پریزادِ غزل 1404/2/11 کتاب مادرم آلبر کوئن 4.1 3 آه آلبر... تو چطور توانستی با مادر خویش که کسی را جز تو نداشت و تو را دوست خود می دانست چنین سرد و خشک برخورد کنی؟ آیا همین مادر نبود که بر تو زندگی بخشید؟ آیا همین زن نبود که دار و ندارش را صرف تو کرد؟ آه آلبر شرم بر تو که من به جای تو از خود شرمگین شدم .حیف آن زن و زندگی اش که تو آن را نادیده گرفتی شرم بر تو 2 11