یادداشتهای مهدی پور (13) مهدی پور 1403/4/28 قصه کربلا: برش هایی از زندگانی امام حسین (ع) از آغاز تا پرواز مهدی قزلی 4.2 17 روضه ای است ساده و روان و حاشیه نویسی ها خود روضه ای سوزناک تر از متن بخوانید و از اول تا آخر کتاب اشک بریزید خدایا هر چه زودتر منتقم خون حسین (ع) را برسان عاقبت همگی ما را هم بخیر کن که در خیمه اهل بیت بمانیم تا ابد 0 11 مهدی پور 1403/4/28 ام علاء؛ روایت زندگی ام الشهداء فخرالسادات طباطبایی سمیه خردمند 4.4 21 زیبایی کتاب ناشی از شخصیت بزرگ و دوست داشتنی ام علا است ام علا واقعا یک انسان به تمام معنا و یک اسوه است خداوند او را و تمام مجاهدان راه حق را رحمت کند از کتابهایی است که با وجود سختی هایی که بیان شده آرامش به انسان تزریق می شود خداوند این مادر بزرگ را بیامرزد و به نویسنده محترم هم توفیقات بیشتر نصیب کند 0 8 مهدی پور 1403/4/20 ده غلط مشهور درباره اسرائیل ایلان پاپه 4.1 22 کتابی خواندنی است که توسط ایلان پایه مورخ یهودی و دارای تابعیت اسرائیلی نوشته شده است و با وجود اینکه این مورخ بهه ضرورت ادامه حیات این رژیم اعتقاد دارد بخوبی ددمنشی های این رژیم را نشان می دهد هرچند حاوی نظراتی در مورد حماس است که نمی تواند درست باشد ولی به نظر می رسد تا حد زیادی بی طرفی خود را در شرح تشکیل و ادامه حیات این رژیم منحوس حفظ کرده و به بررسی ده غلط مشهور درباره اسرائیل پرداخته است 0 6 مهدی پور 1403/2/28 تنها گریه کن: روایت زندگی اشرف سادات منتظری مادر شهید محمد معماریان اکرم اسلامی 4.7 236 کتابی واقعا خواندنی و پر از درس زندگی اشرف السادات سراسر از خودگذشتگی است کتاب خیلی حال خوب کن است لذت بردم از خواندن کتاب 0 5 مهدی پور 1403/2/25 فهیمه: زندگی نامه داستانی فهیمه محبی نفیسه ثبات 4.2 8 کتابی بود پر از اتفاقات تلخ و شیرین زنی که با تربیت همسرش بسیار مقاوم بار اومده و تا آخر عمر با وجود موانع و مشکلات از پا درنیامد ، زندگی خود را وقف مردم و تشیع کرد. هر چند خانوادهی فهیمه با آن معیارهایی که می شناسیم مذهبی نیستند ولی بهتر از خیلی ها مذهبی عمل می کنند. هر چند قسمتهایی از کتاب مثل مقایسه شهید با شهید مطهری و ... برای من قابل قبول نبود 0 4 مهدی پور 1402/12/19 سفر به گرای 270 درجه احمد دهقان 3.8 74 کتاب سفر به گرای ۲۷۰ درجه تلخی های جنگ را به خوبی نشان می دهد ولی دفاع مقدس را در حد یک جنگ بین دو کشور پایین می آورد و چیزی از هدف دفاع مقدس که جهاد فی سبیل الله بوده در آن مشاهده نمی شود . درست است خیلی افرادی که در جنگ شرکت داشتند و جنگ را پیش بردند در حد و حدود همین افراد رمان بودند ولی چیزی که ما در روايت هایی که از رزمندگان و خانواده های شهدا و جانبازان شنیدیم روح دینی و هدف دینی در جنگ تحمیلی غالب بوده که در این کتاب از این موارد خبری نیست . در این کتاب من فکر میکنم شهادت در حد یک مرگ شجاعانه بدون هدف الهی پایین آمده در عین حال تصویر سازی کتاب تصویر سازی خوبی است و سختی های جنگ (هر جنگی ) را بخوبی نشان می دهد 0 15 مهدی پور 1402/10/24 التهاب دویست ساله: نگاهی گذرا به عصر قاجار و پهلوی بر مبنای تاریخ نگری تحلیلی رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای سیدسعید آریانژاد 4.2 5 کتاب التهاب ۲۰۰ ساله کتابی با نثر روان که ما را با تاریخ کشورمان آشنا می کند و با رویکرد نگاه رهبر معظم انقلاب نگاشته شده است برگزیده سخنان معظم له در بیان حوادث تاریخی نظر ایشان را به خوبی نشان داده است هر چند سیر وقوع حوادث تاریخی بخوبی نشان داده نشده ولی در مقام عبرت از تاریخ کتاب خوبی است. 0 9 مهدی پور 1402/10/13 رهنامه؛ فلسطین جلد 38 سید علی حسینی خامنهای 4.8 6 این کتاب جمع آوری بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای در رابطه با فلسطین می باشد که با توجه به اینکه مسئله ی فلسطین اصلی ترین مسئلهی دنیا ی اسلام است خواندن آن به تمامی افراد دغدغه مند کشور های اسلامی توصیه می شود 0 5 مهدی پور 1402/10/1 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 435 کتاب کتابخانه نیمه شب متن داستان به گونه ای است که برای مخاطب نوجوان نوشته شده ولی مواردی داره از جمله سبک زندگی جاری در داستان و مفاهیمی که با سبک زندگی اسلامی در تضاد هستند مثل بد نبودن خودکشی و ... اصلا برای نوجوان مناسب نیست تنها برای افراد بالغ که به ثباتی از نظر افکار و عقاید رسیدن می تواند خوب باشه ولی تنها در صورتی که شما حسرت های زیا ی در زندگی دارید که شما را آزار می دهد ممکن است این کتاب به شما کمک کند . 0 6 مهدی پور 1402/9/20 آخرین روز جنگ رقیه کریمی 3.8 10 کتاب آخرین روز جنگ روایتی زنانه از جنگ ۳۳ روزه اسرائیل است روایت داستان زنی باردار که با مشکلات و دل نگرانی های زیادی روبرو است ولی توکل به خدا تنها وسیله آرامشش می باشد. ولی قلم کتاب را زیاد نپسندیدم اگر به مطالعه مسائل و مشکلات زنانه جنگها بخصوص جنگی که زنان مسلمان فلسطینی حماسه ساز آن هستند علاقه مندید این کتاب را به شما پیشنهاد می کنم 0 6 مهدی پور 1402/9/15 حقیقت سمیر یعقوب توکلی 4.4 13 کتاب حقیقت سمیر حاصل مصاحبه با سمیر قنطار است که به مدت ۳۰ از عمرش را در زندانهای رژیم صهیونیستی سپری کرده است ۳۰ سال که با وجود اینکه پر از شکنجه های جورواجور است ولی روحیه و شخصیت مقاوم او را چنان می نمایاند که لحظه ای از زندگی اش هدر نمی رود در وقایع داخل و بیرون زندان موثر است با فهم و درک صحیح جلو فتنه هایی را در داخل و خارج زندان می گیرد سمیر به طور خلاصه یک فرد آزاده بابصیرت مقاوم و شخصیتی واقعا عجیب و دوست داشتنی است در این کتاب علاوه بر اینکه داستان زندگی این شخصیت بزرگ شرح می شود. بسیاری از رویدادها و اتفاقات این مدت سی سال فلسطین و لبنان نیز بیان می گردد و دید بسیار خوبی نسبت به وضعیت فلسطین گروههای مقاومت فلسطینی و لبنانی و حتی دلیل بسیاری از تصمیم ها و اتفاقات رخ داده را تبیین می کند 0 2 مهدی پور 1402/9/6 تب ناتمام: روایت زندگی شهلا منزوی، مادر جانباز شهید حسین دخانچی زهرا حسینی مهرآبادی 4.8 17 کتاب تب ناتمام کتاب روایت زندگی مادر شهید حسین دخانچی است که خیلی شیرین و زیبا بیان شده است کتاب غم و ناراحتی ها را در قالبی بسیار زیبا بیان میکند که حس خوبی برایت ایجاد می کند نیمی شادی و نیمه گریه میکنی گریه ای از غبطه به این شهید و مادر صبورش که چقدر رضای اند به رضای حق 0 2 مهدی پور 1402/9/6 شهاب دین زهرا باقری 4.6 43 کتاب شهاب دین کتابی است به زبان ساده از داستان زندگی عالمی که تمام عمرش به علمش عمل کرد . سختی های زیادی را برای جمع آوری میراث فرهنگی جهان اسلام متحمل شد. ارادت و توسل او به اهل بیت شنیدنی است و علی رغم حرف و حدیث ها به وظایف دینی و سیاسی خود پایبند است . خلاصه کتاب یک کتاب اخلاقی بسیار زیباست . حس خوبی از خواندن کتاب تجربه می کنی 0 6