یادداشتهای جواد مرتضوی زاده (41) جواد مرتضوی زاده 1402/9/4 الجمل آزاده جهان احمدی 4.4 8 از نظر تاریخی عالی هست و اینکه امروزی نوشته شده باعث شده خسته کننده و کسل کننده نباشه مثل خیلی از کتاب های تاریخی، این کتاب یجور بازنویسی از کتاب الجمل شیخ مفید هست. جزئیات اتفاقات خیلی درگیر کننده ست که این برمیگرده به کتاب الجمل اثر شیخ مفید که اینجا خیلی خوب بیان شده. شاید یک چهارم کتاب پی نوشت اشخاص و مکان ها ست که خیلی به فهم واقعه کمک میکنه اما روند داستانی که نویسنده قصد داشته ارائه بده رو، کند میکنه. به هرحال خیلی خوب و عالی هست برای علاقه مندان به تاریخ، حتما بخونید. 0 3 جواد مرتضوی زاده 1402/8/17 ماهی ها پرواز می کنند مریم بصیری 3.3 4 یه سفر نامه از حج که یجوریه!! از زبان یه خانم دانشجو که به یک نیت رفته حج که کمتر کسی میره!! بخونین خوبه :) 0 3 جواد مرتضوی زاده 1402/6/20 رسائل بندگی: رساله دوم حب به دنیا مجتبی تهرانی 5.0 1 بعد از خوندن این کتاب فهمیدم خیلی آلوده به حب دنیا هستم و قطعا همه ی جامعه و نظام و حکومت هم در این دوست داشتن دنیا و پرورش دادنش دخیل هستن، کتاب فوق العاده ای هست دو جلد داره این جلد دوم هست، هر دو جلد عالی هست و حتما بخونید. جلد اول دفتر دل هست 0 1 جواد مرتضوی زاده 1402/5/14 دختر موشرابی محمد حسین زاده 4.0 32 داستانِ توافق برجام جاش تو این کتاب خالیه واقعا و دیگر هیچ 0 2 جواد مرتضوی زاده 1402/5/12 شهدا برای چه افقی جنگیدند؟: از جنگی که بود تا جنگی که هست وحید جلیلی 4.4 7 یک کتاب تحلیلی و روشنگر که نشون میده، نه به نظر من ثابت میکنه که هشت سال دفاع مقدس حتی بین خوده حکومت و رزمنده ها هم غریبه، کتاب واقعا جذابیت خاصی داره و خیلی سریع میتونید تمومش کنید. حتما بخونید 0 2 جواد مرتضوی زاده 1402/5/8 پاندای بزرگ و اژدهای کوچک جیمز نوربری 3.9 120 این کتاب رو برای دخترم خریدم و اولین بار خودم براش خوندم، احساس کردم تقلیدی از کتاب شازده کوچولو هست با تصویر های زیاد، ارزش مقدار پولی که براش دادم در کل نداشت! اما دخترم خیلی خوشش اومد ازش. بهتر بود رده سنی کودکان می بود! :) 0 0 جواد مرتضوی زاده 1402/5/7 روز آزادی زن: تاریخ شفاهی قیام 17 دی زنان مشهد سمیه ذوقی 4.1 11 ماجرای شگفت انگیز یک راهپیمایی سال ۱۳۵۶ تو مشهد که همه کارش رو خانوم ها انجام میدن، اگه مشهدی هستین حتما باید این کتاب رو بخونید، کتاب با اینکه مستندنگاری هست اما داستانی پیش میره و خیلی جذاب هست. 0 0 جواد مرتضوی زاده 1402/5/7 قنوت آخر محمد محمودی نورآبادی 3.8 1 خواندن این کتاب بهم خوش گذشت، خوب شروع شد تا فصل پایانی هم خوب پیش رفت اما فصل پایانی خوب نبود به نظرم، یعنی کتاب توقع ایجاد می کنه که یجور بهتر تموم بشه. بعضی جاها شاید حس کنید که کتاب یه شخصی هست که نشسته روبروی شما داره ماجرا رو تعریف میکنه.فکر کنم فصل ۲۲ بود که من همچین حسی داشتم گوش می کنی؟! 0 0 جواد مرتضوی زاده 1402/5/4 خسرو شیرین خسرو باباخانی 3.7 29 عاشقانه هایی از زبان یک پسر در سنین مختلف، پر کشش و جذاب پیش میره با کلی یادآور برای اونایی که سنشون بیشتره. با گذر زمان و رشد شخصیت خسرو عشق ها متفاوت میشه این موضوع قابل درک و تصور میشه براتون شاید خودتون رو جای خسرو بذارین خیلی جاها!!! حتما بخونید 0 0 جواد مرتضوی زاده 1402/5/4 کشتن مرغ مینا هارپر لی 4.3 86 این رمان که نیاز به معرفی نداره، خیلی جذاب روایتی از زمانه ی یک کودک در غرب رو بیان می کنه. داستانی که با نژاد پرستی حاکم بر فضای غرب همراه میشه. حتما بخونید 0 0 جواد مرتضوی زاده 1402/5/4 دوران کوران سیدحسام الدین رایگانی 3.7 12 عاشقانه ای کروانایی، این کتاب رو یک شبه خوندم اما بخاطر کشش و جذابیتش نبود!:) دورانه کرونا میخواستم یه ارائه ای بدم گفتم یه کتاب هم معرفی کنم خوندم ببینم چیه، معرفیش کردم اما کنارش کتاب جهاد در قرنطینه روهم معرفی کردم که بهتر از این بود، البت ژانرشون متفاوت بود. در کل بخوای حساب کنی دوران کوران کتاب خوبی هست به خوندنش می ارزه. 0 1 جواد مرتضوی زاده 1402/5/1 از قیطریه تا اورنج کانتی حمیدرضا صدر 4.2 62 این کتاب رو نصفه کاره ول کردم یعنی دلیلی برای ادامه پیدا نکردم کسل کننده بود برام، خیلی عادی بود! بدون هیچ اتفاق خاصی یا هیجانی، حتی سخت ترین اتفاق ممکن رو خیلی عادی نوشته بود! شخصیت دکتر صدر باعث شد این کتاب رو بخونم اما منتظر یک شروع خوب بودم دنبال یه اتفاق برای کشش اما نرسیدم بهش و دیگه ادامه ندادم. 0 0 جواد مرتضوی زاده 1402/5/1 نخل و نارنج یامین پور 4.4 189 کتاب شروع خوبی داره باهاش درگیر میشین، خوشخوان و روان و جذاب، اما خیلی از ماجراها انگار همون روایت هاییِ که پای منبر شنیدیم فقط یکم ادبی شده! ازون کتاباست که حتما باید بخونید. 0 0 جواد مرتضوی زاده 1402/5/1 مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی صدرالمتالهین نادر ابراهیمی 4.6 190 این کتاب که نیاز به معرفی نداره واقعا. توصیفات عالی کلا عالی دیگه چی بگم؟! بخونید حتما 0 0 جواد مرتضوی زاده 1402/4/31 قصه های صمد بهرنگی صمد بهرنگی 4.5 9 مجموعه قصه های صمد بهرنگی یه دور دوران نوجوانی خوندم یه دور دوران بزرگسالی، یه دور هم برای دخترم خوندم. خیلی قشنگه واقعا، خیلی جذاب هست برای بچه ها. من قصه ی اولدوز و کلاغ ها رو خیلی دوستداشتم. ازون کتاب هاست که همه باید بخونن. 0 4 جواد مرتضوی زاده 1402/4/31 خاطرات سفر با موتورسیکلت ارنستو چه گوارا 4.1 3 این کتاب خیلی جذاب بود برام، ساده و صمیمی، خوب شروع میشه و هدفش قابل درکه و خوب هم تموم میشه، کاملا به موقع. فقط اینکه یجوری نوشته شده که فکر می کنی چگورا پیامبری چیزی بوده!! همین موضوع هم کاملا قابل درکه یعنی یجوری شخصیت پردازی شده که دور از ذهن نیست اگه آخر کتاب ادعای پیامبری هم بکنه :) ! در کل خیلی خوب بود وقتی خوندمش کلی حال کردم حتما بخونیدش. 0 0 جواد مرتضوی زاده 1402/4/31 بابا رجب نسرین رجب پور 4.4 21 طرح جلدش خیلی عالی هست. کتاب بیشتر یا شاید بهتره بگم همش برای همسر شهید هست، یجور سبک زندگی شهادت گونه که همسر شهید همه کارش هست، شاید بهتر بود کلا برای همسر شهید برنامه ریزی میشد. طرح جلدش خیلی خوبه به اسم کتاب هم خیلی میاد، اصلا شخصیت خود شهید هست، اما متن کتاب همونجور که گفتم همسر شهید رو قهرمان نشون میده، پس شاید بشه نتیجه گرفت که بهتر بود اسم و طرح جلد چیز دیگه می بود کلا!!! در کل کتاب خوبی هست بخونید حتما. 0 2 جواد مرتضوی زاده 1402/4/31 تور تورنتو: دانشجوی شهید حادثه پرواز اوکراین، امیرحسین قربانی محمدعلی جعفری 4.0 39 یک دست و یک نواخت پیش میره، باهاش هیجان زده نمیشید، همه چی قابل پیشبینی هست. شاید بشه گفت بهترین ویژگی همین عادی بودن قصه هست!! :/ 0 1 جواد مرتضوی زاده 1402/4/30 خداحافظ سارایوو آتکا رید 3.9 5 خاطرات دو خواهر در بوسنی که از هم جدا میشن به خاطر جنگ، جنگ هرجای دنیا باشه خاطراتی که ازش میمونه تلخه، این کتاب هم همینطوره، پر از خاطرات تلخ، شاید وقتی مقایسه با خاطرات دفاع مقدس می کنیم می بینیم خیلی از رشادت هایی که خانواده شهدا و رزمنده ها داشتن میشه شباهت داد به خاطرات این کتاب و واقعا به این نتیجه میرسیم که جنگ هرجا باشه بده و ربطی به دین و مذهب و اروپا و آسیا و اینا نداره، و خانواده ها برای حفظ امنیت خودشون تلاش میکنن. کتاب خوب شروع میشه و سریع پیش میره، توصیفات خوبی داره و کامل درکش می کنین. 0 3 جواد مرتضوی زاده 1402/4/30 رسائل بندگی: دفتر دل مجتبی تهرانی 4.9 3 خیلی وقت پیش خوندمش، باعث شناخت بهتر خودم، اسلام و خداشناسی بهتر شد. خیلی مفید بود نمیدونم دربارش چی بگم واقعا حتما بخونید. دو جلد داره 3 11