یادداشتهای منتظرت میمانم روی همان نیمکت چوبی پاییز🍁 (9) منتظرت میمانم روی همان نیمکت چوبی پاییز🍁 دیروز فروغ فرخزاد: شعر فروغ فرخزاد از آغاز تا امروز محمد حقوقی 4.3 2 باید بگم که اشعار فروغ فرخ زاد هیچ وقت بد نیست و همیشه به دل میشینه♥ معرفی فروغ فرخ زاد که توی کتاب نوشته بود عالی بود شما رو بیشتر با این شاعر آشنا می کرد. البته به نظر من من راستش رو بخواین بیشتر کتاب رو وسط کلاس موقعی که معلم درس میداد خوندم🫠 0 1 منتظرت میمانم روی همان نیمکت چوبی پاییز🍁 6 روز پیش پنج قدم فاصله ریچل لیپینکات 4.4 81 کتاب دردناکی بود. بعضی جاها می شد گریه کرد. بعد از هر دو در نهایت میمیرند دومین کتاب دردناکی بود که خوندم. واقعا ارزش خوندن داره البته قبلش یه تحقیق باید درباره این بیماری بکنید تا بتونید راحت تر از کتاب سر در بیارید. 🥰 این کتاب حالم رو خیلی بد می کرد برای همین کمی بافاصله خوندم به نظرماینجوری بهتره چون یه دفعه بخونی افسردگی میگیری. 0 4 منتظرت میمانم روی همان نیمکت چوبی پاییز🍁 1403/8/2 تمام آنچه پسر کوچولویم باید درباره ی دنیا بداند فردریک بکمن 3.8 14 کتاب جذاب و باحال و طنزی هست.اما به درد بچه دار ها میخوره 😊 ولی ما چون یه کوچولو توی خونه داریم برام بامزه تره چون تجربیات گاهی یکی و واقعی میشه و این تو رو به اوج خنده می رسونه 🤣به همین دلیل مطمئن نیستم چون به درد هرکسی نمیخوره🥰 0 2 منتظرت میمانم روی همان نیمکت چوبی پاییز🍁 1403/7/27 آبنبات هل دار مهرداد صدقی 4.3 215 بهترین و باحال ترین رمان عمرم بود ♥ شاید باورتون نشه با بدبختی پیداش کردم و سریع تر از بقیه کتابام خوندم. قطعا همه کسانی که خوندن عاشق نقش محسن شدن خب حتما همین جوریه چون واقعا محسن جذابه 🌹 محسن با تمام خانواده فرق های زیادی داره واین داستان رو باحال میکنه باید بگم که خیلی جاها از خنده میترکیدم. البته این حرفی رو که میگم حتما گوش کنین و اهمیت بدین لطفا شب موقع خواب مثل من نخونین که مجبور میشین از شدت خنده پتو و بالش رو گاز بگیرید و اینجا خنده حس بدی پیدا میکنه😅پایان کتاب کمی دردناک بود البته در همه زندگی ها همین تلخی رو داره مهم اینکه چطوری از پسش بر بیایم 🥰 الان دیگه درگیر پسته ایم😉 0 2 منتظرت میمانم روی همان نیمکت چوبی پاییز🍁 1403/7/6 و هر روز صبح راه خانه دورتر و دورتر می شود فردریک بکمن 4.1 54 یک نوه و پدر بزرگ با حرفای قشنگ و دلنشین، حرف هایی که می زنن واقعا قشنگه🌹به نظر من کسی این کتاب رو بیشتر درک میکنه که درگیر آلزایمر بوده یا کسی از یک بیمار آلزایمر دار مراقبت می کنه. کاشکی همه نوه و پدربزرگا همین جوری باشن😊 0 2 منتظرت میمانم روی همان نیمکت چوبی پاییز🍁 1403/7/6 معجزه های خواربارفروشی نامیا کیگو هیگاشینو 4.0 59 خواربار فروشی نامیا، مغازه ای جذاب و مرموز ♥ جایی که هر کسی مشکلی داشته باشه به اون جا سر میزنه و نامه ای داخل جعبه شیر قرار میده و آقای نامیا با حوصله تمام به اون نامه ها پاسخ میده. جذابیت داستان زمانی پیشرفت میکنه که می بینی یه جورایی همه به هم مربوط میشن ☘️🕊 حتما بخونید، عالیه👌🏻👌🏻 0 1 منتظرت میمانم روی همان نیمکت چوبی پاییز🍁 1403/7/6 هر دو در نهایت میمیرند آدام سیلورا 4.2 193 کتاب«هر دو در نهایت می میرند» توسط یکی از بهترین دوستام بهم معرفی شد. خیلی شوق و ذوق خوندش رو داشتم موقعی که خریدم تا نیمه ای از داستان برام زیاد دردناک نبود. اما یه شب خواب دیدم که منم از مرگم خبر دارم تو خوابم می دونستم کی قراره بمیرم من ۱۳ سال بیشتر ندارم توی خواب برام خیلی دردناک بود، خیلی استرس داشتم. از خواب که بیدار شدم تا چند دقیقه حالم خیلی بد بود. از بعد خوابم متیو و روفوس رو با عمق وجودم درک کردم، بغض کردم، اشک ریختم مخصوصا زمان مرگ متیو. نظرم درباره کتاب باید بگم که یکی از بهترین کتاب هاست که خوندم 🌹 0 1 منتظرت میمانم روی همان نیمکت چوبی پاییز🍁 1403/7/6 مغازه خودکشی ژان تولی 3.3 361 خیلی شوق و ذوق خوندن این کتاب رو داشتم موقع خریدش بدون هیچ فوت وقتی خوندمش، واقعا عالیه🕊☘️♥ قبل از خریدش اول عنوانش و بعد نمونه ش منو جذب کرد. خلاقیت نویسنده رو دوست داشتم که اسم شخصیت هاشو از اسم افراد مشهوری که خودکشی کرده بودن گذاشته بود. ولی دوست نداشتم آخریش آلن اینکار روکنه ولی میشه از آلن یادگرفت که برای خنده بقیه و شاد کردن دیگران آدم باید هرکاری که میشه رو بکنه حتی اگه خودش از غم زیاد لبریز باشه 🖤 برای گذروندن زمان واوقات فراغت عالیه چون تعداد صفحه ش کمه یه روزه تمومه 🙂 0 1 منتظرت میمانم روی همان نیمکت چوبی پاییز🍁 1403/7/6 دایی جان ناپلئون ایرج پزشکزاد 4.0 63 دایی جان ناپلئون اولین کتابی بود که بهم معرفی شد و من هم بدون هیچ صرف وقتی شروع کردم به خوندن واقعا داستانش عالیه♥ بعضی جاهاش از خنده می ترکیدی مثلا دیالوگ مش قاسم: دروغ چرا تا قبر آآآآ چهار انگشته، یه همشهری داشتیم... 😅 دیالوگ های عمو اسدالله که بدتر اوج خنده اونجاها بود😅 سانفرانسیکو😂 ولی کاش آخرش اینجوری تموم نمیشد 😔 از لیلی توقع نداشتم 0 1