یادداشت امیرعباس شاهسواری

اگر فرزندتان در برابر خواب مقاومت می کند
و با فردی را می شناسید که فرزندش مقاومت می کند
حتما برایش بخرید
عالی است

یکسری از سدهای مقاومتی بچه‌ها با کتاب شکسته نمیشه، بخصوص همین تنظیم کردن خواب.
تنظیم خواب نیاز به تکرار و تمرین از دوره نوزادی داره. و تازه بعدش هم استقامت در این مسیر :))

والا الان چهارساله دارم استقامت می‌ورزم. خواب خودم بهم ریخته ولی خواب آبجیم تکون نخورده.☺️
تا دو سالگی که اصلاً خواب نداشت. از شب تا صبح فقطط گریه بدون دلیل و بی‌بهونه و بدون کلمه‌ای حرف یا کوچکترین خواسته. کنارش بیدار بودم باهاش کارتون می‌دیدم، قصه می‌خوندم، بازی می‌کردم،  از بی‌خوابی و درموندگی گریه می‌کردم، جیغ می‌زدم، دم دمای صبح هم کولی بازی درمیاوردم که منم آدمم این چه زندگیه خسته شدم بیاید بچه‌تون رو تحویل بگیرید.🤣
نمی‌خوااابید تاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تا نداره دیگه. من دیگه ساعت ۱۲ ظهر می‌خوابیدم. می‌دادمش به مامانم. بعدش نمی‌دونم چی می‌شد☺️
سرجمع ساعت خوابش از من و کل خانواده کمتر بود.

نوزاد که بود بردمش دکتر گفتم این بچه اصلاً نمی‌خوابه. گفت چیزی نیست طبیعیه چون قبل از تولد و دوران جنینی بچه شبا بیداره و روزا می‌خوابه یه مدت طول می‌کشه تا خوابش با خواب ما تنظیم شه.
یعنی هنوز تو خاطرات دوران جنینیه؟🤔
@zahra_alihosseini

شاید در عالم ذرع شبا بیدار بوده
@zahra_alihosseini

اینجور اگر باشه
یکی باید خواب خودم رو هم تنظیم کنه :-))

زهرا نقوی

زهرا نقوی

از اینجور که ایشون گفتن هم سخت‌تره

دقیقا👌
@z.naghavi

سید عرفان

سید عرفان

زمان خواب بچه به خواب مادر در دوران بارداری و دوران شیردهی خیلی ارتباط داره.... البته استثنا همیشه هست

یکی از دوستانم  همسرشون کارمند بانک است تعریف میکرد که به علت سحرخیزی همسرم برای رفتن به محل کار و زود خوابیدن هنگام شب، بچه شون  10 شب نشده خوابیده و 8 و 9 صبح هم بیدار میشه

کتاب خواب و بیداری نشر جمکران هم به شدت توصیه میشه خیلی کاربردیه

بله