یادداشت بلو🩵🦋
1403/9/28
شنیده بودم یه کتاب هست که ۸۰۰۰۰ کلمه داره و همشون فقط کلمه میو هست. حقیقتا کنجکاو شدم ببینم واقعا اینطوره یا نه😭😂 و اینگونه شد که اومدم سراغ این کتاب😂😂😂
1404/4/30
فکرشم نکن چرا باید همچین کتابی رو بخرم؟ پی دی افش رو پیدا کردم فقط و فقط چون میخواستم ببینم واقعا تمام کلماتش میو هست یا نه
1404/4/30
فکر میکردم فقط کتابهای آخیرا به محیط زیست آسیب میزنه ولی مثل اینکه اینطوری نیست...
1404/4/30
جالبیش اینه باز یه عده خارجی توی گودریدز پیدا میشن بگن این خفنه نه خیلی محتوا داره.
جون من کی میگه این کتاب محتوا داره؟ واقعا باید رسوا شه کی روش میشه بیاد بگه اصلا
خارجین دیگه، این چند روزه داشتم کل تیک تاک این خارجیا رو میگشتم، همشون یا کتابخونا رو خرخون، یا کتاب هارو حوصله سر بر خطاب میکردن. اون یه عده ی کتاب خونشون هم با عرض پوزش چرت و پرت های ترند میخوندن، اکثرا هم همه اروپایی، قضاوتم کلی نیست ولی امیدوارم همشون همینجوری نباشن... @whisper_man
1404/4/30
یه چرای گنده فقط تو ذهنمه... نه فکر کنم دقیق بخوام بگم به ده پونزده تایی چرا ازش درمیاد.
1404/4/30
همین کنجکاویها باعث میشه به طور کاذب یک اثر بیارزش در کانون توجه قرار بگیره و ناشر فرصتطلب هم همین براش کافیه.
بلو🩵🦋
1403/10/9