بریدههای کتاب حسین شیرزادی حسین شیرزادی 1 ساعت پیش راز درخت کاج معصومه رامهرمزی 4.3 28 صفحۀ 107 هر بار که میگفتم من مادر شهید هستم. کسانی که می شنیدند دخترم شهید شده است، با تعجب میپرسیدند مگر دختر شهید هم داریم؟ زینب به خانواده ما ثابت کرد که شهادت، مرد و زن ندارد؛جبهه و پشت جبهه ندارد. اگر خدا نخواهد، وسط میدان جنگ هم که باشی زنده میمانی و اگر خدا بخواهد، با فرسنگ ها فاصله از جبهه به شهادت میرسی. 0 1 حسین شیرزادی دیروز کتابِ اشک: تأملی بر حقیقت و آثار گریه بر سیدالشهداء علیهالسلام جلد 1 محمدحسن وکیلی 4.9 1 صفحۀ 99 0 0 حسین شیرزادی دیروز کتابِ اشک: تأملی بر حقیقت و آثار گریه بر سیدالشهداء علیهالسلام جلد 1 محمدحسن وکیلی 4.9 1 صفحۀ 102 0 0 حسین شیرزادی دیروز کتابِ اشک: تأملی بر حقیقت و آثار گریه بر سیدالشهداء علیهالسلام جلد 1 محمدحسن وکیلی 4.9 1 صفحۀ 107 به همراه داشتن دستمال اشک بر سید الشهدا علیه السلام به همین صورت قطرات اشکی که از چشم انسان می چکد داری شرافت است . لذا بزرگانی بودند که دستمال اشک داشتند و با آن دستمالی که آلودگی هارا پاک می کردند اشک چشمشان را پاک نمی کردند .می فرمودند این اشک نباید با آن آلودگی مخلوط شود .اشک بر سیدالشهدا را جداگانه دستمال می کشیدند و وصیت می کردند آن دستمال را با آنها دفن کنند ؛ زیرا آن دستمال شهادت می دهد و آن دستمال به برکت آن قطرات اشکی که در دستمال می چکد نور پیدا می کند. 0 0 حسین شیرزادی دیروز از انقلاب اسلامی تا تمدن اسلامی: رهیافتی به «بیانیه گام دوم انقلاب» محمدحسن وکیلی 4.7 5 صفحۀ 240 0 0 حسین شیرزادی دیروز از انقلاب اسلامی تا تمدن اسلامی: رهیافتی به «بیانیه گام دوم انقلاب» محمدحسن وکیلی 4.7 5 صفحۀ 259 0 0 حسین شیرزادی دیروز از انقلاب اسلامی تا تمدن اسلامی: رهیافتی به «بیانیه گام دوم انقلاب» محمدحسن وکیلی 4.7 5 صفحۀ 239 0 0 حسین شیرزادی دیروز از انقلاب اسلامی تا تمدن اسلامی: رهیافتی به «بیانیه گام دوم انقلاب» محمدحسن وکیلی 4.7 5 صفحۀ 237 0 0 حسین شیرزادی 2 روز پیش از انقلاب اسلامی تا تمدن اسلامی: رهیافتی به «بیانیه گام دوم انقلاب» محمدحسن وکیلی 4.7 5 صفحۀ 233 0 1 حسین شیرزادی 2 روز پیش از انقلاب اسلامی تا تمدن اسلامی: رهیافتی به «بیانیه گام دوم انقلاب» محمدحسن وکیلی 4.7 5 صفحۀ 39 تمدنی موفق ترین تمدن است که در رشته های علوم انسانی از همه موفق تر باشد و نخبگان خود را به سوی این رشته ها تشویق نماید 0 1 حسین شیرزادی 1404/2/27 ۴۸ قانون قدرت رابرت گرین 3.4 2 صفحۀ 30 هرگز اهداف و مقاصدتان را به هیچکس نگویید قانون سوم 0 1