بریدههای کتاب شایان شایان 1403/8/17 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 147 صفحۀ 29 دنیای واقعی نمی رقصد،نه به ساز ما نه به ساز خودش. دنیا می گذرد،هر لحظه و هر ثانیه. دنیا برای لحظه ای هم توقف ندارد، 0 18 شایان 1403/7/25 به روان درمانی نیاز داشتن شهرناز اعتمادی 3.0 1 صفحۀ 1 جهان به جای اینکه ما رو بر اساس زخم هایمان قضاوت کند ما را بر اساس رفتارهایی قضاوت می کند که همان زخم هایمان علتش بوده است 0 8 شایان 1403/7/24 101 نکته برای شناخت و مقابله با گرگ های در پوست میش جورج کی سایمون 0.0 صفحۀ 112 فکر نکنید همه آدمها خوش قلب هستن و نیت پاکی دارن 0 0 شایان 1403/7/22 اشک ها و تصویرها جیمز الکینز 4.0 2 صفحۀ 37 هنوز یقین ندارم اما می دانم زندگی بدون عشق زندگی آسانی است 0 0 شایان 1403/3/15 افسانه عادی بودن گبور مته 3.6 2 صفحۀ 6 زمانی که تنتان آخرین جایی است که می خواهید در آن حضور داشته باشید،شروع به زندگی در ذهن خود می کنید 0 2 شایان 1403/3/8 بازی بلند مدت؛ تفکر بلند مدت در دنیایی کوتاه مدت دوری کلارک 4.3 1 صفحۀ 2 قدم های کوچکی که ناامید کننده و طاقت فرسا و شاید در این برهه ی زمانی حتی بیهوده به نظر می رسند همان هایی اند که تفاوت ها را ایجاد می کنند. 0 0 شایان 1403/3/8 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 147 صفحۀ 1 با هم عبور خواهیم کرد از درد ها و بحران ها با هم عبور خواهیم کرد از تغییراتی که لازم است انجام دهیم با هم گذر خواهیم کرد از هر لحظه این زندگی غیرقابل پیش بینی. 0 0 شایان 1402/10/16 ارباب پونتیلا و برده اش: نمایشنامه برتولت برشت 2.7 2 صفحۀ 1 بزرگترین بدبختی آدمی این است که در برابر ستم،جرات طغیان را از دست بدهد.جان کلام زندگی این جاست که طغیان بر ضد بیدادگری دوام یابد. لحظه ای که انسان ستم را به آسانی تحمل کند،شوم ترین دوره حیاتش آغاز می گردد 0 0 شایان 1402/10/11 تولستوی و مبل بنفش نینا سنکویچ 3.4 113 صفحۀ 27 آن دیگر خواهرم نبود.او از دنیا رفته بود.او هنوز در حرف ها،خاطرات و عکس ها متعلق به ما بود.او متعلق به ما بود تا او را به خاطر بسپاریم و در باره اش حرف بزنیم و خوابش را ببینیم اما خودش دیگر برای خودش وجود نداشت ،دیگر هرگز نمی توانست تشخیص دهد،احساس کند،حرف بزند یا رویا ببیند او خودش را از دست داده بود.او زندگی و شگفتی هایش،امکانات بی حد و حسابش را از دست داده بود.برای او همه چیز پایان یافته بود. 0 20 شایان 1402/10/10 اصل گرایی گرگ مک کیون 4.0 15 صفحۀ 1 "ما با پولی که نداریم لوازمی می خریم که نیاز نداریم،برای تحت تاثیر قراردادن کسانی که از آنها خوشمان نمی آید." 0 1 شایان 1402/10/10 جز از کل استیو تولتز 4.1 172 صفحۀ 28 "مردم میگن شخصیت هر آدمی تغییرناپذیره ولی اغلب این نقابه که بدون تغییر باقی می مونه و نه شخصیت، و در زیر این نقاب غیرقابل تغییر موجودی هست که دیوانه وار در حال تکامله و به شکل غیرقابل کنترلی ماهیتش تغییر می کنه." 0 0 شایان 1402/10/10 جز از کل استیو تولتز 4.1 172 صفحۀ 471 "زمان داشت مرا می کشت و من با وقت کشی انتقام می گرفتم" 0 0 شایان 1402/9/25 از عشق گفتن ناتاشا لان 4.8 2 صفحۀ 115 عشق پروژه ای مادام العمر است؛داستانی که نمی توانی دزدکی نگاهی به آخرین صفحه اش بی اندازی 0 4 شایان 1402/9/25 اطلس دل (ترسیم نقشه ی ارتباط معنادار و زبان تجربیات انسانی) برنی براون 5.0 0 صفحۀ 137 جنبه ی تلخ و شیرین درکِ ارزشمندترین لحظات زندگی ، آگاهی تحمل ناپذیر از این واقعیت است که این لحظات گذرا هستند 0 0 شایان 1402/9/23 بیگانه ای در دهکده مارک تواین 3.8 4 صفحۀ 65 هم مسیر و برادر ما که بیشتر از هرکسی به یک دوست نیاز داشت اما هیچکس را نداشت،تنها گناهکار در بین همه ی ما که بالاترین و واضح ترین حق را داشت که در دعاهای روزانه و شبانه ی با ایمانان برایش طلب آمرزش شود .به این دلیل واضح و غیر قابل انکار که آمرزش اولین و بزرگترین نیاز اوست چون میان گناهکاران از همه برتر است. 0 0 شایان 1402/9/23 بیگانه ای در دهکده مارک تواین 3.8 4 صفحۀ 65 ولی چه کسی برای شیطان طلب آمرزش میکند؟ چه کسی تا این حد رئوف و مملو از انسانیت است که برای کسی که بیشتر از هر گنهکاری به آمرزش و عفو خدا محتاج است دعا کند؟ 0 13 شایان 1402/9/23 درمان شوپنهاور اروین دی. یالوم 4.1 51 صفحۀ 195 اگر نمی خواهیم بازیچه ی دست هر فرومایه ای و مایه ی ریشخند هر تهی مغزی باشیم،اصل اول این است که محتاط و دست نیافتنی بمانیم... 0 2 شایان 1402/9/23 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.0 147 صفحۀ 144 "مبتلا بودن به تردید،رنج عمیقی است." •تردید تو موندن یا رفتن •تردید تو تموم کردن یا ادامه دادن •تردید تو دل دادن یا دل کندن 0 2 شایان 1402/9/21 سقوط بهشت اندرو اسکات کوپر 3.5 1 صفحۀ 21 چرا شاه اهمیت داشت؟ پاسخ این سؤال برای مسافرینی که از تهران بازدید میکنند آشکار است. مسافرینی که از جنوب شهر به تهران میآیند، از مسیرهای چندباندهای استفاده میکنند که به دستور شاه ساخته شدند. در حومه شهر، آنها از کمربندیهای سبز عبور میکنند. در مرکز شهر، بازدیدکنندگان از کنار وزارتخانهها، بیمارستانها، دانشگاهها، مدارس، سالنهای کنسرت، بناهای تاریخی، پلها، مجتمعهای ورزشی، هتلها، موزهها، گالریها و از متروهای زیرزمینی عبور میکنند که یکی از دهها پروژه ویژه او بودند. شاه برای پیشرفت تکنولوژی سرمایهگذاری کرد و با خریداری راکتورها، برنامه هستهای ایران را آغاز نمود. او از دولت رفاه اجتماعی که امروزه مراقبتهای بهداشتی و آموزش دولتی را در دسترس همگان قرار داده، پشتیبانی کرد. او کمک هزینه تحصیلی را افزایش داد که موجب شد صدها هزار نفر از دانشجویان ایرانی، بتوانند در برجستهترین دانشگاههای آمریکایی و اروپایی تحصیل کنند. شاه جِتهای جنگی خریداری کرد. وی پارکهای ملی و جنگلهای دولتی را بنیاد نهاد و دستور داد به منظور حفاظت از آب، حیوانات و محیط زیست اقدامات سختگیرانهای صورت گیرد. 0 0 شایان 1402/9/17 دجال فریدریش ویلهلم نیچه 0.0 صفحۀ 94 چه چیزی بد است؟ هر آنچه که از ضعف برآید. 0 0