بریدههای کتاب نرگس فلاح بردبار نرگس فلاح بردبار 5 روز پیش شما که غریبه نیستید هوشنگ مرادی کرمانی 4.4 61 صفحۀ 31 شب ها که روی بام می خوابیم با آسمان و سرو، عالمی دارم. سرو مثل غول بزرگی است که با باد، نرم می جنبد، سرش را به ستاره ها می زند و پاهایش به زمین چسبیده 0 0 نرگس فلاح بردبار 5 روز پیش شما که غریبه نیستید هوشنگ مرادی کرمانی 4.4 61 صفحۀ 74 آغ بابا صدایم می کند: _هوشو بیا از خرما های مادرت بخور نمی آیم خودم زیر درخت، خرمایی پیدا کرده ام فوتش می کنم و می گذارم توی دهانم. چه قدر شیرین است. انگار مادرم دهانم را می بوسد 0 0 نرگس فلاح بردبار 1404/1/25 من و کتاب سیدعلی خامنه ای 4.3 40 صفحۀ 8 0 1 نرگس فلاح بردبار 1404/1/25 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 138 صفحۀ 248 گفتم «سوکارنو» رئیس جمهور اندونزی در کنفرانس باندونگ گفت: ملاک اتحاد ملتهای عقب مانده، نه وحدت دینی و نه وحدت تاریخی و فرهنگی و امثال آن بلکه «وحدت نیاز است. مسائل، یکی است و سرنوشت نامعلوم و دین نباید میان من و شما جدایی بیندازد. 0 1 نرگس فلاح بردبار 1404/1/25 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 138 صفحۀ 248 دنبال جمله ای مناسب ذهنیت و منطق و شرایط او میگشتم گفتم «سوکارنو» رئیس جمهور اندونزی در کنفرانس باندونگ گفت: ملاک اتحاد ملتهای عقب مانده، نه وحدت دینی و نه وحدت تاریخی و فرهنگی و امثال آن بلکه «وحدت نیاز» است. مسائل، یکی است و سرنوشت نامعلوم. دین نباید میان من و شما جدایی بیندازد. (اسلام از پیروان خود می خواهد تا به احکام اسلامی به طور جدی و دقیق پایبند باشند و انسان مسلمان به مرزهای دین سخت پایبند است اما همین احکام می گوید مسلمان با غیر مسلمان جوشش داشته باشد نسبت به او نرمش نشان دهد و در گفت و گو با مخالفان از جزم گرایی و شدت و حدت بپرهیزد ص250) 0 0 نرگس فلاح بردبار 1403/12/18 کلاس اخلاق: مجموعه گفتارهای اخلاقی از عالم ربانی حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی محمدحسین فرمانی 4.7 5 صفحۀ 95 0 0 نرگس فلاح بردبار 1403/12/18 کلاس اخلاق: مجموعه گفتارهای اخلاقی از عالم ربانی حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی محمدحسین فرمانی 4.7 5 صفحۀ 221 دیدی که خون ناحق پروانه شمع را چندان امان نداد که شب را سحر کند 0 1 نرگس فلاح بردبار 1403/12/18 کلاس اخلاق: مجموعه گفتارهای اخلاقی از عالم ربانی حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی محمدحسین فرمانی 4.7 5 صفحۀ 41 مبادا از نعمت خدا علیه خدا استفاده کنید. 0 0