بریده کتابهای حلما آقاسی حلما آقاسی 2 روز پیش کرگدن ها هم عاشق می شوند عرفان نظرآهاری 4.3 6 صفحۀ 27 کرگدن گفت: «عاشق یعنی چی؟» دُمجنبانک گفت: «یعنی کسی که قلبش از چشمهایش میچکد.» 4 4 حلما آقاسی 5 روز پیش فهرست ترس های نگفتنی جی کسپر کریمر 4.0 0 صفحۀ 253 «آدم هرچیزی رو که دلش بخواد باور کنه، بنظرش با عقل جور در میاد.» 0 4 حلما آقاسی 5 روز پیش فهرست ترس های نگفتنی جی کسپر کریمر 4.0 0 صفحۀ 137 «عجیبه، نه؟ اینکه آدم ها در مواجهه با غم چقدر متفاوت عمل میکنن» 0 3 حلما آقاسی 1403/8/5 پاییز بهاریست که عاشق شده است: مجموعه رباعی میلاد عرفان پور 3.8 6 صفحۀ 6 0 4 حلما آقاسی 1403/7/16 تکه هایی که من شدند رنه واتسون 2.8 5 صفحۀ 127 همیشه طوری نگاهم میکند که انگار بر تک تک کلماتم تمرکز کرده و تمام حرف هایم را به دقت گوش میکند. دقتش هم بالاست، همیشه متوجه حال من میشود و حالم را میپرسد. میگویم:«تو دوست خوبی هستی. این خودش یه استعداده» 0 3