بریدههای کتاب درد که کسی را نمی کشد: پنج جستار درباره ی گم شده های خلوت و شلوغی |فاطمه_کریمی| 1404/4/2 درد که کسی را نمی کشد: پنج جستار درباره ی گم شده های خلوت و شلوغی جاناتان فرانزن 3.3 16 صفحۀ 109 نوشتن نوعی آزادی شخصی است. ما را از هویت انبوهسازی که اطرافمان میبینیم میرهاند. آخر سر اینکه، نویسندهها برای این نمینویسند که قهرمانان قانونشکن نوعی فرهنگ زیرزمینی و ممنوعه باشند بلکه در اصل مینویسند تا خودشان جان سالم به در ببرند، هر کسی مینویسد تا خودش را نجات دهد. 0 0 روشنا 1404/1/6 درد که کسی را نمی کشد: پنج جستار درباره ی گم شده های خلوت و شلوغی جاناتان فرانزن 3.3 16 صفحۀ 19 چطور میشود در چیزی که مینویسم بیشتر به نظر خودم واقعی بیایم تا در کالبد خودم؟ چطور میشود موقع خواندن کلماتی که فرد دیگری نوشته به او احساس نزدیکی بیشتری کنم تا وقتی که روبهرویش نشستهام؟ 0 25 سودآد 1403/12/22 درد که کسی را نمی کشد: پنج جستار درباره ی گم شده های خلوت و شلوغی جاناتان فرانزن 3.3 16 صفحۀ 1 1 2 فاطمهالسادات شهروش 1402/7/29 درد که کسی را نمی کشد: پنج جستار درباره ی گم شده های خلوت و شلوغی جاناتان فرانزن 3.3 16 صفحۀ 94 دوستی دارم که همیشه میگوید خواندن و نوشتن نهایتا ربطی به مقوله تنهایی دارند. من هم کمکم دارم به همین نتیجه میرسم 1 28 ریحان|کتابخوان 1403/7/13 درد که کسی را نمی کشد: پنج جستار درباره ی گم شده های خلوت و شلوغی جاناتان فرانزن 3.3 16 صفحۀ 30 هیچ کسی در دنیا نیست که شما ذره ذره ی خود واقعی اش را دوشت داشته باشید. 0 1 فاطمه رفعت 1404/2/17 درد که کسی را نمی کشد: پنج جستار درباره ی گم شده های خلوت و شلوغی جاناتان فرانزن 3.3 16 صفحۀ 19 یکی از معماهای ادبیات این است که موضوع و امر شخصی آنگونه که هم توسط نویسنده و هم خواننده درک می شود، جایی خارج از کالبد هر دوی آنها روی یک جور صفحه واقع شده است. 0 6 ریحان|کتابخوان 1403/7/13 درد که کسی را نمی کشد: پنج جستار درباره ی گم شده های خلوت و شلوغی جاناتان فرانزن 3.3 16 صفحۀ 33 درد اذیت میکند ولی نمی کشد:) 0 0 فاطمه رفعت 1404/2/17 درد که کسی را نمی کشد: پنج جستار درباره ی گم شده های خلوت و شلوغی جاناتان فرانزن 3.3 16 صفحۀ 1 0 10 نشر اطراف 1402/10/19 درد که کسی را نمی کشد: پنج جستار درباره ی گم شده های خلوت و شلوغی جاناتان فرانزن 3.3 16 صفحۀ 2 0 35