بریده کتابهای نخل و نارنج مهنا 1403/3/15 نخل و نارنج وحید یامین پور 4.4 151 صفحۀ 93 کسی که قله را ببیند، رنج صعود به آن را میپذیرد و بلکه در صعود رنجی نمیبیند و عجیب است که مردمان رنج ایستادن و ماندن را درک نمیکنند! ایستادن و ماندن، هراس انگیز است... 0 20 محدثه علیمردانی 1403/7/8 نخل و نارنج وحید یامین پور 4.4 151 صفحۀ 171 ثروت شادی نمیآورد و البته فقر هم شادی را از بین نمیبرد. منشا شادی بیرون از انسان نیست که با سروسامان دادن به بیرون از خود آن را خلق کند یا از دستش بدهد. 0 1 محدثه علیمردانی 1403/7/8 نخل و نارنج وحید یامین پور 4.4 151 صفحۀ 97 گریه، خلقت شگفت خداست و تنها زبانی که ادراک غمگنانه را بازگو میکند. بزرگی هر کس به بزرگی غمی است که در دلش پنهان کرده است. غم شوکت دارد، مهابت دارد، هیجان میآفریند و حرارت میبخشد. هرکسی به اندازه ادراکش از حقیقت، غم دارد. آنها که غم را به افسردگی و غصه فرو میکاهند، غم نمیفهمند. 0 0 بنت الحیدر 1403/5/18 نخل و نارنج وحید یامین پور 4.4 151 صفحۀ 196 0 7 مهنا 1403/4/2 نخل و نارنج وحید یامین پور 4.4 151 صفحۀ 132 ولی منزل نباید اسم مکان برای نزول باشد. مسافر به سبکباری عادت میکند. باری جز آنچه سفرش را آسانتر میکند، برنمیدارد. 0 2 مهران داودی 1403/6/30 نخل و نارنج وحید یامین پور 4.4 151 صفحۀ 221 به نام خداوند غفور و رحیم . عزیزانم راه دراز است و دشوار. سخن گفتن از راه برای آنها که در عزیمت گاه مانده اند بیهوده است اما برای آنها که از ماندن می هراسند باید از راه گفت. 0 1 مهنا 1403/4/4 نخل و نارنج وحید یامین پور 4.4 151 صفحۀ 216 -اين راه كه مي رويم، مسير حكومت حضرت حجت است. بايد هزاران هزار سیاه پوش این خاک را با پای پیاده بکوبند تا آماده قدوم سربازان آن حضرت شود. در خبر آمده که شیعیان در صفوفی متراکم به زیارت خواهند آمد و در اربعین، نجف را به کربلا وصل خواهند کرد. 0 2 فهیمه ناصری 1403/8/21 نخل و نارنج وحید یامین پور 4.4 151 صفحۀ 120 0 4 مهنا 1403/4/4 نخل و نارنج وحید یامین پور 4.4 151 صفحۀ 222 -شیطان برای همه ما ریسمان و زنجیر فراهم کرده؛ برای همه. طمع از هیچ کس نبریده. برخی را با ریسمان زر و سیم، برخی را با ریسمان شهوت، برخی را با ریسمان قدرت و جاه و برخی مثل و شما را با ریسمان علم و شهرت. 1 6 فهیمه ناصری 1403/8/21 نخل و نارنج وحید یامین پور 4.4 151 صفحۀ 115 0 3 مهنا 1403/4/2 نخل و نارنج وحید یامین پور 4.4 151 صفحۀ 132 از ماندن میهراسم. ماندن، شوق را میمیراند و آتش تمنا را سرد میکند. 0 3 مهنا 1403/4/4 نخل و نارنج وحید یامین پور 4.4 151 صفحۀ 211 ایمان و طهارت مراتبی دارد شیخ! و برای هر مرتبه تجسم و صورتی هست. اعلی درجه ایمان این است که حاصل و صورت برزخی همه ایمان و قوای عقلانی ما شبیه اهل بیت درآید. 0 0 مهنا 1403/4/4 نخل و نارنج وحید یامین پور 4.4 151 صفحۀ 221 به نام خداوند غفور و رحیم. عزیزانم! راه دراز است و دشوار. سخن گفتن از راه، برای آن ها که در عزیمت گاه مانده اند، بیهوده است؛ اما برای آن ها که از ماندن می هراسند، باید از راه گفت. خوشا آنان که در هیچ موقفی توقف نکرده اند و مرد هجرت دائمی اند؛ آنان که زیستن در سفر را برگزیده اند. به سخت مولایمان زنگار دل را بشویید که فرمود:"ای بی خبران! اگر ببینید آنچه را گذشتگانتان دیدند، بی تابی و زاری کنید و بترسید، آن گاه بشنوید و به فرمان آیید. اما سوگمندانه دیدگانتان از آن همه حقایقی که آن ها دیده اند نابیناست و چه زود پرده ها کنار رود. رستاخیز پیش رویتان است و ساربان مرگ بانگ "الرحیل" سر داده و شما را به پیش می راند، سبک بار شوید که ره سپردگان به انتظار آخرین مسافرند تا دادگاه بزرگ الهی حسابرسی بندگان را آغاز کند. 0 0 مهاجر 1402/9/30 نخل و نارنج وحید یامین پور 4.4 151 صفحۀ 150 0 7 محدثه علیمردانی 1403/7/7 نخل و نارنج وحید یامین پور 4.4 151 صفحۀ 28 تصمیمهای بزرگ همیشه منتظر نمیمانند تا تو در آنها بیاویزی. بسیاری در بزنگاه تصمیمهایشان را دفن میکنند تا به وقتش آنها را استخراج کنند، اما این وقت قضا میشود مانند نماز صبحی که قضا میشود و با هیچ قضاکردنی ادا نمیشود. 0 1 عمو حسام 1403/7/1 نخل و نارنج وحید یامین پور 4.4 151 صفحۀ 97 بزرگی هر کس بزرگی غمی است که در دلش پنهان کرده است. غم شوکت دارد،مهابت دارد،هیجان میآفریند و حرارت میبخشد. هر کسی به اندازه ادراکش از حقیقت غم دارد. آنها که غم را به افسردگی و غصه فرو میکاهند غم نمیفهمند. 0 5 مهنا 1403/4/4 نخل و نارنج وحید یامین پور 4.4 151 صفحۀ 222 -بانو! تو آن گونه نبودی که رنج من را تحمل کنی؛ تو بیشتر از آن رنج مرا به جان پذیرفته ای؛ بیش از چهل سال 0 4 noor 1402/4/6 نخل و نارنج وحید یامین پور 4.4 151 صفحۀ 1 1 10 مهنا 1403/4/2 نخل و نارنج وحید یامین پور 4.4 151 صفحۀ 133 شیخ، فقیرانه بدون آراستگی زائد و آمیخته با مردم بود؛ ولی شگفت است که قانون خلقت بر این است که افتادگان را بالا ببرد و گمنامان را به چشم بیاورد. 0 1 محدثه علیمردانی 1403/7/7 نخل و نارنج وحید یامین پور 4.4 151 صفحۀ 75 وقتی به نیت قرب الی الله اولین قدم را برداشتی، خداوند برای تو نوری قرار میدهد که جلوی قدم بعدیات را روشن خواهد کرد. گویی فانوسی به دست گرفتهای و آنگاه که قدم برداشتی، همان فانوس به اندازه قدم بعدی را برایت روشن خواهد کرد؛ و البته نور فانوس قدمبهقدم بیشتر خواهد شد؛ آنچنان که وجودت چنان منور خواهد شد که راه را برای دیگران هم بنمایی و از آن بالاتر، چنان شوی که جداکنندهنور از ظلمت و معیار حق از باطل شوی و مصداق صراط مستقیم. 0 0