زینب قدرتی🌱 زینب قدرتی🌱 دنبال کردن @zeinai3 5 دنبال شده 15 دنبال کننده سرکتابدوست(132 کتاب)0امتیاز دنبال کردن18یادداشت91امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 132 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 12 کتاب یادداشتها نمایش همه زینب قدرتی🌱 1402/6/17 وقتی که او رفت لیزا جوئل 3.7 13 متن کتاب قوی و داستان پردازی جالب فقط از اواسط دیگه قابل حدس شد و این یه مقدار ضدحال بود😅 0 1 زینب قدرتی🌱 1402/6/17 دعا برای ربوده شدگان جنیفر کلمنت 3.7 17 تلخ به وسعت مکزیک... بسیار متن روان و پرکششی داشت. 0 0 زینب قدرتی🌱 1402/3/14 خاطرات یک گیشا آرتور گلدن 4.2 9 کتاب در عین جذابیت، گیرایی و کششی که داره، برای من ناراحت کننده بود. اینکه چطور خانمها رو از کودکی برای سرگرم کردن مردان آموزش بدن!! حتی اگر بشه اسم هنر رو روی فرهنگ «گیشاگری» گذاشت بازهم بهرهکشی بود. 0 0 زینب قدرتی🌱 1402/1/28 دومین نشان مردی مهرداد صدقی 3.8 21 برام اصلا به جذابیت مجموعه آبنباتها نبود. 0 15 زینب قدرتی🌱 1402/1/25 داستان کودک گمشده جلد 1 النا فرانته 4.6 2 من با این مجموعه چهارجلدی کیف کردم☺️ بعضی قسمتها چون درباره شرایط سیاسی اون زمان ایتالیا نوشته بود یه مقدار خستهکننده بود، ولی در کل بسیار جذاب و گیرا. قرابت فرهنگی هم بین جامعه ایران و ایتالیا دیده میشه که ملموس ترش میکنه! و حالا بعد از خوندن کتاب، نوبت نیرسه به دیدن سریال کار🤩 0 17 زینب قدرتی🌱 1401/12/15 پرونده بالتیمور ژوئل دیکر 3.2 7 قبل از این کتاب «پرونده هریکبر» رو از همین نویسنده خوندم که بنظرم از بهترین کتابهای جنایی بود، و شاید بخاطر اون انتظارم از کتاب بالا بود ولی اصلا نتونست منو راضی کنه! فقط میخوندم تا برسم به اون «فاجعه» که از اول داستان ازش اسم میبرد😐 درکل کسل کننده بود! 0 9 زینب قدرتی🌱 1401/12/4 پرونده هری کبر ژوئل دیکر 4.0 22 از بهترین کتلبهای جنایی معمایی که خوندم، با پایانی که قابل حدس نبود😁 0 17 زینب قدرتی🌱 1401/11/26 مردی به نام اوه فردریک بکمن 4.1 279 من این کتاب رو با تمام وجود دوست دارم🤍 پر از عواطف انسانی و نشون دهنده تاثیر مثبت اونه🌱 0 25 زینب قدرتی🌱 1401/11/26 جزیره ی شاتر دنیس لهین 4.3 13 یکی از بهترین کتابهای ژانر جنایی-روانشناختی که خوندم، پایانبندی بینظیر فیلمش هم واقعا خوشساخت بود. البته که اول کتاب و بعد فیلم😉 0 13 زینب قدرتی🌱 1401/11/26 هرس نسیم مرعشی 3.8 95 فضای کتاب سرد، تلخ، تاریک از آثار جنگی که هیچوقت تموم نمیشه... قشنگ تو عمق وجودتون میره... 0 7 زینب قدرتی🌱 1401/11/26 آدم های چهارباغ علی خدایی 3.4 20 کتاب رو صوتی گوش دادم، و راوی بسیار دلنشین خونده، جوری که شما رو قشنگ میبره چهارباغ اصفهان... و من! دلم میخواد به اصفهان برگردم🌱 0 3 زینب قدرتی🌱 1401/11/26 شش سال هارلن کوبن 3.0 2 خیلی از نظر من تو ژانر جنایی-معمایی جا نمیگیره! تخیل داستان بیشتره! و آخرش هم که کاملا هندی بود😐 0 2 زینب قدرتی🌱 1401/11/26 برج سکوت حمیدرضا منایی 4.4 11 شاهکااااار! چقدر همه چیز سرجاش بود! ایده داستانهای موازی خیلی جالب بود. قشنگ میشد با شخصیتها همذاتپنداری کرد👍 0 2 زینب قدرتی🌱 1401/11/25 همسر دوست داشتنی من سامانتا داونینگ 3.2 10 کتاب قابل حدس بود، و اگر اهل خوندن کتابهای جنایی باشین، گاف زیاد داشت! کتابی بود که خوندم تا ببینم اخرش چی میشه و اصلا نیست که معرفی یا توصیهش کنم! 0 14 زینب قدرتی🌱 1401/11/25 بی دوز و کلک آندرس باربا 2.6 7 خسته کننده و بنظرم گنگ تمام شد😐 0 6 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها زینب قدرتی🌱 چهارگانه ناپلی اثر النا فرانته 4 کتاب مجموعه ی رمان های ناپل، شامل چهار رمان است که توسط النا فرانته نویسنده ی ایتالیایی است. کل این مجموعه در واقع یک داستان طولانی و دنباله دار را روایت می کند که بهم پیوسته است. 0 2 بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.