محمدرضا سمیعی

محمدرضا سمیعی

@mrsamii

11 دنبال شده

13 دنبال کننده

                هزاران بار زیستن
نگریستن از نگاه دیگران
رها در زمان، رها از مکان 
              

یادداشت‌ها

نمایش همه
        جایی که خرچنگ‌ها آواز می‌خوانند – سفری شاعرانه به قلب تنهایی و طبیعت

این کتاب از آن داستان‌هایی‌ست که به‌جای آن‌که فقط خوانده شوند، باید «حس» شوند. «جایی که خرچنگ‌ها آواز می‌خوانند» داستان دختری‌ست که در حاشیه‌ی جامعه، در دل باتلاق‌های وحشی و زیبای کارولینای شمالی بزرگ می‌شود. کایا کلارک، قهرمان داستان، از همان کودکی طعم طردشدگی را می‌چشد؛ اما در عوض، طبیعت برایش مادری می‌کند، او را می‌آموزد، تربیت می‌کند و آرام‌آرام به زنی مستقل و دانا تبدیل می‌کند.

دلیا اوئنز در اولین رمان خود، به‌طرز شگفت‌انگیزی موفق شده است تا رازآلودگی یک جنایت را با زیبایی طبیعت‌نگارانه و روایتی لطیف از بلوغ، عشق و بقا تلفیق کند. نثر او توصیفی، شاعرانه و سرشار از جزئیاتی‌ست که از پس سال‌ها فعالیت علمی در زیست‌شناسی و زندگی در طبیعت می‌آید. وقتی او از صدف‌ها، پرندگان، یا مه صبحگاهی باتلاق می‌نویسد، انگار واقعاً آنجا هستید.

داستان در دو خط زمانی موازی روایت می‌شود: یکی رشد و تنهایی کایا از کودکی تا بزرگسالی، و دیگری پرونده قتل پسری محبوب در شهر که همه انگشت اتهام را به سوی «دختر باتلاق» نشانه گرفته‌اند.

این کتاب درباره‌ی زنانگی، قضاوت اجتماعی، عشق، ترس، طبیعت و عدالت است. اما مهم‌تر از همه، داستان انسانی‌ست که می‌خواهد دیده شود، دوست داشته شود، و جایی برای خود در این دنیا پیدا کند—حتی اگر آن‌جا در دورترین نقطه، «جایی که خرچنگ‌ها آواز می‌خوانند» باشد.

اگر به دنبال داستانی احساسی، پرکشش، و عمیق هستید که تا مدت‌ها در ذهن‌تان بماند، این کتاب را از دست ندهید.
      

0

        درمان شوپنهاور دومین کتابی بود که از یالوم میخونم (بعد از وقتی نیچه گریست) و بسیار زیاد برام قابل تحسینه این سبک مفید از رمان آموزشی وقتی با نبوغ ادبی و دانش روان درمان گری یالوم توام باشه.
این کتاب رو بعد از در باب حکمت زندگی از شوپنهاور برای خوندن انتخاب کردم تا بیشتر با این فیلسوف زبردست آشنا بشم و حقیقتا این مهم با مطالعه این اثر جذاب برام محقق شد.
شوپنهاور فیلسوفی که نظرات بسیار زیرکانه و خوب فلسفیش تحت تاثیر شخصیت مردم گریز و انزواجوش ته مایه ای از سیاه نمایی گرفته و باعث میشه اگه بدون قضاوت شخصیتش که ماحصل سبک زندگیش بوده  بهش پرداخته بشه اکثر مطالعه کنندگانش رو ناامید میکنه.
(مخصوصا جامعه زنان و علی الخصوص قشر فمنیست رو)
با این وجود با آگاهی ای که یالوم در این کتاب از شوپنهاور برام ایجاد کرد علاقه م برای مطالعه سایر آثار شوپنهاور برانگیخته شد. البته باید بتونم مثل هر نظر و گفته دیگه ای بین چیزی که گفته میشه و کسیکه گوینده اون مطلبه یک سری تناسبات و تفاوت ها قائل بشم و اون بخش هایی که تحت تاثیر زمانه و سبک زندگی گوینده بوده تحمل کنم تا بخش های مفید و نظرات کاربردیش برام راهگشا بشه.
این برای من شروعی در زمینه فلسفه س و خوشحالم که از کسی شروع میکنم که تاثیرگذار ترین فیلسوف بر فلاسفه بزرگ اخیر بوده اذهانی چون نیچه، فروید و ...
      

22

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

نمایش همه

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.