ملیس:) تاریخ عضویت:شهریور 1403 ملیس:) دنبال کردن @kimmelis 16 دنبال شده 12 دنبال کننده کتابدوست(16 کتاب)0امتیاز دنبال کردن معتاد به بوی صفحات کتاب:) 5یادداشت5امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 16 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 54 کتاب یادداشتها ملیس:) 1404/2/3 راهنمای کشف قتل از یک دختر خوب جلد 1 هالی جکسون 4.5 115 این کتاب واقعا دوست داشتنی بود با اینکه قبلا سریالش رو دیده بودم بازم مشتاق خوندن کتابش بودم و باید بگم کتابش ده هیچ از سریالش بهتره 🤌 پیپ واقعا باهوشه و موقع خوندش اینجوری بودم که کاش من جاش بودم خواندن کتابشو پیشنهاد میکنم حتما بخونیدددد 0 0 ملیس:) 1403/6/12 انجمن ارواح غمگین لیز مدینگز 3.9 58 بامزه بود...به عنوان کمیک خوب بود 0 0 ملیس:) 1403/6/5 پاستیل های بنفش کاترین اپلگیت 3.4 182 واقعا دوسش داشتم و با این کتاب زندگی کردم:) 0 0 ملیس:) 1403/6/4 درخت نفرین شده کریستین تورسنس 4.5 3 پایانش خوب بود...هیجانِ زیادی نداره ولی خب داستانش باحاله دوست داری ادامشو بخونی از همه بیشتر از گربه عه خوشم میومد خیلی مود بودد 0 0 ملیس:) 1403/6/4 معجزه های خواربارفروشی نامیا کیگو هیگاشینو 4.1 76 داستان خوبی داشت...ولی حوصله سر بر بود...ولی اینکه همه افراد و شخصیت های کتاب به یک یتیم خانه مربوط بود جالب بود برام🤌 با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 2 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب ملیس:) 1403/7/6 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 461 صفحۀ 214 همه ی چیز های خوب؛وحشی و آزادند:) 0 1 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.