معرفی کتاب عشق پیچیده اثر آنا هوانگ مترجم مهدیه ترنم کتابعمومیداستانآمریکا عشق پیچیده آنا هوانگ و 1 نفر دیگر 3.9 22 نفر | 11 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 8 خواندهام 55 خواهم خواند 37 خرید از کتابفروشیها ناشر مات شابک 9786223980466 تعداد صفحات 344 تاریخ انتشار 1403/1/1 توضیحات کتاب عشق پیچیده، نویسنده آنا هوانگ. عمومی بریدۀ کتابهای مرتبط به عشق پیچیده نمایش همه Yekta 7 روز پیش عشق پیچیده آنا هوانگ 3.9 11 صفحۀ 232 به کسی اعتماد نکن الکس، همیشه کسایی که انتظارش رو نداری، از پشت بهت خنجر میزنند. 0 0 Sarina🧚♀️✨️ 1403/9/24 عشق پیچیده آنا هوانگ 3.9 11 صفحۀ 259 همیشه اونایی که کمتر از همه انتظار داری، از پشت بهت خنجر می زنن. 0 5 Sarina🧚♀️✨️ 1403/9/23 عشق پیچیده آنا هوانگ 3.9 11 صفحۀ 107 فکر میکنی کسی را میشناسی، تا وقتی که اتفاقی بیفتد و بهت ثابت شود در واقع، هیچوقت او را نمیشناختی. 0 3 Sarina🧚♀️✨️ 1403/9/23 عشق پیچیده آنا هوانگ 3.9 11 صفحۀ 127 اگه به آدمای بی ارزش اجازه بدی ارزشت رو برات معلوم کنن، هیچ وقت به سطحی بالاتر از تصورات ذهنی کوچیک اونا نمیرسی. 0 4 لیستهای مرتبط به عشق پیچیده نمایش همه yasi☆s 1404/1/9 عشقی از جنس لیلی و مجنون 21 کتاب کتاب های عاشقانه ای که عشقی به یاد ماندنی را برایمان روایت می کنند به طوری که زیبایی این عشق تا ابد در قلب ما حک میشود♡ عشقی از جنس لیلی و مجنون که مرگ هم نمی تواند آن ها را از هم جدا کند❤️ از نظر شما جای چه کتابی در لیست خالی بود؟ 1 5 Sarina🧚♀️✨️ 1403/8/10 لیست بهترین عاشقانه ها 9 کتاب این کتاب ها جزو بهترین عاشقانه هایی بود که خوندم و پر از حس خوب و قشنگه حتما بخونید پر از حس خوب، هیجان و عشق🧚♀️✨️ 0 6 [یهسازاناینصفنیمهٔدرحالورودبهکالجیوم] 1404/1/1 کتابهای ۱۴٠۴🕯🌟 57 کتاب "برگهای تقویم میریزند، چون برگهای پاییز، و ما رهسپار سالی دیگر میشویم. آیا در این مسیر، روشنی را برمیگزینیم یا در سایههای دیروز گم میشویم؟ آینده، لوحی سپید است و قلم در دستان ما..." 1۴٠۳ با همهی سختیاش و کتابای قشنگش تموم شد. به شدت ذوق لیستی رو دارم که میخوام برای ۴•۴ بچینم و این لیست ویرایش میشه و امیدوارم بتونم همه رو مطالعه کنم🥺✨🕯 یکی از اهداف امسالم اینه که کتابهایی درمورد نکات نویسندگی و.. هم به لیستم اضافه کنم چون تا به حال خیلی کم کتاب با عناوینی مثل نویسندگی خوندم با اینکه خودم چند ساله مینویسم و به نظرم لازمه که بیشتر بخونم.. 🪼 اگر پیشنهادی دارید درمورد کتابی خوشحال میشم بهم بگید تا به لیستم اضافه کنم☕ 0 8 𝔃𝓪𝓱𝓻𝓪 1404/1/1 1403 چجوری گذشت؟✨📚 40 کتاب خب تصمیم گرفتم هر کتابی رو که 403 خوندم توی این لیست بیارم:) راستی یکی از مهم ترین اتفاقای امسال برای من کلاس زنگ تماشا بود که بخشی از کتاب هایی که خوندم رو مدیون اون کلاس و معلم مهربونش خانم توکلی هستم💖 0 13 < Sahar > 1403/12/1 کتابهای سال 1403 31 کتاب کتابهایی که امسال خوندم. پ.ن: از مجموعهها فقط یک جلد گذاشتم. این لیست آپدیت میشه. 0 10 یادداشتها محبوبترین جدیدترین nazanin 1403/12/3 خیلی خوب بود بعضی جاهاش قابل پیش بینی بود ولی بعضی جاهاش نه 0 2 Tokyo 1403/12/16 وای واقعا خیلی خوب بود😭😭😭😭😭😭😭 ترجیحا ترجمه ماشینی بخونید=)))) 0 1 زینب حشمتی نیا 1403/12/23 یه گوشه امن و دنج که از دنیا جدات کنه🫶 با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 1 millie 1403/10/20 گوگولی 😭🤏 0 4 𝖕𝖆𝖗𝖆𝖉𝖎𝖘𝖊🔮 1403/8/18 این کتاب ترکیبی از عشق، درد، و رازهای گذشته است. الکس بهشدت شخصیتی سرد و مرموز دارد، درحالیکه آوا قلبی گرم و مهربان دارد، و این تضاد داستان را جذاب میکند.💞 بعضی قسمتهای داستان کلیشهای بود، اما کشش بین شخصیتها و پردهبرداری از رازهای الکس باعث شد که نتوانم کتاب را کنار بگذارم. اگر عاشق داستانهای عاشقانه با کمی حس تاریکی و پیچیدگی هستید، این کتاب را توصیه میکنم.❤ 0 1 Darrell 1403/10/4 انتظار عاشقانهی بیشتری ازش داشتم حتی با وجود اینکه واقعا خیلی نسبت به کتابای ترجمه شدهی دیگه سانسور داشت. 0 1 نازنین 1403/10/20 خیلی قشنگه😆 0 0 yalda 1403/12/7 زیبا و دوست داشتنی بود:) جزو کتابایی بود که دوست داشتم زبان اصلیش رو بگیرم. بعد از ترجمه شدنش که به کل تصمیم گرفتم قیدشو بزنم چون همه جا پر شده بود از این کتاب و تبلیغ های به شدت زیاد آنلاین شاپ ها که باعث شد یک جورایی از این کتاب زده شم. اما طی یه اتفاق یهویی خریدمش و خواستم به طور امتحانی بخونمش و توقع خیلی کمی ازش داشتم. اوایلش واقعا منو یاد رمانای آبکی ایرانی مینداخت طوری که با کلافگی داشتم می خوندمش اما در ادامه واقعا جالب شد. یکسری چیز هاش واقعا شباهت هایی به رمان های ایرانی داشت اما پوچ و بی دلیل نبود و نویسنده واقعا از اون خصوصیات به خوبی استفاده کرده بود. و در کل از نظر من نقاط ضعف کمی داشت. و اگر بخوام از نقاط قوت کتاب بگم، باید به شخصیت های خیلی دوست داشتنی ای که نویسنده خلق کرده بود اشاره کنم. به شخصه با شخصیت های کتاب ارتباط می گرفتم و همشون از نظرم جالب بودن. بخش های پایانی داستان رو خیلی دوست داشتم و باعث شد که عاشق این کتاب بشم. و درباره ترجمه و نشر هم اگه بخوام نظرمو بگم اینه که هردو واقعا خوب بودن. البته طبیعتا کتاب سانسورهای فراوونی داشت اما طوری نبود که به روند آسیبی بزنه. در واقع اینطور بگم که اگه به صحنه های حساس و کامل بودن کتاب اهمیت می دید به نظرم با زبان اصلیش بخونید ولی اگه اینجور صحنه ها زیاد براتون اهمیتی ندارن مشکلی نداره با ترجمه بخونید. و در پایان هم بگم که این کتاب واقعا سلیقه ایه. درسته یک عشق کلیشه ای داشت اما این عشق کلیشه ای زیبا نوشته شده بود و ممکنه خیلی ها خوششون بیاد و در عین حال خیلی های دیگه بدشون بیاد پس چیزی نیست که همه عاشقش شن. 0 6 samane دیروز این کتاب جزو اون دسته از کتابهاییه که با ترجمه کردنش بهش لطمه وارد شده بخاطر سانسور.. اول که این کتابو خوندم خوشم اومد ولی بعد که بدون سانسور خوندم دیدم نصف داستانو از دست دادم و این خیلی ضدحال بود 0 1 Sarina🧚♀️✨️ 1403/9/25 به جرات میتونمبگم از جذاب ترین و قشنگ ترین کتابایی بود که خوندم خیلی خنده به لبم آورد و واقعا حس و وایب خوبی به آدم میده خیلیییی خیلییییی جذاب بود هر چقدر هم ازش تعریف کنم کمه اگه یه کتاب عاشقانه جذاب و خاص و حال خوب کن میخواید حتما پیشنهاد میکنم بخونیدش 0 3 Kosar 1403/10/16 کتاب خوندن واقعا سلیقه ایی و شاید این کتابی ک من دوسش ندارم برای یک نفر دیگه قشنگ و حتی شاهکار باشه🌸💓 ولی حقیقتش اصلا از این کتاب خوشم نیومد یه کتاب به شدت سطحی در حد رمان های ابکی ۱۵ سال پیش که همه میخوندیم موندم چطوری این کتاب با این حجم از سانسور منتشر شد! فقط مثبت ۱۸ هیچ چیز خاصی نداره این کتاب واقعا تعجب میکنم از این حجم طرفدار دوستان عزیزی که مثل بنده کتاب زیاد میخونید و قلم و محتوای کتاب براتون مهمه پیشنهاد میکنم سمت این کتاب نرین❤️🫧 3 6