فریبا محمدکریمی

فریبا محمدکریمی

@f_mohamadkarimi

186 دنبال شده

63 دنبال کننده

برای شریک‌کردن دوستانم در تجربه‌ کتاب‌های خوبِ خوانده..
فریبا محمدکریمی هستم،
متولد ۶۹ و متاهل،
مهندسی شیمی خوندم، و مدیریت رسانه می‌خونم.
و کتاب دوست دارم،
اما از همه مهم‌تر،
درونم زنی‎ خیــاط دارم
که احساساتم رو به کلمات مــ🪡ــی‌دوزه.

پیشنهاد کاربر برای شما

نمایش همه
        بسمـ الله...
کتاب در مورد پسر بچه‌ای به نام پیتر و ارتباطش با یه روباه که از کودکی بزرگش کرده به نام پَکس هست.
در اوایل کتاب، داستان وارد جنگی میشه و پدر پیتر به خاطر اعزام به جنگ، پیتر رو پیش پدربزرگش می‌بره و پکس رو توی جنگل رها می‌کنه. بعد از مدت کوتاهی پیتر تصمیم می‌گیره که دنبال پکس بره و اون رو دوباره پیش خودش برگردونه. چون معتقده که پکس نمی‌تونه توی جنگل زندگی کنه به خاطر اینکه از بچگی توی خونه بزرگ شده.
توی این مسیر با وولا آشنا میشه که زنی‌ست با یک پای چوبی که قبلاً پزشک ارتش بوده و الان توی یه خونه جنگلی داره زندگی می‌گذرونه.
تعامل وولا و پیتر که به خاطر شکستن پاش توی مسیر جنگل نیاز به کمک وولا داره برای درمان، باعث رشد شخصیت هر دوشون میشه. وولا را از تنهایی در میاره و به پیتر قدرت بدنی میده که بتونه ادامه بده مسیرش رو و پکس رو پیدا کنه.

💫 موضوع محوری کتاب را اگر بخوام بگم به نظرم رابطه جنگ و اثرات اون وی زندگی آدم‌ها و ارتباط با حیوانات هست.

- جانبخشی اش به حیوانات بخصوص روباهها خیلی زیبا بود (بوکشیدنهاشون)
- داستان یکی درمیون از نگاه پکس و پیتر روایت میشد.
- برای نوجوان بالای ۱۲ سال مناسبه.

توی یکی از نظرها چندتا نکته خوندم و باش موافق بودم:
- کتاب از نظر تعدد شخصیت کتاب خلوتیه و نویسنده هیجان زورکی به داستان تزریق نمی‌کنه.
- نویسنده به سبک همه نویسنده‌های غربی همه توان خودشو توی آثار توی استفاده از تکنیک‌های هنری به کار برده که جنگ رو بد نشون بده
- کتاب کتاب تمیزیه و از نظر اخلاقی و ادبی امتیاز بالایی داره
- و کتاب خوبی در مورد موضوع طبیعت حیوانات ارتباط با اون‌ها و احترام به اون‌هاست.

بسمـ الله...
«فرمان یازدهم» روایتی ایرانی از تاریخ فلسطین و مردم آن است که در سه فصل و در سه روز روایت می‌شود. راوی اول شخص یعنی همان یوسف، ساعت به ساعت ماجرا را برای مخاطب تعریف می‌کند؛از ساعت یازده صبح 27فوریه 1971 تا ساعت سه و چهل دقیقه بامداد سه روز بعد. در این میان گاه به گذشته و خاطراتش نیز گریزی می‌زند تا بخش‌های مختلف داستان تکمیل شود. او در جریان جست‌وجویش درگیری‌های ذهنی خود را بیان می‌کند و در واگویه‌های اوست که مخاطب از محل زندگی، آدم‌ها و اتفاقات پیرامون وی تصویری به دست می‌آورد.
این دانشجوی تاریخ با تمام اطلاعاتی که دارد خود را در میانۀ شبهات و ادعاهای جدیدی می‌یابد. کنجکاوی و تلاش برای یافتن حقیقت باعث می‌شود به دنبال ماجراهایی برود که در نهایت او را به درک و شناختی جدید می‌رساند.
و این ماجرای جدید، چیزی نیست جز آخرین بند عهد خدا با حضرت موسی، که بشارت پیامبر آخر یا حضرت رسول است..

بد نبود درکل
یه ذره  تشویش یوسف روی اعصاب بود فقط..

باشگاه‌ها

385 عضو

درس هایی درباره داستان نویسی به ضمیمه مصاحبه با ایزاک سینگر و جوزف هلر

دورۀ فعال

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.

فعالیت‌ها