یادداشت فریبا محمدکریمی

روباهی به نام پکس
        بسمـ الله...
کتاب در مورد پسر بچه‌ای به نام پیتر و ارتباطش با یه روباه که از کودکی بزرگش کرده به نام پَکس هست.
در اوایل کتاب، داستان وارد جنگی میشه و پدر پیتر به خاطر اعزام به جنگ، پیتر رو پیش پدربزرگش می‌بره و پکس رو توی جنگل رها می‌کنه. بعد از مدت کوتاهی پیتر تصمیم می‌گیره که دنبال پکس بره و اون رو دوباره پیش خودش برگردونه. چون معتقده که پکس نمی‌تونه توی جنگل زندگی کنه به خاطر اینکه از بچگی توی خونه بزرگ شده.
توی این مسیر با وولا آشنا میشه که زنی‌ست با یک پای چوبی که قبلاً پزشک ارتش بوده و الان توی یه خونه جنگلی داره زندگی می‌گذرونه.
تعامل وولا و پیتر که به خاطر شکستن پاش توی مسیر جنگل نیاز به کمک وولا داره برای درمان، باعث رشد شخصیت هر دوشون میشه. وولا را از تنهایی در میاره و به پیتر قدرت بدنی میده که بتونه ادامه بده مسیرش رو و پکس رو پیدا کنه.

💫 موضوع محوری کتاب را اگر بخوام بگم به نظرم رابطه جنگ و اثرات اون وی زندگی آدم‌ها و ارتباط با حیوانات هست.

- جانبخشی اش به حیوانات بخصوص روباهها خیلی زیبا بود (بوکشیدنهاشون)
- داستان یکی درمیون از نگاه پکس و پیتر روایت میشد.
- برای نوجوان بالای ۱۲ سال مناسبه.

توی یکی از نظرها چندتا نکته خوندم و باش موافق بودم:
- کتاب از نظر تعدد شخصیت کتاب خلوتیه و نویسنده هیجان زورکی به داستان تزریق نمی‌کنه.
- نویسنده به سبک همه نویسنده‌های غربی همه توان خودشو توی آثار توی استفاده از تکنیک‌های هنری به کار برده که جنگ رو بد نشون بده
- کتاب کتاب تمیزیه و از نظر اخلاقی و ادبی امتیاز بالایی داره
- و کتاب خوبی در مورد موضوع طبیعت حیوانات ارتباط با اون‌ها و احترام به اون‌هاست.