Sudabe تاریخ عضویت:آبان 1403 Sudabe دنبال کردن @SudabeAbedi 18 دنبال شده 20 دنبال کننده سرکتابدوست(183 کتاب)0امتیاز دنبال کردن6یادداشت19امتیاز1لیست گزارش کتابی سال 1403 کتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 183 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 8 کتاب یادداشتها Sudabe 1404/3/5 کلاس اخلاق؛ مجموعه گفتارهای اخلاقی از عالم ربانی حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی محمدحسین فرمانی 4.7 8 مجموعه پندهای اخلاقی که بهت یادآوری میکنه تمام ادعاهات پوچه! انقدر عقبی که باید برای رسیدن که هیچ برای باقی موندن در مسیر بدویی! ما کجای کاریم رفیق:) 0 4 Sudabe 1404/2/22 بوف کور صادق هدایت 3.7 226 جمله های عمیقی در متن وجود داشت که میشه ساعت ها بهش فکر کرد ! اما نمیشه اینهمه تاریکی در یک انسان جمع بشه! چطورمیشه که انسان انقدر غرق در مرگ بشه که زندگی براش بی معنی بشه؟ حتی امید به یک حیات مجدد و نو براش ته زجر باشه؟ برای من درک این همه بی معنی بودن سخته و در واقع به نظرم تبدیل شدن به پیرمرد خنزرپنزری نتیجه تمام تاریکی ها و بی معنی بودن هاش بود. 0 3 Sudabe 1404/2/17 ترجمه الغارات؛ سال های روایت نشده از حکومت امیرالمومنین (ع) ابراهیم بن محمد ثقفی 4.7 174 آدمی تا چه حد می تواند غرق جهالت باشد؟ چگونه می تواند دریای محبت را به دنیای رذالت بفروشد؟ حقیقتا سخت در شگفتم از آن همه گوش هایی که نَشِنید و چَشم هایی که ندید! جمله ای از امیرالمومنین جانم را می سوزاند:ای کاش هرگز شما را نمی دیدم و نمی شناختم! فکر می کنم ما چه کردیم؟! ما هم معرفت را به فراموشی رهسپار کرده ایم و غفلت را هم مسیر زندگی ها طی کردیم. آیا فرزند علی(ع)هم آرزو خواهد کرد که ای کاش هرگز ما را نمی شناخت؟! وای بر ما اگر چنین باشد! آن وقت چگونه پاسخگوی ادعای عشق خود باشیم؟ آن وقت چگونه حکم دلدادگیمان امضا کنند؟! پ.ن:پیشنهاد میکنم قبل دل سپردن به صفحات الغارات ،جان را به علی از زبان علی(ع) بسپارید ،آنگاه دردهای الغارات بر روح علی (ع)بیشتر درک خواهید کرد. 0 10 Sudabe 1404/1/8 علی از زبان علی محمد محمدیان 4.7 45 افسوس میخورم برای تمام سال هایی که نمیدونستم، نمیفهمیدم و دور بودم.... از خوندن لذت بردم و یادگرفتم؛این مهم ترین چیزی بود که تجربه کردم. و بعد از صفین ،صفحات کتاب رو با بغض خوندم.آه از غفلت....💔 0 9 Sudabe 1403/12/19 معلم باید در خط مقدم باشد: رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی پیرامون معلمان و آموزش و پرورش سعید ابوالقاضی 4.6 6 از اون کتابهاییه که هر معلمی ،لازمه که بخونه. لازمه هر چند وقت یکبار به مرورش بپردازه. از اون کتابا که هر بار بخونیش مطمعنا بیشتر یاد میگیری. 1 19 Sudabe 1403/12/10 حکایت دختران قوچان افسانه نجم آبادی 3.9 3 توی صفحه های کتاب، تشنه ی این بودم که یک گوشه ،توی یک خط برگشت دختران وطن رو مژده بده و سیرابم کنه .من با هر دست و پا زدن اهالی مجلس منتظر یک نتیجه بودم اما نشد.تلخه اما دختران قوچان ،زنان باشقانلو ،فرزندان ایران،دختران و زنان این مرز وبوم هرگز برنگشتند.یعنی سالهایی بعدتر از اون زمان حتی به اندازه ی یک بار دیگه در آغوش گرفتن مادراشون ،بوییدن خاکشون،دیدن اشک پدراشون بهشون فرصت داده نشد! 0 5 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها Sudabe 1404/2/17 غم های علی (ع) 3 کتاب برای شناخت بهتر ایام امام علی(ع) 1 11 بریدههای کتاب نمایش همه Sudabe 1404/4/6 حماسه حسینی جلد 1 مرتضی مطهری 4.7 24 صفحۀ 100 اگر اشکی که ما برای او میریزیم در مسیر هماهنگی روح ما باشد. روح ما پرواز کوچکی با روح حسینی بکند، ذره ای از همت ،او ذره ای از غیرت او، ذره ای از حریت او، ذره ای از ایمان او، ذره ای از تقوای او، ذره ای از توحید او ،در ما بتابد و چنین اشکی از چشم ما جاری شود آن اشک هر چه دلتان بخواهد قیمت دارد. اگر گفتند به اندازه یک بال مگسش هم یک دنیا ارزش دارد باور کنید اما نه اشکی که برای نفله شدن حسین باشد بلکه اشکی که برای عظمت حسین باشد، برای شخصیت حسین باشد. اشکی که نشانه ای از هماهنگی کردن و پیروی کردن از حسین بن علی باشد، بله یک بال مگسش هم یک دنیا ارزش دارد! 0 0 Sudabe 1404/3/6 هفت جن (7 جن) امید کوره چی 4.2 13 صفحۀ 86 گاهی چقدر از خودت ناامید می شوی وقتی بلد نیستی چطور به آنکه دوستش می داری نزدیک شوی و مدام در خودت خفه خون می گیری! اصلا زنده بودنت به چه می ارزد؟به لعنت خدا!چقدر خجالت آور است نتوانی یک مکالمه ی ساده را طوری پیش ببری که کار به اینجا نرسد؛به اشک و ناله! 0 2 Sudabe 1404/2/31 ابن مشغله نادر ابراهیمی 4.2 125 صفحۀ 52 هر سازش یک عامل سقوط دهنده است؛ حالا چه مقدار باعث سقوط میشود مربوط است به نوع سازش و منظور من از «سازش» ، فداکردن یک باور و اعتقاد است در زمانی که هنوز به صحت آن باور و اعتقاد ایمان داریم. 0 2 Sudabe 1404/2/25 به امید دلبستم لنکالی 3.2 4 صفحۀ 3 0 3 Sudabe 1404/2/20 بوف کور صادق هدایت 3.7 226 صفحۀ 62 اینجا گوشه اطاقم وقتی که چشم هایم را به هم میگذارم سایه های محو و مخلوط شهر ،آنچه که در من تاثیر کرده با کوشکها، مسجدها و باغهایش همه جلوی چشمم مجسم میشود. این دو دریچه مرا با دنیای خارج با دنیای رجاله ها مربوط می کند ولی در اطاقم یک آینه به دیوار است که صورت خودم را در آن میبینم. در زندگی محدود من آینه، مهمتر از دنیای رجاله ها است که با من هیچ ربطی ندارد. 0 8 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.