تاریخ عضویت:

5 دنبال شده

24 دنبال کننده

دارم تلاش می‌کنم کتاب بخونم... 🍀🦄

دیروز

یه عاشقانه ی دلچسب و سرگرم کننده!
بعد از مدتها عاشقانه نخوندن این یکی چسبید واقعا. خب آغاز خوب و متفاوتی داشت. با یه Break up شروع شد و دلیل این جدایی و دیدار مجدد یهویی شون برام سوال بود.
رابطه های خیلی قشنگی دیدم توی این کتاب. رابطه های قشنگ عاشقانه و رابطه‌ های قشنگ دوستانه.
من وقتی کتاب رو شروع کردم حس کردم از وسط داستان به این دو نفر رسیدم و بین هر چپتر یه فلش بک داشت به نحوه آشنایی این کاپل و ماجراهاشون تا الان که داشتن و حس جالبی بود انگار که شخصیت اول داشت داستان شون رو برام تعریف می کرد.
خلاصه که رابطه هاشون، شخصیت ها، نحوه شروع و حتی پایان داستان که خیلی زیبا تموم شد یعنی صرفا یک Happy ending نبود و هر دو شخصیت خیلی بالا و پایین ها داشتن و این جنگیدن هاشون برای باهم بودنشون خیلی زیبا بود.
و راستییییییییی که چقدر شخصیت پسره امن بود، خوب بود، شیرین و دوست داشتنی و بغلی واایییی خیلی خیلی مرد و امن بود.
یه نکته جالب دیگه که شخصیت دختر داستان خب باتوجه به شرایطی که براشون پیش اومده بود خیلی جاها خودش اصلا پیش قدم می شد و می جنگید برای رابطه شون حتی تا پایان  و این جالب بود حقیقتا
کلا داستان عاشقانه جذابی بود و لذت بردم بعد از مدتها.

1403/11/1

من این کتاب رو 2_3 بار دراپ کردم و دفعه ی بعدی که اومدم سراغش با سرعت زیاد شروع کردم فقط به خوندن فقط میخواستم ببینم به کجا میرسه و اصلا چیه این کتاب که خریدم.
باید بگم در نهایت تعجب خودم داستان برام جذاب و پرکشش شد. من که اصلا علاقه ای به  اساطیر یونان نداشتم و نهایت آشناییم باهاشون به واسطه بازی گاد آف وار بود اینجا کم کم باهاشون همراه شدم در داستان و یهو دیدم نه داستان جالبیه و البته دشوار برای سیرسه. سیرسه خیلی سختی کشید و خیلی هم جون سخت بود البته که قرار هم نبود بمیره 😂اما خب خیلی ماجراها از سر گذروند.
نکته قوت این کتاب برای من fast pace بودن و به اندازه گفتن نویسنده بود. یعنی حتی من که هیچی از اساطیر و ماجراهاشون نمیدونستم تو همین سیصد و خورده ای صفحه خیلی خوب ارتباط گرفتم و همینطور با توجه به حجم کتاب خیلی گذر زمان قابل لمس بود اونم زمانهایی که همه 100 سال به بالا و اینا بود.
خلاصه که نویسنده ماهرانه هم داستان گویی و هم توصیف می‌کرد و باعث من خیلی خوب با کتاب ارتباط بگیرم.
چیزی که من با مواجه از این کتاب یادگرفتم این بود که فقط با 10 صفحه اول کتاب رو قضاوت نکنم حداقل سرعت خوانش رو بیشتر کنم شاید از صفحه 50 به بعد خوشم اومد واقعا 🤧😂
آخر کتاب فقط یکی به من بگه چی شد؟؟ بعد چند سال هنوز متوجه نشدم.. 😆

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

بریده‌های کتاب