یادداشت پریسا
1403/11/1
من این کتاب رو 2_3 بار دراپ کردم و دفعه ی بعدی که اومدم سراغش با سرعت زیاد شروع کردم فقط به خوندن فقط میخواستم ببینم به کجا میرسه و اصلا چیه این کتاب که خریدم. باید بگم در نهایت تعجب خودم داستان برام جذاب و پرکشش شد. من که اصلا علاقه ای به اساطیر یونان نداشتم و نهایت آشناییم باهاشون به واسطه بازی گاد آف وار بود اینجا کم کم باهاشون همراه شدم در داستان و یهو دیدم نه داستان جالبیه و البته دشوار برای سیرسه. سیرسه خیلی سختی کشید و خیلی هم جون سخت بود البته که قرار هم نبود بمیره 😂اما خب خیلی ماجراها از سر گذروند. نکته قوت این کتاب برای من fast pace بودن و به اندازه گفتن نویسنده بود. یعنی حتی من که هیچی از اساطیر و ماجراهاشون نمیدونستم تو همین سیصد و خورده ای صفحه خیلی خوب ارتباط گرفتم و همینطور با توجه به حجم کتاب خیلی گذر زمان قابل لمس بود اونم زمانهایی که همه 100 سال به بالا و اینا بود. خلاصه که نویسنده ماهرانه هم داستان گویی و هم توصیف میکرد و باعث من خیلی خوب با کتاب ارتباط بگیرم. چیزی که من با مواجه از این کتاب یادگرفتم این بود که فقط با 10 صفحه اول کتاب رو قضاوت نکنم حداقل سرعت خوانش رو بیشتر کنم شاید از صفحه 50 به بعد خوشم اومد واقعا 🤧😂 آخر کتاب فقط یکی به من بگه چی شد؟؟ بعد چند سال هنوز متوجه نشدم.. 😆