@Gm139090

11 دنبال شده

13 دنبال کننده

هر بار که صفحات کتاب را ورق می‌زنم، حس می‌کنم دنیای جدیدی به روی من باز می‌شود. در دنیای کلمات غرق می‌شوم و می‌توانم حس کنم که در کنار قهرمان‌ها و جادوها زندگی می‌کنم. هر شخصیت برایم مثل یک دوست نزدیک می‌شود؛ در کنارشان می‌خندم و گریه می‌کنم. کتاب‌ها مانند دروازه‌هایی هستند به سرزمین‌های جادویی که در آنها هیچ چیز غیرممکن نیست و فقط کافی است ایمان داشته باشی.🔮🪄

Emperor of the book

ناتوان: عاشقانه‌ای آدرنالینی و دردی جانکاه...فراتر از یک کتاب،  تجربه‌ای ناب از جنس آدرنالین. هر صفحه، تزریقی مستقیم به رگ های احساس. لورن رابرتس با قلم جادویی‌، داستانی را رقم زده که نه تنها قلب، بلکه روح را به تسخیر در می آورد. ناتوان برای من، یک خاطره نیست، بلکه بی شک  بهترين تجربه ی خواندنی عمرم است.

کای...لعنتی من عاشقش شدم.   جذابیت و پیچیدگی‌اش،  قلبم را بی دفاع تسخیر کرده. حتی اگر این عشق، سایه ای در خیال باشد، باز هم برای من  یک عشقی ابدی و فراموش‌نشدنی است.

عشق کای و پیدین، آتشی سوزان و ناب است که روانشان را در هم می‌پیچد. این پیوند عمیق، فراتر از هر کلام و تصویری، جان‌مایه زندگی‌شان است. در هر نگاه و هر لمس، دنیایی از احساسات خفته است که تنها برای همدیگر بیدار می‌شود. عشقشان شفاف و خالص است، چون رودی که در دل کوه جاری است.

اما این سفر پر از هیجان، پایانی تلخ و جانکاه دارد. دیدن کای و پیدین در اوج نفرت، مثل خنجری در قلب فرو می‌رود. پایانی که تمام وجودم را  به لرزه درمی آورد و سیل اشک هایم را جاری می سازد.
با این حال، این پایان، شروعی دوباره‌ست. شروعی برای ماجراجویی‌های جدید و ناشناخته. و اکنون، انتظاری طاقت‌فرسا و دیوانه کننده برای دیدار دوباره با این دنیای پر رمز و راز. انتظاری که با امید و اشتیاق، در اعماق قلبم ریشه دوانده است.»

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.