کریسا برودبنت و 1 نفر دیگر
3.4
جلد 1

در کتاب افعی و بال های شب اثر کریسا برودبنت که با ترجمه مریم رفیعی از نشر ایران بان منتشر شده است، آماده‌ی مسابقه‌ای مرگبار بین خون‌آشام‌های تشنه و انسان می‌شویم. «افعی و بال های شب» همچنین اولین کتاب از یک مجموعه‌ی دو جلدیِ عاشقانه، فانتزی و مهیج به‌شمار می‌رود که با محوریت جادوی سیاه و دسیسه‌های تشنه به خونی که دارد برای طرفداران مجموعه‌ی قلمرو خار و رز بسیار پیشنهاد می‌گردد. خلاصه کتاب افعی و بال های شب اوریا، دختر آدمیزادی که پادشاه خون‌آشام‌های شب‌زاد به فرزندخواندگی قبول کرده، سعی دارد جای پایش را در دنیایی که برای کشتن او طراحی شده محکم کند. تنها شانسش برای اینکه به چیزی بیشتر از طعمه تبدیل شود، شرکت در کِژاری است: تورنمنتی افسانه‌ای که توسط شخص الهه‌ی مرگ برگزار می‌شود. اما پیروز شدن در جمع بی‌رحم‌ترین جنگجویانِ هر سه خاندان خون‌آشام‌ها کار آسانی نخواهد بود. اوریا مجبور است برای زنده ماندن با رقیب مرموزی به نام رین متحد شود که خون‌آشامی بی‌رحم، قاتلی قهار و یکی از دشمنان تاج‌وتخت پدر اوست و بزرگترین رقیب اوریا. ولی آنچه بیش از هر چیز دیگری اوریا را به وحشت می‌اندازد، جذابیت عجیبی است که رین برایش دارد. ولی کژاری جایی برای ترحم نیست. جنگ برای سلطه بر خاندان شب آغاز می‌شود و تمام چیزهایی را که اوریا تصور می‌کرد درباره‌ی خانه‌اش می‌داند، در هم می‌شکند. و درست است که رین احتمالاً او را بیشتر از هر کس دیگری درک می‌کند، ولی علاقه‌ای که بینشان شکل گرفته می‌تواند در پادشاهی‌ای که در آن هیچ‌چیز مرگبارتر از عشق نیست، به سقوط او منجر شود.

دوره‌های مطالعاتی مرتبط

تعداد صفحه

30 صفحه در روز

لیست‌های مرتبط به افعی و بال های شب

نمایش همه

یادداشت‌های مرتبط به افعی و بال های شب

Niyayesh

1403/6/1

داستان دختر آدمیزادی به اسم اوریاست (23 ساله) که از کودکی تحت سرپرستی پادشاه خون‌آشام‌ها (وینسنت) دراومده. وینسنت به اوریا آموزش می‌ده که چه طور در دنیای خون‌آشام‌ها زندگی کنه و از خودش دفاع کنه. کل کتاب داره درمورد رقابتی صحبت می‌کنه که در پایان رقابت، الهه‌ای که خون‌آشام‌ها فرزندهای اون الهه هستند، خواسته برنده رو برآورده می‌کنه. خواسته واقعی شخصیت‌ها مبهمه. با وجود این‌که بیان می‌شه اما حسی از شک وجود داره که این تمام واقعیت نیست (بخصوص وینسنت. چرا انقدر اوریا رو برای این رقابت تحت فشار می‌ذاره؟ خود خواسته اوریا هم قانع کننده نیست.)
زاویه دید کتاب از دید اوریاست. از بین کتاب‌های فانتزی ترند، به نسبت خیلی ضعف داشت. کتاب فانتزی به این معنا نیست که واقعیت‌ها رو نادیده بگیریم و اتفاقات فضایی رو بپذیریم. کوچک‌ترین چیزی که برای من قابل باور نبود شخصیت هوشیار اوریا بود. انسانی که مدام خودش رو در خطر می‌بینه و به صورت مدام هوشیاره، به مرور زمان ضعف‌های جسمی و ذهنی پیدا می‌کنه که این موضوع توسط نویسنده نادیده گرفته شده بود. برای من خاندان‌ها، توانمندی‌هاشون و... در هاله‌ای از ابهام بود و توضیح خوبی از میزان قدرت خاندان‌ها (چه جسمی، چه سیاسی) وجود نداشت؛ به همین خاطر همه چیز مبهم و غیرمنطقی به نظر می‌رسید. وظیفه جلد اول یک کتاب فانتزی این هست که مخاطب رو با محیط آشنا کنه. ژانر کتاب رمنس فانتزیه و با وجود این‌که احتمالا تاکید کتاب روی بخش رمنس کتابه ولی توقع می‌رفت که اگه نویسنده مخاطب رو وارد دنیایی با قوانین جدید و محیط جدید می‌کنه، براش مقدمه‌چینی کنه تا بتونه با حرف نویسنده اخت بگیره. کلا سیستم دنیای ساخته شده قابل درک و فهم نبود.

Elias

ژانر: رمنتزی
ناشر: ایران‌بان
⚠️ این ریویو براسا بخش اول جلد اول کتاب هست

خلاصه داستان:
داستان روایت دختری به نام اوریاست که از بچگی توسط پادشاه خون‌آشام‌ها به قصر برده شده و بزرگ میشه.
برای رسیدن به قدرت مجبور به شرکت در کژاری( مسابقه الهه نایکسیا) میشه اما داخل این مسابقه باید در کنار خون‌آشام‌هایی مبارزه کنه که میخواهند خونش رو بمکند...

بررسی:
داستان از زبان شخصیت اصلی یعنی اوریا روایت میشه، کتاب دو‌بخش داره یکی زمان حال و یکی زمان گذشته که به صورت چند صفحه اول هر بخش آمده.
 بعضی جاها خودگویی‌های اضافه اوریا رو اعصاب بود.
روند داستان تند پیش میرفت منتها بعضی قسمت‌ها پردازش کمی داشت ازجمله هر مرحله مسابقه و نبرهاش.
از لحاظ داستانی شاید نمونه‌های زیادی از این کتاب رو دیده باشید ( حقیقتا هانت شهر هلالی رو خون‌آشام تصور کنید، کاراکترهای خون‌آشام مرد همینه. و داستان کتاب میشه گفت جلد اول سریر شیشه‌ای بود)
فضا سازی قابل قبولی داشت میتونستی تا یه جایی اون مکان رو تصور کنی.
دنیا سازی کتاب میتونست قوی تر باشه خوب بود ولی چون کلیت رو مسابقه بود صرفا اسامی و توضیح‌هایی از این نژادهای خون‌آشام داده بود.
شخصیت پردازی اوریا که مشخص بود و هدف و دلیل کارش مشخص بود؛ اما در همین حد بود بقیه کاراکترها در اون حد در نیامده بودن یا بهتر بگم توی بخش اول کتاب مجهول بودن.
باید بگم کل این بخش مقدمه‌اس و زمانی که انگار داستان به اوج میرسه کتاب تمام میشه.
بهترین کار اینه که اگر قصد خوندن دارید بذارید هر دو‌بخش بیاد چون بخش اول عملا آشنایی( هرچند که بازم مجهول بودن کاراکترها) و ساخت دنیا و فضا تو ذهن خواننده‌اس.

Fatemeh.H.K

1403/7/2

فانتزیه خوبیه
من دوسش داشتم اوریا واقعا سخت جونه و خون‌آشام ها اونجوری که باید و شاید توصیف میشن ولی ضعف توضیح خاندان های دیگه کاملا حس میشه من تا وسط کتاب هنوز گیج بود راجب خاندان های مختلف ولی بعدش کم کم بهتر میشه
یه نکته جالب که برای من داشت انتظار حذف مرگبار "میشه" رو داشتم در حالی که مسالمت آمیز از داستان خارج شد واضح بود که سه نفری نمیشه ولی اینکه با کلیشه مرگ دردناک از داستان حذفش نکرد برام جالب بود
ولی خب داستان تازه از بخش دوم که یه کتاب دیگه براش چاپ کردن شروع میشه و این ناراحتم میکنه که انتشارات برای سود خودش کتابو تیکه تیکه میکنه که در ظاهر قیمت زیاد نباشه ولی جمع شون در نهایت بیشتر از یک جلد بشه!!!! این واقعا بده
با همه این اوصاف کتاب خوبیه پیشنهادش میکنم

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.