افعی و بال های شب
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
در کتاب افعی و بال های شب اثر کریسا برودبنت که با ترجمه مریم رفیعی از نشر ایران بان منتشر شده است، آمادهی مسابقهای مرگبار بین خونآشامهای تشنه و انسان میشویم. «افعی و بال های شب» همچنین اولین کتاب از یک مجموعهی دو جلدیِ عاشقانه، فانتزی و مهیج بهشمار میرود که با محوریت جادوی سیاه و دسیسههای تشنه به خونی که دارد برای طرفداران مجموعهی قلمرو خار و رز بسیار پیشنهاد میگردد. خلاصه کتاب افعی و بال های شب اوریا، دختر آدمیزادی که پادشاه خونآشامهای شبزاد به فرزندخواندگی قبول کرده، سعی دارد جای پایش را در دنیایی که برای کشتن او طراحی شده محکم کند. تنها شانسش برای اینکه به چیزی بیشتر از طعمه تبدیل شود، شرکت در کِژاری است: تورنمنتی افسانهای که توسط شخص الههی مرگ برگزار میشود. اما پیروز شدن در جمع بیرحمترین جنگجویانِ هر سه خاندان خونآشامها کار آسانی نخواهد بود. اوریا مجبور است برای زنده ماندن با رقیب مرموزی به نام رین متحد شود که خونآشامی بیرحم، قاتلی قهار و یکی از دشمنان تاجوتخت پدر اوست و بزرگترین رقیب اوریا. ولی آنچه بیش از هر چیز دیگری اوریا را به وحشت میاندازد، جذابیت عجیبی است که رین برایش دارد. ولی کژاری جایی برای ترحم نیست. جنگ برای سلطه بر خاندان شب آغاز میشود و تمام چیزهایی را که اوریا تصور میکرد دربارهی خانهاش میداند، در هم میشکند. و درست است که رین احتمالاً او را بیشتر از هر کس دیگری درک میکند، ولی علاقهای که بینشان شکل گرفته میتواند در پادشاهیای که در آن هیچچیز مرگبارتر از عشق نیست، به سقوط او منجر شود.
بریدۀ کتابهای مرتبط به افعی و بال های شب
نمایش همهلیستهای مرتبط به افعی و بال های شب
نمایش همهیادداشتهای مرتبط به افعی و بال های شب
1403/6/11
1403/5/27
1403/7/2
فانتزیه خوبیه من دوسش داشتم اوریا واقعا سخت جونه و خونآشام ها اونجوری که باید و شاید توصیف میشن ولی ضعف توضیح خاندان های دیگه کاملا حس میشه من تا وسط کتاب هنوز گیج بود راجب خاندان های مختلف ولی بعدش کم کم بهتر میشه یه نکته جالب که برای من داشت انتظار حذف مرگبار "میشه" رو داشتم در حالی که مسالمت آمیز از داستان خارج شد واضح بود که سه نفری نمیشه ولی اینکه با کلیشه مرگ دردناک از داستان حذفش نکرد برام جالب بود ولی خب داستان تازه از بخش دوم که یه کتاب دیگه براش چاپ کردن شروع میشه و این ناراحتم میکنه که انتشارات برای سود خودش کتابو تیکه تیکه میکنه که در ظاهر قیمت زیاد نباشه ولی جمع شون در نهایت بیشتر از یک جلد بشه!!!! این واقعا بده با همه این اوصاف کتاب خوبیه پیشنهادش میکنم
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1403/3/18