Avisa Avisa دنبال کردن @Avis 6 دنبال شده 4 دنبال کننده سرکتابدوست(105 کتاب)95امتیاز دنبال کردن2یادداشت20امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 105 کتاب در حال خواندن 15 کتاب خواهم خواند 64 کتاب یادداشتها Avisa 1404/1/31 سه گانه ی نگهبانان: موزه ی دزدان لیان تنر 4.4 2 رمان فوق العاده ای بود شاید در نگاه اول بگیم که خب اینم مثل تمام رمان های ژانر خودش خط داستانی مشخصی داره اما تفاوت های خیلی بزرگی داشت و برای من دوست داشتنی بود و چندین بار تا حالا خوندمش یه چیز دیگه ام که برام جالب بود اسم گذاری این سه گانه هست که مبالغه ی جالبی دارند : موزه ی دزدان ، شهر دروغ گویان ، گذر جانوران 0 2 Avisa 1404/1/21 تیلی و کتاب گردی (کتاب گردها و شرکا 1) (تصویرگر پائولا اسکوبار) آنا جیمز 4.8 2 این کتاب فوق العاده بود و باعث میشد هر کتاب خونی با تیلی همزاد پنداری کنه و در عین تخیلی بود انگار آرزوی هر کتابخونی به نمایش در آومده بود 0 2 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 30 صفحه به مدت 10 روز پایان چالش : 1 روز دیگر % 90 چالش روزی 20 صفحه به مدت 20 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب Avisa 1404/1/21 مرگ پشت دروازه ها جلد 3 صبا طاهر 4.6 14 صفحۀ 487 لعنت به این دنیا ، به خاطر کاری که با مادرها میکند به خاطر کاری که با دخترها میکند . لعنت به این دنیا که مرا از طریق فقدان و درد قوی میکند بارها و بارها قلبمان را از سینه بیرون میکشد لعنت به این دنیا که مارا مجبور به تحمل میکند 0 2 Avisa 1404/1/12 مرگ پشت دروازه ها جلد 3 صبا طاهر 4.6 14 صفحۀ 42 بی رحم ترین خشم ها ، زاده ی عمیق ترین درد هاست . 0 4 Avisa 1404/1/12 دیزی دارکر آلیس فینی 4.1 140 صفحۀ 118 ( اگه قراره همیشه قانون رو زیر پا بزاری ، باید بفهمی چطور بدون اینکه گیر بیوفتی قانون شکنی کنی ؛ اینکه مثل گل معصوم و بی گناه به نظر بیای ؛ ولی در واقع ابلیس باشی . ) .... این جمله از شکسپیره 0 2 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.