☆دختر خونده داس فارادی☆

@..StarGirl

18 دنبال شده

77 دنبال کننده

همون ننه‌ی نیوت 🦦

در ابتدا بگذارید قلم نویسنده را ستایش کنم و بعد احساسم را درباره این کتاب بنویسم.

قلم جیمز دشنر ستودنی است؛ جوری مینویسد که حتی کوچک‌ترین جزئیات را تصور کنی.
 جوری مینویسد که هر ضربه‌ای که به کارکتر ها میخورد را با پوست و گوشت و استخوانت احساس کنی.
جوری مینویسد که حتی نمیفهمی چگونه ناگهان 100 صفحه خوانده‌ای.
جوری مینویسد که دقیقا همان جایی که با خود میگویی:«احتمالا همین اوج داستانه»  اتفاقی باور نکردی بیوفتد.
جوری مینویسید که اگر اسپویل نشده باشی هیچ چیز را نمیتوانی پیش‌بینی کنی، حتی چهره یک کارکتر.
جوری مینویسد که نتوانی غافلگیر نشوی.
احتمالا این جور نوشتنش‌هایش باعث شده عاشق کتاب‌هایش باشم:)

و اما احساس من از این کتاب؛ حس دژاوو!
حس زنده شدن خاطراتی که با خداحافظی از بچه‌های بیشه و مجموعه دونده هزارتو، مجموعه فوق‌العاده دیگری از همین نویسنده، آنها را فراموش کرده بودم!
مایکل برایم توماس بود، باهوش‌ترین و شجاع‌ترین عضو گروه...
برایسون برایم مینهو بود،  همان پسر بامزه و شجاعی که همیشه میتواند تیکه بیندازد، مخصوصا به عضو اصلی گروه...
و سارا برایم نیوت بود، همان کسی که مثل مادر برای دو نفر دیگر که واقعا مانند بچه‌ها هستند، میماند و نقطه اتصال اعضای گروه به یکدیگر است:)

اگر بخواهم درباره پایان این جلد چند کلمه‌ای بنویسم میتوانم بگویم: خیلی شوکه کننده بود و شاید باعث شود در میان درس‌ها و امتحانات جلد دوم را شروع کنم...

خیلی سال پیش مامانم این کتاب رو برامون خونده بود و فقط یک مه از داستانش یادم بود، تا اینکه معلم ادبیاتیمون (خیلی زن محترمیه🛐) گفت برای درس آزاد باید یکی از کتاب‌های هوشنگ مرادی کرمانی (تازه این کتابش رو با امضا خودش دارم✨) رو بخونیم و خلاصش رو بنویسیم. من هم که ردینگ اسلامپ بودمو دنبال یه کتاب کوتاه مثل برق پیداش کردمش و خوندمش و بنظرم واقعا داستان جالبی داشت؛ جلال پسری که متوجه میشه در مربا‌ها باز نمیشود و ماجرایی آغاز میشود میفهمند در هیچکدام از مربا‌های کارخانه شبدر باز نمیشد و حالا جلال میخواهد شکایت کند و...
 که دقیقا همین لجباز بودن این پسر داستانش رو خیلی برام جالب کرد و واقعا باید بخونید. 🦦
با قلم نویسنده خیلی حال کردم که واقعا توی 96 صفحه خیلی درس‌ها و یک عالمه حس خوب رو جا کرده. 👀
حال و هوا داستانش رو واقعا دوست داشتم و توصیه میکنم حتما حتما حتما نه تنها بخاطر داستان خوبش بلکه بخاطر ایرانی بودن نویسندش و حس خوبی که داره بخونیدش. 🙏🏻

میتواند برای کسانی که تازه کتاب‌خوانی یا خواندن کتاب‌های فانتزی را شروع کردند جذاب باشد، شاید اگر من هم همان زمانی که این کتاب را خریدم میخواندمش خیلی برایم جالب‌تر می‌بود اما اکنون حتی ذره‌ای مرا جذب نکرد. به قول یک دوست که میگفت:«هیچوقت کتابی که الان از داستانش خوشت میاد رو نزار واسه آینده چون احتمالا دیگه قرار نیست دوستش داشته باشی.» با خواندن دختر مهتاب واقعا به حرفش پی بردم.
از تک تک کلمات این کتاب کلیشه چکه میکرد. انگار جوهر تایپ از کلیشه ساخته شده بود. به قول یکی از دوستان دیگر که میگفت:«کم مونده بابابزرگ من عاشق دختره بشه.»
و البته خیلی خیلی قابل پیش‌بینی بود. کافی بود یک جمله از هر فصل را بخوانم تا کل داستان برایم واضح شود.
یک ستاره‌ای هم که به این کتاب دادم فقط فقط بخاطر این بود که توانستم به خوبی آن جهان را تصور کنم و حداقل وصف‌های نویسنده خیلی ضعیف نبود.

پی نوشت: این نظر شخصی من است و قصد بی احترامی به دوستداران این کتاب را ندارم:)

میتوانم بگویم این کتاب ناجی من است و یکی از زیباترین خاطراتم!

بهار سال 1402 بود که به شدت عاشق فضاپیما چلنجر شده بودم و در تصورم این کتاب کتابی شبیه "یک روز به آسمان خواهم رفت" بود.  آن زمان هیچ نمیدانستم قرار است شاهکاری تکرار نشدنی و نجات بخش بخوانم. فقط تصمیم داشتم برای تولدم این کتاب را بخرم.
23 فروردین ماه 1402: زنگ ورزش بود که معلمم دور از چشم بچه ها این کتاب را به من داد...

نهایتا پس از گذشت یک سال و سه ماه تصمیم گرفتم این کتاب را بخوانم و این کتاب ناجی من شد...

دوره ای که این کتاب را شروع به خواندن کردم سخت در ذهن بهم ریخته خودم اسیر بودم. ایده های بهم ریخته، فکر های روی هم افتاده، مسائل پیچیده و در هم و میلیون های سلول که نمیتوانستند این آشفته بازار را جمع کنند. چیزهایی را میدیدم که واقعی نبود و در دنیای دیگری نیز زندگی میکردم. برای من جنگل بود و برای کیدن کشتی.

شاید اوایل داستان متوجه نشوید که چه اتفاقی در حال وقوع است اما لطفا دست از خواندنش نکشید و هیچ برای خواندنش عجله نکنید؛ حداقل اگر میخواهید این شاهکار را تجربه کنید!

میگفتم؛ چلنجر دیپ حس درک شدن به من داد. حس اینکه من روانی یا تنها نیستم فقط در اعماق وجود خودم گمشده ام. شاید هزاران تراپیست و مشاور نمیتوانستند مرا از آن وضعیت نجات دهند اما جوهر هایی روی بدن مرده درختان اینکار را کردند. تک تک آن کلمات ذهنم را مرتب کردند و مرا دوباره زنده کردند!

جوهر های کتاب انگار سیلی به من زدند و گفتند: تو مقصر نیستی! تو فقط گم شدی! حالا دستت را به من بده تا بدانی تنها نیستی. شاید تو هم فقط نیاز داری پاهایت رها شوند و بدویی!

هرزگاهی دوباره در آشوب های ذهنم گم میشوم اما اینبار راهم را بلدم، چلنجر دیپ را از کتابخانه کوچکم برمیدارم و به رادیی که جوهر بر روی کاغذ پوشانده پناه میبرم... صد ها و صد بار سوار کشتی میشوم و با چپ و راست شدن راهم را دوباره میابم.

این کتاب برای من فقط کتاب نیست، راه حل مشکلات ریز و درشتم است! چلنجر دیپ زیبا ترین کادو تولدم است!

در یک نهایت میتوانم بگویم؛ چلنجر دیپ شاهکاری است که ناجی حقیقی من بود :)

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

لیست‌ها

خانه درختی 13 طبقهخانه درختی 26 طبقهخانه درختی 39 طبقه

خانه درختی؛ منزل شاد کودکی من!

11 کتاب

بخش زیبایی از خاطره‌های من را خانه درختی تشکیل داده است:) اگر بچه‌ای را میشناسید که به کتاب خواندن علاقه دارد یا میخواهید به او جهانی را تقدیم کنید برایش خانه درختی بخرید! اولین بار در تولد هشت سالگی‌ام این کتاب را به من هدیه دادند و شد اولین کتابی که خودم به تنهایی خواندم. همیشه منتظر بودم به کتابفروشی برویم تا جلد بعدی را بخرم و خودم را در داستانش غرق کنم... آن روزها همیشه آرزو میکردم روزی اندی و تری واقعی را ببینم و با آنها به داخل خانه درختی بروم. در تصوراتم آنها فارسی حرف میزدند، ناشران آقای غول دماغ بود و واقعا یک خانه درختی داشتند که هربار 13 طبقه بالاتر میرفت. هنوز هم وقتی به آن بخش کتابخانه که مجموعه خانه درختی را با عشق و محبت و احترام در آن چیدم، نگاه میکنم یاد تک تک لحظه‌های شادی میوفتم که نویسنده، تصوریگر، مترجم و همه شخصیت‌های ریز و درشت این کتاب به آن دختر بچه تنها تقدیم کردند... همیشه همیشه همیشه همیشه همیشه همیشه هیمشه همیشه همیشه همیشه تا ابد و یک روز بابت لحظاتی که این مجموعه به من تقدیم کرد سپاسگزار خلاقیت اندی گریفیتس و تری دنتون هستم و خواهم بود. آنها جهانی را به من نشان دادند که آرزو آن را داشتم و کسی که کتاب را به من هدیه داد راهی برای فرار از جهان انسان‌ها را برایم فراهم کرد. در حقیقت خانه درختی برای آن کودک هشت ساله دوستی‌هایی بود که آروز داشت و هیچوقت خارج از چارچوب کتاب‌ها تجربه نکرد. آن دختر زندگی را در خانه درختی تجربه کرد؛ چیزی که باعث شد تصمیم به سفر کردن میان جهان کتاب‌ها را به خیلی از کار‌ها ترجیح بدهد:)

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.