خواندهام خرده جنایت های زناشوهری اریک امانوئل اشمیت 3.9 80 روایت تفکر، فرهنگ و تمدن از آغاز تا کنون: دوباره به آسمان نگاه کن: از ظهور اسلام تا تمدن اسلامی خانه فرهنگ و هنر سافیا 4.1 7 روایت تفکر، فرهنگ و تمدن از آغاز تاکنون؛ آسمان به زمین الصاق شد؛ از آغاز تا پایان قرون وسطی خانه فرهنگ و هنر سافیا 4.1 12 پاییز آمد گلستان جعفریان 4.2 29 بیست گفتار مرتضی مطهری 4.6 6 پیامبری از کنار خانه ما رد شد عرفان نظرآهاری 4.0 6 حکمتها و اندرزها مرتضی مطهری 4.8 4 حکمتها و اندرزها مرتضی مطهری 4.6 9 پنج مقاله: دین و مذهب، احتجاجات قرآن، نقدی بر ترجمه ای از قرآن، نماز، اسلام برتر است مرتضی مطهری 4.2 3 باران، با انگشت های لاغر و غمگین اش مهدی مظفری ساوجی 0.0 0 لبخندهای بی لهجه: بررسی شادی در اسلام و روان شناسی عبدالوحید داوودی 4.5 1 تطهیر الشریعه عن حدیقه الشیعه: بحثی تاریخی در اثبات جعلی بودن کتاب حدیقه الشیعه و احادیث رد تصوف محمدحسن وکیلی 1.0 0 رساله لقاء الله جوادبن شفیع ملکی تبریزی 4.8 2 خرمن معرفت سیدعباس موسوی مطلق 5.0 1 ملاحظات: مجموعه شعر امید مهدی نژاد 4.0 0 مونث ساجده جبارپورماسوله 0.0 0 گاهی حواست نیست (مجموعه شعر) علی داودی 2.0 0 داستان راستان مرتضی مطهری 4.5 59 زندگی پرافتخار سلمان فارسی محمد محمدی اشتهاردی 4.3 1 شعله ور مجید ابوفاضلی 3.5 0