معرفی کتاب زندگی پرافتخار سلمان فارسی اثر محمد محمدی اشتهاردی

زندگی پرافتخار سلمان فارسی

زندگی پرافتخار سلمان فارسی

4.3

1373/5/5

کتاب زندگی پرافتخار سلمان فارسی، نویسنده محمد محمدی اشتهاردی.

لیست‌های مرتبط به زندگی پرافتخار سلمان فارسی

بسم الله الرحمن الرحیم
الله اکبر الله اکبر
می بینید خدا چجوری به دل یک انسان زرتشتی که از حکومت ساسانی ایران بوده ،میندازه که برو بگرد دنبال دین حق. الان سرنوشت تو زرتشتی بودن نیست.
و الله اکبر الله اکبر
می بینید خدا چجوری یه انسان خلق می کنه که انقدر با اراده است که خانه و کاشانه خودشو ول میکنه تا دین حقو پیدا کنه تو اون شرایط که اونجوری بهش فشار آوردن که به آتش تعظیم کن‌.

الان بعضی از ما ها که خوش بحالمونه از اول خودمون و خانواده مون دین حق رو داشتن و اهل نماز و روزه و هیئت بودن، اذان میگه جون نداریم بلند بشیم نماز بخونیم.
ولی یه همچین انسانی دوتا حکومت رو می گرده بردگی یهودیا رو می کشه ولی هدف و اراده اش رو ول نمی کنه.

یه سری آدما می گن مملکت ما نسل داریوش و کوروشه و اسلام برای اهل عربه با اینکه مملکت ما درسته که نسل داریوش و کوروشه اما بیشتر نسل سلمان فارسیه که از ایران اینجوری خودشو به اسلام می رسونه و همچین اراده ای داره.
در کنارش سلمان فارسی جزئی از مُبَلِّغین اسلامه
پیامبر حدیث داره:
من پیشگام کل فرزندان آدم(ع)(انسانان) به اسلام هستم.
سلمان پیشگام اهل فارس(ایران) به اسلام است.

بعد پیامبر به ابوبکر و عمرابن خطاب که به ظاهر خیلی مسلمان با اراده ای هستند نمیگه شما شبیه اهل بیتید.
اما  به سلمانی که قبلا اهل ایران زرتشتی بوده گفته سلمان از اهل بیت منه.

طبق تفسیر گفته خدا در سوره مائده اعراب به خاطر کفر به ائمه و اهل بیت کافر شناخته شده اند و قوم جایگزین قومی است که خصوصیاتی را داشته باشد که در آیه ۵۴ سوره مائده آمده.
در موقع نزول این آیه پیامبر دست مبارکش را بر روی شانه سلمان می گذارد و می گوید این قوم ، قوم سلمان است. یعنی ایران

یه نکته دیگه:
بنظر من یکی از دلایلی که پیامبر سلمان را از اهل‌بیت معرفی می کند این است که سلمان به خود اهل بیت بسیار وفادار بوده.
برای مثال:

روزی ۴۰ نفر از مسلمانان نزد حضرت علی علیه السلام آمدن و گقتن ما از اصحاب شماییم و در راه شما جان می دهیم.

حضرت علی علیه‌السلام فرمودند که اگر حرفتان صدق است  فردا تمام موهایتان را بزنید و نزد من بیایید.

فردا صبح تنها ۳ نفر نزد حضرت آمدند

اول از همه *سلمان فارسی* و بعد ابوذر و مقداد
حضرت علی خطاب به آن ۳۷ نفر دیگر گفتند شما که در راه من از موی سر نمی گذرید چگونه می خواهید در راه من جان بدهید؟

بعضی از این نکات بالا از مطالب فصل ۱ و ۲ کتاب بود.
من تیک یادداشت من داستان را فاش می کند را نزدم چون نکات مهمی بود. خواهشا حلال کنید.

امیدوارم این یاداشت مفید واقع شده باشه

سيد‌مهدی‌یار‌ معصومی