خواهم خواند پاریس، پاریس سعید تشکری 4.2 2 سه گانه ای برای یگانه محمدرضا بایرامی 3.8 1 باخه یعنی لاک پشت الهام اشرفی 3.2 7 حماسهی سجادیه؛ تویی به جای همه سیدمهدی شجاعی 4.4 26 دیلماج حمیدرضا شاه آبادی 3.6 75 پاریس، پاریس! سعید تشکری 3.3 10 ماشاءالله خان در بارگاه هارون الرشید ایرج پزشکزاد 3.4 30 فصل پنجم: سکوت محمدرضا بایرامی 3.5 17 مسافر جمعه سمیه عالمی 3.5 7 صحبت سال ها 4.8 8 مبانی مدیریت عاشورایی: روش شناسی و رویکردها محمد عبدالحسین زاده 3.3 2 جای خالی عباس: بررسی رفتارهای تشکیلاتی حضرت عباس (س) میلاد موحدیان 3.7 7 امضای کوچک سیدعلی اصغر علوی 3.2 4 زندگی سالم: ضروریات شش گانه حفظ سلامتی در طب سنتی - اسلامی امیرحسین شهگلی 4.8 1 رهایی از تکبر پنهان علیرضا پناهیان 4.4 24 نقش نگار: مروری بر زندگانی امیرالمومنین علی (ع) برگرفته از بیانات مقام معظم رهبری حضرت آیه الله سیدعلی خامنه ای محمد محمدیان 4.4 4 دختر پیامبر: وقایع زندگی حضرت زهرا (س) بعد از رحلت پیامبر (ص) محمدعلی جاودان 4.2 26 جانشین پیامبر محمدعلی جاودان 4.7 1 سنگ قدسیه پائینی 3.6 19 آقای سلیمان! می شود من بخوابم؟ سیدمحمدرضا واحدی 3.3 8