خواهم خواند باغ طوطی: داستان زندگی میثم تمار مسلم ناصری 4.1 24 بادبان ها را بکشید زینب ناجی جمال 3.5 2 معجزه بن سای: روایت هایی از زنان زیر سقف خانه ها طاهره مشایخ 4.2 11 امپراتوری پنبه: یک تاریخ جهانی اسون بکرت 4.5 1 فرم رمان ایرانی به مثابه امر سیاسی علیرضا سمیعی 0.0 0 مه زاد؛ آخرین امپراطوری (قسمت اول) امیرمهدی عاطفی نیا 4.6 17 مومو میشائیل انده 4.2 44 بابل آر. اف. کوانگ 4.0 6 مثبت: ماجرای واقعی دختری که با HIV مبارزه کرد پیج راول 3.8 13 دیوار ماولن هاوس هوفر 2.8 3 سیاست های زاغه ها در جنوب جهانی: زیست غیررسمی شهری در برزیل، هند، آفریقای جنوبی و پرو ورونیک دوپون 0.0 1 مسافر، برج، کرم، سه استعاره دربارهٔ خواندن آلبرتو منگوئل 3.3 5 اعترافات تکان دهنده ی یک ماما دایان چمبرلین 5.0 0 شاهنشاه ریشارد کاپوشینسکی 3.6 25 ارتداد یامین پور 3.7 173 روزی روزگاری القاعده: خاطرات ایمن دین، عضو جدا شده القاعده و جاسوس دستگاه امنیتی انگلیس وحید خضاب 4.0 6 زندگی خوب بود حسن رحیم پور 4.2 1 کامچاتکا مارسلو فیگراس 4.4 7 چهره غمگین من: نمونه هایی از داستانهای کوتاه آلمانی هاینریش بل 3.3 3 بیست داستان کوتاه آنتوان چخوف آنتون چخوف 2.0 0