خواندهام آرزوهای دست ساز: روایت داستانی از شکل گیری یک شرکت دانش بنیان در حوزه فناوری های الکترونیکی و کامپیوتری میلاد حبیبی هوجقان 4.2 30 این بهشت، آن بهشت علی ابراهیمی 4.4 4 حماسه حسینی (سخنرانیها) مرتضی مطهری 4.5 5 آشنایی با قرآن (تفسیر سوره های مزمل، مدثر، قیامه) مرتضی مطهری 4.9 1 ماجرای فکر آوینی: گفتارهایی در شناخت مفاهیم بنیادی تفکر شهید سیدمرتضی آوینی یامین پور 4.2 49 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: رجعت به ریشه ها نادر ابراهیمی 4.5 74 رویای نیمه شب مظفر سالاری 4.1 283 خاطرات سفیر نیلوفر شادمهر 4.1 276 تولد در سائوپائولو بهزاد دانشگر 4.2 19 تولد در توکیو: خاطرات اتسوکو هوشینو حامد علی بیگی 4.1 41 صراط علی صفایی حائری 4.7 37 مساله حجاب مرتضی مطهری 4.4 16 نظام حقوق زن در اسلام مرتضی مطهری 4.6 23