خواندهام فیزیک ناممکن ها: بررسی علمی دنیای فیزرها، میدان های نیرو، دورفرستی و سفر در زمان میچیو کاکو 4.3 1 مستند ضدصهیونیزمی - تکفیری حیفا محمدرضا حدادپورجهرمی 3.8 98 از افغانستان تا لندنستان: خاطرات جاسوس دستگاه اطلاعات خارجی فرانسه در شبکه تکفیری های اروپا (در دهه 90 میلادی) عمر نصیری 3.8 5 اردیبهشت محمدرضا حدادپورجهرمی 3.7 23 در قلمرو پادشاهان (زندگی من در عربستان سعودی): پرده برداری از اسرار بزرگترین و قدرتمندترین خانواده سعودی کارمن بن لادن 3.4 9 آبنبات هل دار مهرداد صدقی 4.3 258 تو زودتر بکش؛ روایت نیروهای عملیاتی و اطلاعاتی اسرائیل از 60 سال ترورهای موساد از ترور مبارزین فلسطینی تا ترور عماد مغنیه و دانشمندان هسته ای و موشکی ایران رونن برگمن 4.0 12 مثل بیروت بود مرتضا حاجی وند 4.2 45 زندگی زیر پرچم داعش وحید خضاب 3.8 3 چایت را من شیرین می کنم مرتضی حاجیوند 3.9 112 طاووس آناهیتا شکراللهی 0.0 0 حرمسرای قذافی آنیک کوژان 3.2 53 پانصد صندلی خالی: روزنوشت های زنی در محاصره سه ساله الفوعه لیلی علام الدین اسود 4.0 24 کرم شب تاب هنری پورتر 3.0 0 مسلخ عشق مهناز رئوفی 4.0 7 کارتابل محمدرضا حدادپورجهرمی 3.9 7 کف خیابون 2 محمدرضا حدادپورجهرمی 3.9 17 مستند داستانی کف خیابون محمدرضا حدادپورجهرمی 3.9 56 عاشق داعشی من! هاجر عبدالصمد 2.5 7 رستاخیز داعش: تاریخ، راهبرد و رویکرد آخرالزمانی دولت اسلامی ویلیام فیضی مکنتس 4.2 3