فیزیک ناممکن ها: بررسی علمی دنیای فیزرها، میدان های نیرو، دورفرستی و سفر در زمان

فیزیک ناممکن ها: بررسی علمی دنیای فیزرها، میدان های نیرو، دورفرستی و سفر در زمان

فیزیک ناممکن ها: بررسی علمی دنیای فیزرها، میدان های نیرو، دورفرستی و سفر در زمان

میچیو کاکو و 1 نفر دیگر
4.2
8 نفر |
1 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

11

خواهم خواند

6

ارائه بینشی هیجان انگیز از آنچه واقعا در آینده می‌توانیم امید به داشتن آن داشته باشیم، فیزیک ناممکن ها ما را به سفری در مرزهای علم و رای آن می برد. همه روزه شاهد آنیم که چیزهایی که روزی از سوی دانشمندان « امکان ناپذیر» قلمداد می شدند، پا به عرصه ی زندگی روزمره ی ما می گذارند: دستگاه های فکس، آسمان خراش های شیشه ای، خودروهای گازسوز، شبکه ی ارتباطی، جهانی و قطارهای شناور تندرو. در اینجا نویسنده ی بنام در سطح جهان، میچیو کاکو با اطمینان مرزهای امروزین علمرا در می نوردد و برای نخستین بار از دید یک کارشناس خبره به بررسی علم واقعی فردا می‌پردازد؛ زمینه ای که معمولا قلمرو نویسندگان علمی تخیلی است. او از امکان پذیری علمی حرکت دائمی، میدان های نیرو، نامرئی شدن، توپخانه ی پرتویی، پادگرانش و پاد ماده، دورفرستی، تله اتی، روان جنبانی، روبات ها و سای بورگ ها، و …. پرده برمی دارد. قلمرو علمی تخیلی در کجا پایان می‌پردازد؟ واقعا چه چیزهایی میتوانیم دست پیدا می‌کنیم؟ کاکو در این کتاب قابل فهم، خواندنی و روشن می‌گوید: « هر چیزی که امکان ناپذیر نباشد، حتمی است!».

یادداشت‌های مرتبط به فیزیک ناممکن ها: بررسی علمی دنیای فیزرها، میدان های نیرو، دورفرستی و سفر در زمان

            بیاید بشینید پای ممبر که می‌خوام تجربیات ارزنده‌م از شش سال حضور در مجامع آکادمیک + دو سال حضور در مجامع غیر آکادمیک فیزیک رو همینجوری مفت در اختیارتون بذارم؛ باشد که پند گیرید!
در جامعه‌ی فیزیک‌پیشگان (شامل فیزیکدان و فیزیک‌خوان) همیشه گروهی هستن که مردم غیر فیزیک‌پیشه عاشقشونن و فیزیکی‌ها سایه‌شون رو با تیر میزنن. یکی از این افراد جناب میچیو کاکوئه که فامیلیش هیچ ربطی به شیراز قشنگمون نداره.
آقای کاکو از بنیانگذاران نظریه‌ی ریسمانه ولی شهرتش به خاطر برنامه‌های تلویزیونیش و بازگو کردن مفاهیم فیزیکی به زبان خیلی خیلی خیلی ساده است؛ همون چیزی که فیزیکی‌ها به خاطرش ازش متنفرن چون آسمون ریسمون رو به هم می‌بافه و انقدر از فیزیک دور میشه که فقط یک جنبه‌ی نمایشی از همه چیز باقی می‌مونه؛ تازه گاهی اون هم درست نیست! البته نه اونقدر نادرست که در درک عمومی از فیزیک تغییری ایجاد کنه ولی قابلیت این رو داره که فیزیک‌پیشه‌ها رو دیوانه کنه.
هدف کاکو در این کتاب اینه که نشون بده ناممکن یک مفهوم نسبیه و خیلی از چیزهایی که بشر نشدنی تصورشون می‌کرد الان دست‌یافتنی شدن. بعضی چیرها هم هستن که ناممکنن چون قوانین فیزیک رو نقض می‌کنن و اگر بتونیم ثابت کنیم این‌ها امکان پذیر هستند یعنی قوانین فیزیک مشکل داره!
مطالب این کتاب در مجامع علمی جایی نداره و صرفا تخیلات نویسنده از آینده و ممکن شدن ناممکن‌هاست. 
نمیگم این کتاب به درد نمی‌خوره و اگر بخونید سرتون کلاه رفته یا وقتتون تلف شده. قطعا مطلب زیادی داره که دوستش خواهید داشت. اگر اطلاعاتتون از فیزیک کمه این کتاب می‌تونه شما رو علاقه‌مند کنه تا سراغ پژوهش‌های بهتر برید
اما
از اون کتاب‌هایی نیست که خواندنش رو توصیه کنم؛ به تمام دلایلی که بالاتر گفتم.