خواندهام کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 181 ضیافت حقیقی محمد شجاعی زنجانی 4.0 0 صراط علی صفایی حائری 4.6 33 مراقبات اخلاق توحیدی: یقظه و توبه محمدتقی فیاض بخش 0.0 0 پاییز آمد؛ خاطرات فخرالسادات موسوی همسر شهید احمد یوسفی گلستان جعفریان 0.0 84 عربیکا یامین پور 4.2 34 من اطلاعاتی بودم راضیه ولدبیگی 4.4 2 من اطلاعاتی بودم رضا اکبری آهنگر 4.2 4 دورت بگردم: روایتی صمیمی از قدیمیترین کنگره سالانه دنیا فائضه حدادی 4.4 16 خانواده متعادل و حقوق آن عبدالله جوادی آملی 4.0 1 در کمین گل سرخ: زندگی نامه داستانی شهید سپهبد علی صیاد شیرازی محسن مومنی 4.2 17 اسلام و نیازهای زمان مرتضی مطهری 4.7 8 عوامل رشد، رکود، انحطاط علی صفایی حائری 4.8 19 دختر پیامبر: وقایع زندگی حضرت زهرا (س) بعد از رحلت پیامبر (ص) محمدعلی جاودان 4.1 26 رشد علی صفایی حائری 4.5 100 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.1 147 حرکت علی صفایی حائری 4.5 12 ایستگاه خیابان روزولت (روایتی مستند از تسخیر سفارت آمریکا در تهران) محمد محبوبی 4.9 9 دختری با هفت اسم: فرار از کره شمالی دیوید جان 4.0 52 لبنان : گزیده ای از مجموعه سخنرانی ها و دست نوشته های سردار پر افتخار اسلام شهید دکتر مصطفی چمران شهید دکتر مصطفی چمران 4.3 2