خواندهام استعاذه سیدعبدالحسین دستغیب 4.3 0 کتاب محسن اعظم عظیمی 4.8 1 سید عزیز: زندگی نامه ی خودگفته حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان حمید داودآبادی 4.2 3 شاخه نبات: راهکارهای کنترل شهوت و نگاه عماد داوری دولت آبادی 3.9 2 من دیگر ما؛ کتاب سیزدهم : دختران آسمانی و سفیران مهربانی محسن عباسی ولدی 4.6 11 می خواهم نابغه باشم جاناتان هانکوک 4.5 0 پدر معنوی حزب الله: خاطرات و تحلیل های سیدحسن نصرالله درباره آیت الله بهجت وحید خضاب 4.6 2 ادبیات فارسی ۲ افضل مقیمی 3.4 0 ادبیات فارسی ۳ اسماعیل تاج بخش 3.3 0 ایلیا امین توکلی 4.2 4 ایلیا امین توکلی 4.2 6 ایلیا امین توکلی 4.2 2 ایلیا امین توکلی 4.4 7 حساب دیفرانسیل و انتگرال (1) و (2) دوره پیش دانشگاهی: رشته علوم ریاضی وحید عالمیان 3.0 0 هندسه تحلیلی و جبر خطی: دوره پیش دانشگاهی رشته علوم ریاضی محمدرضا پوررنگی 3.8 0 فیزیک دوره پیش دانشگاهی رشته علوم ریاضی: سری منابع کنکور اعظم پورقاضی 3.0 0 پرسش های چهارگزینه ای شیمی پیش دانشگاهی (1) رضا بابایی 0.0 0 پرسش های چهارگزینه ای شیمی 2 بهمن بازرگانی 0.0 0 پرسش های چهارگزینه ای شیمی (3) بهمن بازرگانی 5.0 0 شیمی عمومی چارلز مورتیمر 4.0 0