خواندهام با تیغ مهربانی ات آخرش می کشی مرا!: خدا خیلی مهربونه، خیلی محسن عباسی ولدی 4.8 6 ارتش رایانه ای و نوازش تازیانه ای: نقش بازی های رایانه ای در تربیت فرزند محسن عباسی ولدی 4.2 6 بازی روی ابر خیال و کودکی های رو به زوال: نقش بازی های رایانه ای در تربیت فرزند محسن عباسی ولدی 4.6 5 قاب سراب نشان و بیداری خواب نشان: نقش تلویزیون در تربیت فرزند محسن عباسی ولدی 4.7 7 می شود این قدر مهربان نباشی؟!: خدا رو باید مهربون دید محسن عباسی ولدی 4.7 3 طعم شیرین خدا؛ من با خدای کوچکم قهرم محسن عباسی ولدی 4.7 27 سنگ کاغذ قیچی آلیس فینی 3.8 93 جاذبه و دافعه علی (ع) مرتضی مطهری 4.6 66 آیه های جنون لیلی سلطانی 4.5 18 ردپای نور: سیری در سیره ی تربیتی استاد علی صفایی حائری (ره) سید عبدالرضا هاشمی ارسنجانی 4.3 6 پسربچه، موش کور، روباه و اسب مهرسا درخشان 4.2 162 آبنبات نارگیلی مهرداد صدقی 4.4 59 می خواهم بمیرم ولی هوس دوکبوکی کرده ام ندا بهرامی نژاد 3.4 30 مزایای منزوی بودن استیون چباسکی 3.8 33 انسان در جست وجوی معنا ویکتورامیل فرانکل 3.9 8 نشت نشا رضا امیرخانی 3.9 39 مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی صدرالمتالهین نادر ابراهیمی 4.6 159 مدیر مدرسه جلال آل احمد 3.9 122 سپید دندان جک لندن 3.9 16 زنان عنکبوتی نرجس شکوریان فرد 3.6 19