خواندهام رویای نیمه شب مظفر سالاری 4.1 214 میراث لورین؛ من شماره ی چهار هستم پیتاکس لور 3.9 3 پیرمرد و دریا ارنست همینگوی 4.0 134 کتابخانه ی نیمه شب 4.0 54 من زنده ام: خاطرات دوران اسارت معصومه آباد 4.5 103 They both die at the end آدام سیلورا 4.1 197 عشق ویرانگر براد جانسون 4.3 1 آن عشق جاودانه: پیرامون تطبیقی زندگی یوسف (ع) با حضرت مهدی (عج) اصغر استادآقایی 0.0 0 داستان راستان؛ جلد ۱ و ۲ مرتضی مطهری 4.6 2 تا فراموش نشوی: خاطرات رانده شدگان سرزمین فلسطین موسسه فرهنگی هنری خبرگزاری قدس 5.0 1 سه دقیقه در قیامت: تجربه ای نزدیک به مرگ گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.2 129 مربع های قرمز: خاطرات شفاهی حاج حسین یکتا از کودکی تا پایان دفاع مقدس زینب عرفانیان 4.3 37 حکایت زمستان سعید عاکف 4.5 35 یک روز بعد از حیرانی فاطمه سلیمانی ازندریانی 4.0 16 معناکاوی جنگ نیابتی داعش محمدحسین مستشاری 0.0 0 خاطرات ایران: خاطرات ایران ترابی اکرم السادات حسینی 4.4 5 قرار بی قرار شهید مصطفی صدرزاده فاطمه السادات افقه 4.2 5 ابوعلی کجاست؟: زندگی نامه خودگفته شهید مرتضی عطایی معروف به ابوعلی نوید نوروزی 5.0 0 ... آنگاه هدایت شدم محمدتیجانی سماوی 4.2 9 سلام بر ابراهیم ۲ جمعی از نویسندگان 4.6 13