خواندهام انجیل به روایت مسلمانان طریف خالدی 4.2 1 ایام تحصیل (روایتی از دوران طلبگی سید موصی صدر) علی گنجی 4.2 3 آپارتمان پنج سویم دروغ های جن و پری تنیده در تعبیر خواب مینه سوئوت 2.9 1 کمونیسم رفت، ما ماندیم و حتی خندیدیم اسلاونکا دراکولیچ 4.1 39 الهیات ابن سینا: مطالعه ای در سیاق تاریخی و علمی رابرت ویسنووسکی 4.5 1 سیلماریلیون جی. آر. آر. تالکین 4.5 14 ارباب حلقهها؛ دو برج جی. آر. آر. تالکین 4.5 12 ارباب حلقهها؛ دو برج جی. آر. آر. تالکین 4.5 12 ارباب حلقهها؛ بازگشت شاه جی. آر. آر. تالکین 4.6 15 ارباب حلقه ها؛ یاران حلقه جی. آر. آر. تالکین 4.4 32 هابیت یا " آنجا و بازگشت دوباره" جی. آر. آر. تالکین 4.2 33 قربانی شهریور زهرا کاردانی 3.6 15 جرعه ای از دریا: مقالات و مباحث، شخصیت شناسی و کتاب شناسی سیدموسی شبیری زنجانی 4.3 2 جرعه ای از دریا: مقالات و مباحث شخصیت شناسی و کتاب شناسی سیدموسی شبیری زنجانی 4.5 1 جرعه ای از دریا: مقالات و مباحث شخصیت شناسی و کتاب شناسی سیدموسی شبیری زنجانی 4.2 2 بیوتن رضا امیرخانی 3.9 49 جانستان کابلستان: روایت سفر به افغانستان رضا امیرخانی 4.3 71 سرچشمه دن براون 3.9 6 جرعه ای از دریا سیدموسی شبیری زنجانی 5.0 0 معرفت اضطراری در قرون نخستین اسلامی علی امیرخانی 5.0 1