خواندهام مقام محمود: گزیده خاطرات شهید محمود بیاری سیدسعید آریانژاد 4.0 2 مترو، مخاطب، حرکت: عملیات فرهنگی در مترو محمد نیک دل 5.0 1 نهضت در شیراز: اطلس تاریخ انقلاب اسلامی در شیراز محمدجواد رحیمی 4.5 1 بچه های مسجد بلال: تجریه پایگاه بسیج مسجد بلال مشهد در سرگذشت پژوهی شهدای مسجد و محله نوید ظریف کریمی 3.8 2 امواج اراده ها راضیه عزیزی 3.2 1 سردار گیله مردان: خاطرات مردم گیلان از ایام شهادت حاج قاسم سلیمانی نرجس توکلی لشکاجانی 3.0 0 ایام سبزوار هادی برادران 4.5 1 ننگ سالی؛ خاطرات مردم محله علی قلی آقای اصفهان از دوران کشف حجاب، ممنوعیت روضه و قحطی فائزه دره گزنی 4.3 2 سرت را به خدا بسپار: گزیده خاطرات شهیدمحمدرضا داورزنی اکرم یعقوبی 5.0 2 چخ چخی ها: نگاهی به نشاط و شوخ طبعی در زندگی و جهاد شهدای مدافع حرم مشهد ناصر جوادی 4.0 1 زنان جبهه جنوبی نرگس اسکندری 4.3 2 به توان شانه هایت طاهره غفوری 4.8 3 آزاده در سرزمین رویان؛ آبگینه به مهمانی میرود هاجر صفائیه 4.1 1 نهضت ادامه دارد مریم استادی 5.0 2 مردی که زبان کبوترها را میدانست نازنین صابری بهداد 4.4 1 فردا رو ما میسازیم؛ به جای موشک کاغذی محمد خسروی راد 3.4 1 جولان جوانمرد: خاطرات شفاهی زندگی مرحوم دکتر احمد خالدی محمدمهدی رحیمی 4.1 2 سیل و سردار: خاطرات شفاهی حضور حاج قاسم سلیمانی در سیل خوزستان جعفر الهایی 4.8 0 کار من بود محمد رحمانی 3.8 5 هفت خان شستن: خاطرات طلاب و گروه های جهادی فعال در تغسیل و تدفین اموات کرونایی محمدجواد رحیمی 3.9 3