جزئیات چالش سجاد علی پور 1403/2/13 چالش روزی 30 صفحه به مدت 30 روز این چالش با موفقیت به پایان رسیده است. چالش با موفقیت تمام شده. 30 روز از 30 روز لیست کتابهایی که در این چالش خواندهاید. 365 روز با سعدی حسین الهی قمشه ای 5.0 3 واژه نامه سیاسی - فرهنگی شهریار زرشناس 4.2 3 درباره زندگی و جهان ویرجینیا وولف شهریار زرشناس 4.3 1 داستان رویان: تاریخ شفاهی دکتر سعید کاظمی آشتیانی در پژوهشگاه رویان محمدعلی زمانیان 4.2 30 عملیات احیا: روایت صعود یک مجموعه دانش بنیان به قله دانش و فناوری الکتروموتور محمد حکم آبادی 4.6 26 The house on the hill Elizabeth Laird 3.0 0 The Happy Prince اسکار وایلد 3.6 1 مکتب های ادبی سیروس شمیسا 3.5 6 صادق چوبک کیست؟ شهریار زرشناس 2.8 1 طرح پژوهش: رویکردهای کیفی، کمی و ترکیبی جان دبلیو. کرسول 4.0 1 The Emperor's New Clothes هانس کریستیان اندرسن 3.7 0 مقدمه ای بر نظریه های یادگیری متیو اولسون 2.0 1 غفلت تئوریک خطرناک: نگاهی به چند کتاب نامناسب "سمت" (دفتر اول) شهریار زرشناس 5.0 2 ناگفته های صورتی سید محمدحسین راجی 4.8 1 مامان! بابا! من غول نیستم!: آسیب های کاهش جمعیت و فرزندآوری و راه های مقابله با آن سعید شریف یزدی 4.0 2 ولتر، آن گونه که بود: نگاهی کوتاه بر زندگی و زمانه و آرای فرانسواماری آروئه ولتر شهریار زرشناس 3.3 1 17 0 0 (0/1000) نظراتتاکنون نظری ثبت نشده است.