4.2

1398/5/29

کتاب واژه نامه سیاسی - فرهنگی، نویسنده شهریار زرشناس.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به واژه نامه سیاسی - فرهنگی

نمایش همه

کتاب کم حجم و روان است و نثر دلنشینی دارد. معمولاً کسی واژه نامه ها را از اول تا آخر نمی خونه و فقط در صورت نیاز به واژه مورد نظرش، اون رو در فهرست کتاب پیدا و به آن صفحه یا صفحات مراجعه می کند ولی چون این کتاب کم حجم و روان بود، من اون رو از اول تا آخر خواندم. این کتاب را می توان همیشه در هنگام مواجه با واژه های سیاسی_فرهنگی در کنار داشت و از آن نهایت استفاده را برد. نویسنده سعی کرده با علاوه بر اینکه واژه ای یا مکتبی را معرفی کند و توضیح دهد، آن را به صورت کوتاه نقد کند. با توجه به مقدمه ناشر، هدف این کتاب شناخت مکاتب و گرایش فکری موجود (که اغلب محصول دوران  پس از  رنسانس اند) است و به دو نکته اشاره کرده که ویژگی های کتاب است:
1_کتاب با بقیه کتاب های  مشابه ی بازار نشر متفاوت است چون بقیه کتاب های مشابه بیشتر با جهان بینی لیبرالی_سکولاری یا مارکسیستی نوشته شده ولی معرفی، توضیح و نقد واژه ها و مکاتب در این کتاب ارزشمند، بر اساس مبانی تفکر دینی و اسلامی صورت گرفته است.
2_واژه های توضیح داده شده، تنها آنهایی هستند که در فضای فرهنگی، مطبوعات و ادبیات سیاسی رایج کشورمان به کار گرفته می شوند و از توضیح پاره از واژه ها که متداول نیستند، خودداری شده است.
علت اینکه نیم ستاره کم کردم این بود که جای برخی واژگان دیگر خالی بود و  برخی واژگان آورده شده در کتاب نیاز به توضیح بیشتر داشت.